Vibez by PalmPower – review

18-06-2021

De PalmPower is best wel een bekende wandvibrator, in verschillende uitvoeringen. Maar de Vibez by PalmPower heeft weer een hele andere look. Natuurlijk wel in het roze, want roze en zwart zijn de PalmPower kleuren. Ik kreeg ‘m van Easytoys.

Specs

Materiaal: Siliconen (bodysafe)
Oplaadbaar: Ja
Standjes: 7 standjes, waarvan 4 steady en 3 patronen
Waterproof: Ja
Verkoopprijs: 54,95 euro, hier te koop bij Easytoys
Is ’t wat? Hij is zo veelzijdig!

De verpakking en de inhoud

De vibez by palmpower in de verpakking. Een rechthoekige witte doos met een doorkijkje. De achterkant van de verpakking van de vibez by palmpower. Je ziet wat tekst en een tekening van de vibrator.

De standaard voor sextoyverpakkingen is al een aantal jaar een witte doos met een foto van de toy of een doorkijkje zodat je (een deel van) de toy kan zien. PalmPower doet daar ook aan mee. Al is er wel een roze randje, maar verder ziet het er allemaal vrij standaard uit, dus. Niks mis mee, maar zeker niet spannend of origineel.

Natuurlijk vind je alle relevante informatie op de achterkant van de doos. In de doos vind je natuurlijk de Vibez by PalmPower zelf, het oplaadkabeltje en de gebruiksaanwijzing.

Mijn eerste indruk van de Vibez by PalmPower

De vibez by palmpower in mijn hand, je ziet de achterkant. De vibez by palmpower in mijn hand, ik druk op de kop om te laten zien dat de nek een beetje flexibel is.

Ik ken van PalmPower de originele, vrij kleine wand vibrator. Daar is ook een pocket versie van, die echt heel klein, maar verrassend krachtig is. En dan is er ook nog de grote versie, met een wat andere look, die de PalmPower Extreme heet. De Extreme had wel al een hele andere look dan de twee andere PalmPowers, maar zo’n look als deze Vibez by PalmPower had ik niet echt verwacht. Misschien ook daarom dat er ‘by PalmPower’ staat, en dat het niet gewoon de PalmPower Vibez is, dus. Maar verrassend vond ik het wel.

Ze noemen deze vibrator wel ook een wandvibrator, wat ik ergens wel snap, want het is niet de bedoeling dat je ‘m inbrengt. Maar voor een wandvibrator is dit wel een aparte look. Bovenop heeft deze Vibez by PalmPower twee oortjes, dit zijn twee hele flexibele siliconen sprietjes. Het deel daar vlak onder is een beetje driehoekig en heeft aan de ene kan allemaal ronde nopjes, terwijl de andere kant glad is.

De Vibez by PalmPower heeft één knopje, waarmee je door de zeven standjes kan klikken. Aparte keuze wel, want er was echt wel ruimte geweest voor twee of misschien zelfs wel drie knopjes.

De test van de Vibez by PalmPower

De vibez by palmpower naast een flesje sliquid De vibez by palmpower gezien vanaf de zijkant.

Ook bij deze vibrator kan ik je echt aanraden om glijmiddel te gebruiken. Als je wil weten waarom en wat voor glijmiddel dan, kijk dan even naar deze video. Ik gebruikte natuurlijk waterbasis Sliquid glijmiddel, want favoriet! Je kan beter geen siliconenbasis glijmiddel gebruiken bij siliconen sextoys.

Toen ik de Vibez by PalmPower aanzette, was ik gelijk blij met hoe krachtig en diep de vibraties waren. Diepe vibraties zijn altijd beter dan buzzy vibraties, als je ’t mij vraagt.  Ik wel heel benieuwd hoe de oortjes van deze rabbit wand vibrator zouden voelen, want ze zijn zo lang en zwiebelig (ja, ik weet dat dat geen woord is). Blijkt dus dat dat zwiebelige (ik hou ‘m er gewoon in, hoor) echt heel tof is! Het voelt heel lekker als ik de oortjes zachtjes over mijn schaamlippen laat glijden (wel met genoeg glijmiddel dus!). Maar het lekkerst is als ze allebei net naast mijn clitoris trillen. Het voelt echt als pinpointstimulatie en dat is mijn favoriete stimulatie, dus daar word ik echt wel blij van.

De vibraties worden ook echt goed doorgegeven, dus de stimulatie is best wel krachtig. Ik ben gewoon helemaal content met deze stimulatie. Maar, wat zo leuk is van deze Vibez, is dat je nog veel meer opties hebt!

De verschillende mogelijkheden van de Vibez by PalmPower

De vibez by palmpower in mijn hand, ik verbuig de oortjes om te laten zien hoe flexibel ze zijn. Close-up van de nopjes van de vibez by palmpower

Behalve de oortjes, kan je je clitoris (of welk deel van je lichaam wat je maar wil) ook stimuleren met de platte kant van de vibrator. En dan kan je ook nog kiezen uit de kant met of zonder nopjes. Ik ben over het algemeen niet zo’n groot fan van nopjes of ribbeltjes, dus ik had daar niet echt verwachtingen van. Maar toch merkte ik wel duidelijk verschil tussen beide kanten. En dat vond ik eigenlijk best wel tof! Het enige wat ik een beetje vervelend vond, was dat de ‘nek’ van de toy flexibel is. Als ik wat harder drukte met de kop, dan boog die best wel wat mee, wat ik niet zo fijn vond.

Je kan ook de zijkant van de vibrator gebruiken. Die is een stuk platter en heeft een lange kant en een beetje een hoekje. Een rond hoekje eigenlijk, maar dat klinkt best gek. Op de foto’s zie je denk ik wel wat ik bedoel. Ook hiermee kan je je clitoris goed stimuleren. En ook dit geeft weer een andere sensatie.

Ik hou heel erg van seksspeeltjes die verschillende mogelijkheden hebben. Zo kan je een beetje experimenteren en er achter komen wat voor jou allemaal lekker voelt. Of juist niet, want ook dat is nuttige informatie. Zeker als je nog geen (of misschien één) seksspeeltjes hebt, is een toy als deze super fijn om te ontdekken wat voor jou werkt. Of misschien vind je alles lekker, en dan heb je gewoon extra veel plezier van deze Vibez rabbit wand.

Zelf vond ik dus de stimulatie van die oortjes het lekkerst en daar kwam ik het makkelijkst mee klaar, maar ik vond het ook echt lekker en fijn om de andere mogelijkheden te gebruiken. Met deze diepe, krachtige vibraties voelt alles lekker, denk ik!

Conclusie

De Vibez by PalmPower is echt een hele leuke vibrator! De vibraties zijn amazing en de vorm is geweldig.  Hier heeft iemand echt goed over nagedacht. Je kan ‘m op verschillende manieren gebruiken en daardoor is ‘ie super afwisselend, wat altijd een goed idee is bij masturbatie. De prijs vind ik ook zeer redelijk. Dit lijkt me een hele toffe toy voor zowel beginners als voor mensen die al meerdere sekstoys hebben.

Je kan de Vibez by PalmPower hier bestellen bij Easytoys voor 54,95 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.