Vibrator review: Vibe Pad

13-03-2020

Vibrator review: Vibe Pad

Vibrators om op te zitten, die zijn er nog niet zoveel. Ik kende alleen de Ruby Glow van Rocks Off, maar verder eigenlijk niks. Tot ik vorig jaar op EroFame de Vibe Pad  zag in de stand van Orion. En niet lang na de beurs, viel de Vibe Pad netjes op mijn deurmat. Dankzij de geweldige Sandra van Orion.

Specs

Materiaal: Siliconen, dus niet giftig, niet poreus en helemaal bodysafe.
Oplaadbaar: Ja, maar de afstandsbediening niet.
Standjes: Beide motoren hebben 7 standjes, waarvan 3 steady.
Waterproof: De Pad wel, de afstandsbediening niet.
Verkoopprijs: Nu in de aanbieding hier bij Bol, voor rond de 75 euro. Normaal 100 euro.
Is het wat? Het is als een massagestoel speciaal voor je vulva en anus!

De verpakking en de inhoud

De verpakking van de vibe pad. Je ziet een zwarte, vierkante doos met daarop een vrouw die op de vibe pad zit. Daaroverheen zie je de testk vibe pad. De achterkant van de verpakking. Je ziet wat tekst op de doos, een foto van de vibe pad en een mevrouw in een beetje een doorzichtig topje met haar arm omhoog.

Hoewel de verpakking eigenlijk een beetje ouderwets is, met een foto van een sexy dame er op, vind ik het toch wel iets moois hebben. De grote, vierkante doos oogt ook best wel luxe. Het is zo’n doos die je open kan vouwen, ik vind het toch gewoon wel mooi. In de verpakking zit de Vibe Pad, de afstandsbediening, de USB-oplaadkabel en een batterijtje voor de afstandsbediening. Zo’n gek, klein batterijtje, wat je nooit ergens kan vinden als ‘ie leeg is en je een nieuwe nodig hebt. Er zit geen aparte gebruiksaanwijzing bij, maar er staat wel wat uitleg in de binnenkant van de verpakking. Vind ik altijd best onhandig, want de verpakking gooi je meestal weg. Maar gelukkig is het geen rocket-science om deze Vibe Pad te bedienen.

Vibrator om op te zitten

Je ziet de vibe pad met daar schuin achter de kleinere ruby glow. De ruby glow heeft ook twee hobbels en is donker rood. De vibe pad ligt op de achtergrond en ik heb de ruby glow in mijn hand. Je ziet dat de voorste bobbel ribbeltjes heeft en de achterste bobbel is mooi rond. De ruby glow is niet groter dan mijn hand.

De Vibe Pad is dus een vibrator, maar dan in de vorm van een matje. Een matje met twee hobbels. Het is de bedoeling dat je dat matje op je stoel legt en er dan dus op gaat zitten. Dat concept is dus eigenlijk bedacht door Tabitha Rayne, die de bedenker van de Ruby Glow is. Tabitha schrijft o.a. erotische verhalen en het leek haar fijn om tegelijkertijd een vibrator te kunnen gebruiken. Maar als je met tien vingers aan het typen bent, heb je geen hand meer beschikbaar om een vibrator vast te houden. En zo kwam ze op het idee van een vibrator om op te zitten. De Ruby Glow is qua functionaliteit hetzelfde, maar qua look toch wel heel anders.

Maar het idee van een vibrator om op te zitten, spreekt mij zeker wel aan. Nu schrijf ik geen erotische verhalen, maar ik kan genoeg situaties bedenken waarbij het mij prettig lijkt om op een vibrator te zitten. Zo’n beetje elke situatie waarbij er geen bezoek in huis is eigenlijk.

Ook is een vibrator als deze super geschikt voor mensen die om wat voor reden dan ook zelf geen vibrator kunnen vasthouden.

De afstandsbediening van de Vibe Pad

De afstandsbediening. Je ziet dat er twee knopjes op zitten, die er hetzelfde uit zien. Ook staat het you2toys logo er op. De achterkant van de afstandsbediening, met het klepje open. Je ziet de kleine batterij in de afstandsbediening.

Op de onderkant van de Vibe Pad zit het powerknopje, maar je krijgt er gelukkig ook een afstandsbediening bij. Dat is wel echt praktisch voor een seksspeeltje waar je op zit. Als je de Vibe Pad zelf hebt aangezet en je drukt even lang op het knopje van de afstandsbediening, dan is die gelijk gekoppeld. Dat lukte elke keer ook gewoon  zonder gedoe.

Er zitten twee knopjes op de afstandsbediening, waarmee je de twee motoren van de Vibe Pad kan bedienen.

Twee hobbels, twee motoren

De vibe pad op zo'n manier in beeld gebracht dat je precies ziet hoe hoog de hobbels zijn. De voorste hobbel is hoger/groter dan de achterste hobbel. De onderkant van de vibe pad. Je ziet het gaatje waar de lader in moet, de lader ligt er naast en de afstandsbediening ligt er ook, open, met de kleine batterij er naast.

De Vibe pad heeft twee hobbels. Een hobbel is bedoeld om je clitoris te stimuleren en de andere hobbel stimuleert je anus. Elk hebben ze een eigen motor en je kan ze los van elkaar bedienen. Dat vind ik echt wel heel fijn. De perfecte combinatie van standjes vinden is gewoon leuk. Jammer dat je per motor maar één knopje hebt, maar met zeven standjes is dat nog wel te doen.

Bij seksspeeltjes met twee motoren vind ik het altijd zo lekker dat het soms kan voelen als een soort golfbeweging. Bij de Vibe Pad creëerde ik dit gevoel door één van de motoren steady te laten trillen, terwijl de andere van zacht naar hard en weer terug ging. Het voelde dan net alsof de vibraties als een golf van mijn anus naar mijn vulva naar mijn clitoris gingen, en weer terug. En dat is zó lekker! Het voelt echt als een massage voor mijn anus en vulva.

Zit je goed?

Close-up van de voorste hobbel Close-up van de achterste hobbel

Als ik op de bank zit, dan zit ik meestal lekker met mijn benen ook op de bank. Ik kwam er eigenlijk pas bij het testen van de Vibe pad achter dat je dan echt heel erg op je billen zit, en als je op deze manier op de Vibe pad gaat zitten, dat je vulva dan helemaal niet gestimuleerd wordt, laat staan je clitoris. Om optimaal gebruik te maken van de Vibe Pad, moet je echt rechtop zitten, of een beetje naar voren leunen. Op deze manier drukt je clitoris tegen de voorste bobbel en kan je er echt van genieten. Dat is wel iets om rekening mee te houden.

Maar als je er dan eenmaal goed op zit, dan is het ook wel heerlijk. Dit is echt een gevoel waar ik heel erg van kan genieten. De vibraties zijn niet super diep, maar als je beide motoren aanzet, dan versterken de vibraties elkaar, waardoor ze dus een stuk dieper voelen.

Klaarkomen van de Vibe Pad

De vibe pad met daar voor een lipstick. Je ziet dat die veel kleiner is dan de pad. De vibe pad met daarboven mijn hand met de afstandsbediening

De eerste paar keren ben ik niet klaargekomen van de Vibe Pad. Normaal zou ik een seksspeeltje wel afschrijven als ik er niet gelijk van klaarkom. Maar de Vibe Pad is wel echt een ander type speeltje dan normaal. Wanneer ik de Vibe Pad gebruik, is mijn insteek vaak ook anders. Dit is voor mij soms gewoon een speeltje om lekker mee in de juiste mood te komen. Een soort sexy voorspel. Ik vind het echt heel lekker om de Vibe Pad te gebruiken als ik bijvoorbeeld een erotisch verhaal lees of luister, of wanneer ik flirty appjes aan het sturen ben met een partner. Ik kan me heel goed voorstellen dat als ik zelf erotische verhalen zou schrijven, deze Vibe Pad daar ook perfect voor zou zijn.

Het gevoel wat ik krijgt van de Vibe Pad is echt heel lekker en opwindend, maar van zichzelf niet in die mate dat ik gelijk ook wil klaarkomen. Wanneer ik een beetje extra moeite doen, kan ik zeker  klaarkomen met deze pad. De bobbel leent zich uitstekend om een beetje tegenaan te grinden. Er zijn best wel wat vrouwen die op deze manier masturberen, door ergens overheen te schuren als het ware. Als dat jouw manier is, is deze Vibe Pad denk ik een awesome aanvulling voor je masturbatie-routine! Normaal gesproken is dit niet de manier waarop ik masturbeer, maar voor zo af en toe vind ik het wel heel leuk en lekker. Als ik de Vibe Pad op een stoel legde en daar achterstevoren op ging zitten, of de pad op een krukje legde, ging dit het makkelijkst. Ik vond het heel tof om te ontdekken welke bewegingen goed werkten. Niet alleen maar gewoon naar voren en naar achteren, maar ook rondjes draaien met mijn bekken werkte echt heel goed. Meestal als ik masturbeer beweeg ik vrij weinig, dus ik vond het wel heel verfrissend om eens op zo’n actieve manier klaar te komen.

Conclusie

Ik vind de Vibe Pad echt heel leuk. Het is een heerlijk speeltje om gewoon op te zitten en te genieten van het stimulerende gevoel bij je vulva en anus. Vooral het golvende gevoel vond ik heel lekker. Ook is de Vibe Pad heel geschikt om tegen te grinden en op die manier een orgasme te bereiken. Het is een heel ander speeltje dan je normaal ziet, maar zeker wel een hele toffe!

Je kan de Vibe Pad hier bestellen bij Bol, nu in de aanbieding voor rond de 75 euro. 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Wat ben ik blij dat ik deze review zie. Ik zag het op bol.com en ik was erg geïnteresseerd erin, maar ik twijfelde een beetje om het te kopen omdat ik al de Ruby glow heb liggen en deze doet mij pijn als ik erop ga zitten :/ Deze lijkt mij dan een goed alternatief.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.