Vibe Couture Rabbit Skater

22-07-2018

Sextoy review by Tess: Vibe Couture Rabbit Skater

Eerder dit jaar had ik al een vibrator van het merk Vibe Couture getest, de Pleats. Die vibrator heeft hele grove ribbels, waardoor ik dacht dat het een stotende vibrator zou zijn. Maar dat was dus niet zo, hij kon alleen vibreren. Maar later kreeg ik van Stefanie van Willie deze Vibe Couture Rabbit Skater vibrator en die kan dus wel stoten! Yay!

De verpakking en specs

Vibe couture rabbit skater Vibe couture rabbit skater

Vibe Couture gebruikt altijd hetzelfde soort verpakking, lekker herkenbaar dus. Ik vind het wel mooi. Aan de voorkant gewoon wit met een foto van de toy en aan de zijkant detailfoto’s die er echt wel tof uitzien. Verder vind je informatie op de doos, zoals hoeveel standjes en hoe je β€˜m moet opladen. Eigenlijk alles wat je moet weten dus. Verder vind je in de doos nog een gebruiksaanwijzing, voor, denk ik, alle Vibe Couture toys die er zijn. Per toy is dat vrij weinig dus, maar zoveel valt er ook niet over te zeggen. Natuurlijk krijg je ook een USB oplaadkabeltje bij deze vibrator. Geen opbergzakje, dat vind ik altijd wel jammer.

De Vibe Couture Rabbit Skater is waterproof, oplaadbaar, gemaakt van siliconen (en dus bodysafe) en heeft 3 steady vibratiestandjes en vier vibratiepatronen. De stootfunctie heeft drie snelheden.

Vier Rabbits, vier kunstjes

 

Vibe couture rabbit skater Vibe couture rabbit skater

Vibe Couture heeft in deze Rabbit serie vier vibrators die op het eerste gezicht allemaal erg op elkaar lijken. Maar ze zijn alle vier toch anders en kunnen allemaal een eigen kunstje. De Rabbit Skater kan dus op en neer bewegen, dan heb je ook nog de Rabbit Gesture die heen en weer beweegt om je G-spot te stimuleren, de Rabbit Tres Chic met op en neer bewegende balletjes en de Rabbit Esquire die roteert. Ik vind dat best wel leuk, één standaard vibrator, maar dan in verschillende uitvoeringen. Een nadeel is wel dat ik het konijntje, de clitorisstimulator, niet zo fijn vind. Die heeft van die lange smalle oortjes en die voelt voor mij gewoon niet zoals ik dat graag zou willen, en dat hebben ze dan dus wel alle vier.

Trillen of stoten

Vibe couture rabbit skater Vibe couture rabbit skater

De Rabbit Skater is dus een duo vibrator. Of een Tarzan vibrator. Of een rabbit vibrator. Ik vind het nog steeds zo irritant dat hier zoveel verschillende namen voor zijn. Maar goed, dubbele stimulatie dus. Vroeger was het zo dat de meeste tarzanvibrators een roterende schacht hadden. Al dan niet met nog extra bewegende pareltjes daar in. Maar tegenwoordig zie je dat meestal de schacht ook gewoon vibreert. En de clitorisstimulator vibreert natuurlijk ook. Maar ik vind zelf dus vibraties op mijn clitoris echt geweldig lekker, maar vibraties in mijn vagina vind ik niet zo heel indrukwekkend. Daarom vind ik van die tril eitjes met afstandsbediening meestal ook niet leuk. Inwendig vind ik beweging veel lekkerder dan vibraties. Dus zo’n stotende Tarzan heeft dan gelijk alweer veel meer potentie voor mij. Eerder had ik ook al eens zo’n stotende Tarzan getest, maar die werkt op batterijen en dat vind ik toch niet echt ideaal. Dus ik was super benieuwd hoe deze Rabbit Skater nou zou voelen.

De test

Vibe couture rabbit skater Vibe couture rabbit skater

Er zijn drie knopjes om de Rabbit Skater mee te bedienen. Een power knopje, een knopje om het stoten te bedienen en een knopje om de vibraties mee in te stellen. Dus dat werkte allemaal vrij simpel. Maar hoe voelde het nou? Nou, best wel heel erg lekker! Het stoten van de vibrator vond ik echt heel erg lekker. Super stimulerend en ik hou hier echt veel meer van dan inwendige vibraties. De stootbeweging die de Skater maakt is niet zo groot, dus het is niet super overweldigend, maar het voelt echt heel lekker en opwindend. Het is wel aan te raden om genoeg glijmiddel te gebruiken bij deze Rabbit Skater, want anders komt de stootbeweging niet zo goed tot z’n recht. Ik gebruikte Sliquid. Ik hou echt van dit glijmiddel! Check wel even over er geen vervelende ingredienten in je glijmiddel zitten en bij een seksspeeltje van siliconen kan je ook beter geen glijmiddel op siliconenbasis gebruiken. Dit kan je speeltje aantasten.

De vibraties van het konijntje voelden op mijn hand best wel goed, maar zo tegen mijn clitoris had ik toch gewild dat de vibraties sterker en dieper waren. Ik bedoel, het was echt lekker, maar ik wilde graag wat meer. Ik denk dat dat ook komt door de vorm van het konijntje. De oortjes die dus eigenlijk tegen je clitoris liggen, zijn vrij lang en dun. Dat is natuurlijk niet ideaal om vibraties door te geven. Het werkte wel goed genoeg, maar ik zie wel ruimte voor verbetering. Maar alsnog vond ik de Rabbit Skater echt heel lekker en kan ik er ook makkelijk mee klaarkomen.

Het klinkt misschien een beetje raar, maar als ik deze Vibe Couture vibrator gebruik, voelt dat gewoon echt zo relaxed lekker. Een beetje als een opwindende massage. Ik voel me elke keer heel verwend als ik ‘m gebruik.

Conclusie

Vibe couture rabbit skater Vibe couture rabbit skater

De Rabbit Skater is echt een fijne Tarzan voor mensen die, net als ik, inwendig ook meer van beweging houden dan van vibratie. De beweging is niet groot, maar voelt wel echt heel erg lekker. De clitorisstimulator had van mij een iets andere vorm mogen hebben en iets harder mogen vibreren. Het is dus geen perfecte stotende vibrator, maar ik vind ‘m wel echt heel erg lekker.

Je kan de Vibe Couture Rabbit Skater hier bestellen bij Willie voor 86,95.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Sextoy review by Tess: Vibe Couture Rabbit Gesture | Tess Tesst - […] had ik al een rabbit vibrator van Vibe Couture getest, de Rabbit Skater. Alle duovibrators uit deze lijn kunnen…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.