Vedo Rockie

24-02-2020

Duovibrator review: Vedo Rockie

Nog niet zo lang geleden testte ik mijn eerste Vedo toy, de Vedo Yumi. Ik kende het merk nog helemaal niet, maar ik was super enthousiast over deze fijne vingervibrator. Ook werd ik erg blij van de prijs-kwaliteitverhouding. Ik was heel benieuwd of andere Vedo vibrators ook zo goed zouden zijn. Gelukkig kreeg ik van Sandra van Orion ook de Vedo Rockie, een duovibrator.

Specs

Materiaal: Siliconen, dus helemaal bodysafe.
Oplaadbaar: Ja
Standjes: Beide motoren hebben 12 standjes, waarvan 3 steady.
Waterproof: Ja
Verkoopprijs: 41,95, hier te koop bij Bol
Is het wat? Ja, dit is een fijne.

De verpakking van de Vedo Rockie

De verpakking van de vedo rockie. Je ziet de voorkant van de witte doos. Je ziet een foto van de toy met in roze, grote letters rockie er onder. De achterkant van de verpakking. Je ziet een tekening van de rockie met wat uitleg erbij en wat tekst.

De Vedo Rockie is geen dure toy en de verpakking is dan ook niet echt iets bijzonders. Witte doos met foto van de toy. De binnenkant van de verpakking is wel iets mooier dan ik zou verwachten. Het plastic waar de duovibrator in ligt, lijkt een beetje op stof. Ook zit er aan de onderkant een speciale opening waar de USB-oplaadkabel in ligt. In de doos vind je verder een papiertje met info over de travellock en een gebruiksaanwijzing.

Mijn eerste indruk van de Vedo Rockie

De vedo rockie in de open doos. Hij ligt in een zwart plastic 'bedje' en daar onder zie je een roze randje. Dat is het deel van de doos waar het oplaadkabeltje en de gebruiksaanwijzing in zit. De vedo rockie met daar naast het usb-oplaadkabeltje, de gebruiksaanwijzing en een papiertje over de travellock functie.

Je hebt duovibrators in alle vormen en maten,  maar deze Rockie ziet er zo op het eerste gezicht wel fijn uit. Het inwendige deel heeft echt een gemiddeld formaat en loopt wat gebogen, zodat hij de G-spot zou moeten raken. De clitorisstimulator heeft een vorm waarvan ik denk dat ‘ie wel goed zou werken. Gewoon eenvoudig en smal, zonder rare fratsen. Er zit wel een klein nopje op, waarvan ik vraag of die mijn clitoris zou raken. Dat zou wel fijn zijn.

De vibrator is helemaal van siliconen (op het onderste deel waar de lader in moet na, dan) en voelt prettig aan. Het staafgedeelte is best wel flexibel, je kan het ronddraaien en ook wat buigen. De clitorisstimulator is ook flexibel, zodat ik denk dat ‘ie bij de meeste lichamen wel goed aan zal sluiten.

De knopjes

Ik heb de vedo rockie in mijn hand, met mijn duim op een knopje. Close-up van de vedo rockie, het deel waar de knopjes zitten. Je ziet twee kleine verhogingen in het siliconen, als je heel goed kijkt zie je een plus en een min op de knopjes.

Als ik een sextoy zou maken, zou ik echt veel aandacht besteden aan de knopjes. Het lijkt slechts een detail, maar vervelende knopjes zijn toch wel een afknapper.

De Vedo Rockie heeft twee knopjes, maar ook twee motoren die je elk apart kan bedienen. Dus per motor heb je maar één knopje. En twaalf standjes. Dus als je per ongeluk een keer te veel drukt en je wilt toch liever het vorige standje, moet je elf keer drukken. En dat is best wel irritant. Je zou er ook voor kunnen kiezen de vibrator uit en weer aan te zetten als je één van de eerste standjes nodig hebt, maar bij deze Vedo Rockie werkt dat niet. Want hij onthoudt waar ‘ie gebleven was toen je ‘m uit zette en gaat daar weer verder. Wie wil dat? Echt. Vertel het me. Wie vindt dit nou een handige functie voor een vibrator met één knopje voor twaalf standjes? Ik kan het me gewoon niet voorstellen dat iemand dat wil.

Maar goed, hoe de knopjes werken, vind ik dus best irritant. Maar ook hoe de knopjes voelen, vind ik niet zo fijn. De knopjes zijn ook van siliconen en liggen dus op de vibrator. Normaal al je zo’n knopje indrukt, voel je daaronder het echte knopje liggen. Je voelt dan ook duidelijk dat je iets indrukt, meestal voel je een soort klik. Je weet vast wel hoe dat voelt. Maar bij de Vedo Rockie is dat dus niks. Het voelt echt alsof je alleen op een verdikt stukje siliconen zit te drukken. Voor je gevoel doe je het dus niet goed, maar het gaat wel goed. Op zich niks mis mee natuurlijk, want de knopjes werken gewoon. Maar het voelt zo raar!

De test van de Vedo Rockie

De vedo rockie naast een lipstick. Je ziet dat ze lipstick iets langer is dan de clitorisstimulator. Ik heb de vedo rockie in mijn hand en mijn mijn wijsvinger trek ik aan de clitorisstimulator, die een heel stuk meebuigt. Bijna tot een hoek van negentig graden.

Gelukkig zijn de knopjes niet het belangrijkste van een vibrator. Het gaat er natuurlijk om hoe ‘ie voelt. En de Vedo Rockie voelt dus echt wel goed. Dit is echt een fijne duovibrator. De vibraties zijn goed. Best diep en krachtig. De vorm van beide delen vind ik ook goed. De top van de staaf raakt inderdaad mijn G-spot, wat ik vooral fijn vind als ik ‘m beweeg (de sekstoy, niet mijn G-spot).

De clitorisstimulator sluit inderdaad goed aan en raakt mijn clitoris goed. Ik vind het fijn dat de vorm vrij smal is, zodat ‘ie comfortabel tussen mijn schaamlippen ligt. Mijn clitoris ligt wat dieper en dan is zo’n vorm gewoon echt fijner. Het bobbeltje op de clitorisstimulator voegt voor mij niet zo veel toe. Ik had daar meer van verwacht, maar ik denk dat het daarvoor te subtiel is, en je clitoris moet ook maar net precies tegen dat plekje aankomen.

De perfecte combinatie vinden

De vedo rockie van dichtbij. Je ziet de gebogen staaf en het nopje op de clitorisstimulator. De vedo rockie van schuin onderen gezien. Je ziet goed de onderkant met het zilveren plastic rondje, waar het oplaadpunt in zit.

Ik vind het fijn dat je beide motoren los van elkaar kan bedienen, maar toch vind ik het wel echt jammer dat je maar één knopje per motor hebt. Hoewel ik normaal vooral van de steady standjes ben, vind ik bepaalde combinaties van patronen bij een duovibrator wel heel lekker. Sommige standjes geven in combinatie een soort golf-gevoel. Dat vind ik echt mega lekker. Maar om zo’n bepaalde combinatie te vinden tussen twaalf per motor en geen mogelijkheid om naar het vorige standje terug te springen, is gewoon irritant. Misschien is het voor mensen met meer geduld goed te doen, maar ik gaf het na een tijdje op. Dan maar gewoon de steady standjes. Gelukkig waren die ook gewoon lekker.

Conclusie

De Vedo Rockie is echt een fijne duovibrator. Ik ben er niet dolenthousiast over, maar er is maar weinig op aan te merken (ja, die knopjes!). Het is gewoon een goede, basic duovibrator. En dat voor nog geen 50 euro. Wanneer je graag een duovibrator wilt en je bent op zoek naar eentje die gewoon doet wat ‘ie moet doen en goed aansluit op je lichaam, ga je hier denk ik best wel blij van worden. Als je op zoek bent naar echt iets bijzonders, of je bent net zo verwend als ik met bizar veel toys, kan je deze best missen.

Je kan de Vedo Rockie hier bestellen bij Bol voor 41,95

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.