Vaintoys Mister Vain

03-06-2018

Dildo review by Tess: Vaintoys Mister Vain

Mensen, ik hou van dildo’s. Ik wou dat meer mensen wisten hoe fijn dildo’s kunnen zijn. Maar volgens mij denken de meeste mensen nog zoals ik vroeger ook dacht: een seksspeeltje dat niet eens kan vibreren, echt, wat heb je daar aan. Je kan dan toch ook gewoon een vibrator gebruiken en ‘m niet aan zetten. Dan heb je tenminste twee in één. Maar ik had het echt zo verkeerd. Want hoewel er echt ontzettend veel hele lekkere en goede vibrators zijn, heb ik nu echt gemerkt dat dildo’s echt vaak veel fijnere vormen hebben en vaak ook lekkerder aan voelen. Inwendige vibraties vind ik meestal niet zoveel aan, maar de inwendige stimulatie van een dildo kan echt geweldig zijn.

Handgemaakte dildo’s

Vaintoys mister vain Vaintoys mister vain

Maar, je moet dan wel echt een goede dildo hebben. Natuurlijk moet hij sowieso van een veilig materiaal gemaakt zijn. Siliconen is hier dus een hele goede optie voor. En de vorm is dus super belangrijk. Er zijn een aantal merken die super fijne dildo’s maken. En er zijn ook een paar kleine bedrijfjes die helemaal zelf hun dildo’s ontwerpen en maken. En dat vind ik toch wel extra koel. Vaintoys is zo’n klein bedrijf. Ze hebben een eigen workshop in Denemarken waar ze dus alles zelf doen. Van het ontwerp tot de productie. Ik hou er van. En ze gebruiken alleen maar siliconen, waardoor deze seksspeeltjes dus echt helemaal bodysafe zijn, want siliconen is niet toxisch en niet poreus. En dat is echt super belangrijk voor een sextoy. Van Alex van Vaintoys mocht ik een dildo uitzoeken om te reviewen. Super tof!

Zoveel kleurtjes en glitters!

Vaintoys mister vain Vaintoys mister vain

Ik koos de Mister Vain. En het leuke is dat er dus echt heel veel kleuren zijn om uit te kiezen. Wel twintig! En dan kan je ook nog uit twee kleuren glitter kiezen als je dat leuk vind. Ik vind dat zo leuk. Sextoys zijn gewoon fun, dus daar horen ook leuke kleurtjes bij. Ik koos voor geel omdat ik dat echt een mooie kleur vind en omdat ik nog geen gele sextoys had. Natuurlijk wilde ik ook glitter, want hallo, glitter. Ik wilde gouden glitter, maar op advies van Alex ben ik toch voor zilver gegaan, omdat dit meer zichtbaar zou zijn in het gele siliconen. Ik wilde mijn glitter natuurlijk wel goed kunnen zien. Je kan dan ook nog kiezen of je wil dat de onderkant gewoon plat is, of dat het een zuignap is. Ik word gewoon blij van al die opties. Dus ik koos met zuignap, want hoe meer mogelijkheden, hoe beter. Wat ik extra tof vind, is dat de basis er met zuignap (behalve vanaf de onderkant natuurlijk) er precies hetzelfde uitziet.

De verpakking en looks van de Mister Vain

Vaintoys mister vain Vaintoys mister vain

Toen mijn Mister Vain dildo binnen kwam, was ik echt blij verrast. Hij zag er zo mooi uit. Hij zit verpakt in zo’n doorzichtig kadozakje. Daarin zat niet alleen de dildo, maar ook twee siliconen hartjes. Je kan er natuurlijk helemaal niks mee, maar ik vind dat echt super leuk. Ik ben echt blij met mijn siliconen hartjes! Ook zat er een zakje snoepjes in, super cute!

De Mister Vain dildo zelf vond ik er echt super indrukwekkend uitzien. De vorm is echt heel bijzonder en ik heb echt geen dildo die hier op lijkt. Hij heeft iets heel realistisch, maar tegelijkertijd ook weer helemaal niet. Ik vind het wel echt een kunstwerkje. Of kunstwerk, want hij is echt wel groot. De ‘aders’ liggen echt heel dik op de dildo, waardoor ze een hele aparte structuur geven aan de dildo. De eikel loopt vrij schuin en is heel dik. Het is gewoon echt een heel apart geheel. De kleur is echt prachtig. Het is moeilijk uit te leggen, maar er lijkt echt een soort patroon of structuur in de kleur te zitten. Het is niet gewoon helemaal egaal geel, maar er zit echt ‘diepte’ in de kleur. Zo mooi. En zeker in combinatie met de glitters. Ik vind ‘m er echt heel erg tof uitzien. De afwerking van de dildo is echt perfect, super netjes. De zuignap werkt ook super goed.

Mister Vain of Mister Big

Vaintoys mister vain Vaintoys mister vain

Hoewel op de website van Vaintoys gewoon alle maten precies aangegeven staan, was ik wel echt onder de indruk van het formaat. Je zou denken dat ik inmiddels wel geleerd zou hebben om er even een meetlint bij te pakken voor ik iets uitkies, zeker na die enorme oranje dildo die me een tijdje terug ook al zo verraste, maar nee. Als ik seksspeeltjes uitkies, denk ik altijd dat het wel goed komt. Wat ook altijd wel zo is. Maar dan komt het dus voor dat je ineens verrast wordt door een bepaald formaat. Gelukkig heb ik genoeg glijmiddel in huis.

Ik ben normaal niet zo van de echt-lijkende dildo’s. Maar deze Mister Vain vind ik er echt aantrekkelijk uitzien. Misschien omdat ‘ie ook niet per se heel realistisch is door de extreme vormen. Maar ik had wel zin om ‘m te testen.

Ik weet dat er veel mensen zijn die echt eerst wat (van weinig tot heel veel) opwarming nodig hebben voor ze een seksspeeltje kunnen inbrengen. Ik heb dat over het algemeen niet. Een beetje glijmiddel doet de truc voor mij eigenlijk altijd wel. Maar voor de Mister Vain had ik echt wel wat opwarming nodig. Dus dat was voor mij wel een nieuwe ervaring. En eigenlijk vond ik dat heel leuk. Sowieso vind ik het leuk als iets niet standaard is. En ik vind het leuk als een seksspeeltje mij als het ware uitnodigt om wat te experimenteren.

De Test

Vaintoys mister vain Vaintoys mister vain

Na wat opwarming kon ik dan echt beginnen met testen. Ik kan je vertellen dat deze Mister Vain dildo er niet alleen indrukwekkend uitziet, maar hij voelt ook echt zo. Wow! Wat een ding! De vorm voelt echt heel bijzonder. Ik wist niet zeker hoe hij bedoeld was om in te brengen, welke kant van de eikel omhoog moest wijzen, maar dat maakt het juist eigenlijk leuker. Met een wat meer standaard vorm die bijvoorbeeld speciaal gericht is op het stimuleren van je G-spot (die de Mister Vain trouwens ook prima raakt!), is dat allemaal gelijk duidelijk. En dan gebruik je ‘m waarschijnlijk ook alleen op die manier. Maar deze vorm zorgde ervoor dat ik het allebei probeerde. Dat ik ‘m zelfs inwendig ging ronddraaien. En dat is écht een aanrader.

Deze dildo ziet er al best groot uit, maar voor mij voelde hij nog wat groter dan ik zo op ’t oog verwacht had. Normaal vind ik aders en andere ribbels (behalve de ribbel die je door een eikelvorm krijgt) niet boeiend. Ik voel er meestal maar weinig van. Maar deze super dikke aders die echt als een soort slangetjes over de dildo lopen, voelde ik echt wel goed. En het was ook echt heel lekker en vooral heel bijzonder.

Voor mij is dit geen dildo om heel hard mee te stoten, daar vind ik ‘m echt te groot voor. Maar juist de kleinere, subtielere bewegingen voelden echt heel erg fijn. Deze dildo heeft me echt verrast. Het siliconen voelt lekker zacht en ook wat flexibel aan en daardoor kan je ‘m eigenlijk makkelijk zo bewegen zoals je wilt.

Conclusie

De Mister Vain is echt net zo bijzonder als hij er uit ziet. Het is niet eenvoudig om een mooie, goede dildo te maken, maar bij Vaintoys zijn ze daar zeker in geslaagd. De vorm is echt heel anders dan wat er al te krijgen is aan dildo’s en het werkt ook echt. En dan kan je ook nog uit zoveel verschillende kleurtjes kiezen (en glitters!), dus dat zijn gewoon bonuspunten. Wat mij betreft een aanrader.

Helaas bestaat Vaintoys niet meer, dat is natuurlijk heel erg jammer. Maar kijk ook eens bij onze andere reviews over dildos.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Leuke review! Wekt mijn interesses op om dildo’s uit te proberen, maar ik weet niet of het echt iets voor mij is. Ik ben nog nooit klaargekomen door een dildo, wel met een vibrator (zonder clitoris stimulatie). Eventuele tips misschien?

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.