Unihorn Bean Blossom

23-06-2023

Een vibrator in de vorm van een kleine, gele unicorn. Als je me een beetje kent, weet je dat ik daar gelijk wild van word. Ik hou van unicorns! En van vibrators. Dus wat een perfecte combinatie is dit. Ik kreeg de Unihorn Bean Blossom van Easytoys.

Specs

Materiaal: siliconen (bodysafe)
Oplaadbaar: ja
Standjes: beide motoren hebben 10 standjes, waarvan 3 steady
Waterproof: water resistant
Verkoopprijs: 49,99 euro, hier te koop bij Easytoys 
Is ’t wat? Ik hou nu nog meer van unicorns!

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de unihorn bean blossom. De achterkant en binnenkant van de verpakking van de unihorn bean blossom

Natuurlijk heeft een unicorn vibrator een super schattige verpakking. Dat kan toch ook niet anders? Een klein, schattig, oranje doosje vol met regenbogen, hartjes en sterren. Het is net een klein huisje voor de Unihorn Bean Blossom!

Aan de zijkant zit een extra ‘raampje’ zodat je kan zien dat de Unihorn Bean Blossom een tongetje heeft. Daaronder staat een QR-code en als je die scant kom je op de unihorn website met nog wat meer informatie. Je kan daar onder andere een filmpje bekijken waar je op ziet hoe het tongetje beweegt. Op de andere zijkant en achterkant vind je wat informatie over deze schattige sextoy.

De Unihorn zit in de binnenkant aan een kartonnetje vast, met een geel lintje. Op de achterkant van dit kartonnetje vind je de gebruiksaanwijzing. Slim om dat zo te doen in plaats van op een los papiertje.

Mijn eerste indruk van de Unihorn Bean Blossom

De unihorn blossom bean naast een lipstick. De unihorn blossom bean in mijn hand.

Ja, wat denk je zelf? Ik was natuurlijk gelijk helemaal verliefd op deze Unihorn! Ik vind sextoys met grappige vormen sowieso leuk, maar met een unicorn maak je me toch wel echt extra blij, hoor. Het is ook een hele schattige, bolle eenhoorn, wat het nog leuker maakt. En hij heeft vleugeltjes. Heb je verder helemaal niks aan, maar maakt ‘m wel extra bijzonder.

Er zijn drie verschillende Unihorns. Deze Bean Blossom heeft een rond tongetje wat op en neer beweegt. De mintgroene versie heeft een puntig tongetje dat draait en de roze heeft een soort nopje op z’n snuit die pulseert.

Op de onderkant van de Unihorn Bean Blossom zitten twee knopjes. Een knopje om het tongetje aan te zetten en het andere knopje is om de vibraties aan te zetten.

De hoorn ziet er misschien een beetje puntig en scherp uit, maar deze is ook gemaakt van siliconen en is dus helemaal ongevaarlijk. Hij is heel flexibel, en buigt eigenlijk gelijk om als je ‘m aanraakt.

De test van de Unihorn Bean Blossom

De unihorn blossom bean naast een flesje sliquid sassy. De onderkant van de unihorn blossom bean.

Ik zeg het altijd, dus nu ook: gebruik glijmiddel! Vooral bij sextoys die bewegen, zoals dit bewegende tongetje. Het is belangrijk dat zo’n bewegend deel ook goed en soepel kan bewegen, anders kan het wel eens gaan irriteren of zelfs een beetje pijnlijk worden. Je clitoris is immers een erg gevoelig deel van je lichaam. Ik gebruikte een beetje Sliquid Sassy, want dat bevat geen irriterende ingrediënten voor mijn vagina.

Het tongetje zit vrij diep in de Unihorn, maar als je ‘m aanzet, komt ie een stukje naar voren. Eigenlijk beweegt het tongetje vooral naar voren en naar achteren en door de beweging trilt het ook nog op en neer. Ik was heel benieuwd hoe dit zou voelen.

Bij de eerste keer testen was ik eerst een beetje verbaasd, want deze stimulatie voelt eigenlijk vooral als luchtdrukstimulatie. Toen ik er over na ging denken, was ik al snel minder verbaasd. De luchtdrukstimulatie wordt ook veroorzaakt door een deel in (het tuutje van) de toy wat omhoog en omlaag beweegt. Omdat het tuutje een beetje een vacuüm creëert, krijg je dat effect. En dat is eigenlijk precies wat er in deze Unihorn Bean Blossom ook gebeurt.

Alleen heb je hier ook nog dat tongetje wat dan je clitoris raakt. Nu heb ik ook wel een kleine clitoris, maar ik vond dit effect niet super aanwezig. Ik had echt meer stimulatie van het luchtdrukeffect dan van het tongetje zelf. Af en toe voel ik het tongetje wel en dan geeft dat een lekkere extra stimulatie, maar het voegt voor mij niet superveel toe.

Dat is ook helemaal niet erg, want de stimulatie die ik van deze schattige eenhoornvibrator krijg is echt heel lekker. De stimulatie voelt diep en intens, precies zoals ik het lekker vind.

Je kan ook het tweede knopje nog gebruiken om vibratie toe te voegen. Die voel je wel door de hele Unihorn heen, dus als je dat irritant vind om in je vingers te voelen, is dit geen goed idee. Ik vind het zelf voor kortere tijd prima te doen. De vibratie voegt voor mij wel echt wat toe. De vibratie voelt redelijk diep en voegt wel nog meer stimulatie toe. Ik had het nog fijner gevonden als die vibratie echt wat meer plaatselijk was geweest, rondom het tuutje, in plaats van door de hele toy. Maar alsnog is het wel een optie die ik vaak gebruik.

Zowel het tongetje als de vibratie hebben ook patronen. Voor luchtdrukstimulatie vind ik patronen heel fijn. Maar ik vind het ook echt lekker om het tongetje steady te laten gaan, en de vibratie juist in een patroon te doen. Er zijn echt veel fijne combinaties mogelijk, ik hou er van!

Conclusie

De Unihorn Bean Blossom is denk ik wel de schattigste sextoy die ik heb. Ik vind ‘m er echt heel leuk uit zien. En ik ben heel enthousiast over hoe goed hij werkt. Er is niet alleen aandacht geweest voor de looks van deze toy, maar zeker ook voor de functionaliteit. De stimulatie voelt lekker intens. Ik voel wel meer luchtdruk dan echt het tongetje, maar mijn clitoris is ook wel klein. Bij een grotere clitoris zal je hier vast veel meer van voelen. De extra toevoeging van de vibratie vind ik ook fijn, al voel je die wel door de hele toy en dus ook in je vingers. Ik ben echt blij met deze Unihorn en hij mag zeker op mijn nachtkastje blijven staan.

Je kan de Unihorn Bean Blossom hier bestellen bij Easytoys, voor 49,99 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.