Unboxing Naughty & Nice Sextoy Adventskalender 2020 deel 2 – video

Vorige maand kon je zien hoe Jay en ik vijf vakjes uit de Naughty & Nice sextoy adventskalender 2020 open maakten. Daar kwamen allemaal super leuke toys uit. Maar daarna kregen we zoveel berichtjes van mensen die ook wilden weten wat er in de rest van deze erotische adventskalender zit. Nou, ik was ondertussen zelf ook wel nieuwsgierig geworden en vond dat ik lang genoeg gewacht had. Dus vandaag maken Jay en ik alle vakjes van deze sextoy adventskalender open!

Als je van plan bent de kalender te gaan kopen en je wilt de verrassingen niet voor jezelf bederven, sla je deze video beter even over. Want we laten alles zien!

Als je de vorige video gemist hebt, kan je die eerst even hier bekijken, want die vijf doosjes maken we in deze video niet nog een keer open.

Je kan de Naughty & Nice sextoy adventskalender 2020 hier bestellen bij Easytoys. Wacht niet te lang, want vorig jaar waren ze ook super snel uitverkocht!

Na het opnemen van de video zijn we er ook nog achter gekomen hoe de kanten boeien werken. Je doet beide armen of beide benend door het kanten rondje en dan met het lint strik je het vast. Ook zijn we er eindelijk achter hoe de Body Jewel ketting om moet! Om de nek en om de taille!

De polsen van tess zijn bij elkaar gebonden door het kanten bondage-dingetje met lint. Je ziet het bovenlichaam van tess, ze draagt de body jewel ketting over haar jurkje. De ketting zit om haar nek, loopt dan tussen haar borsten naar beneden en dan slaat hij om haar taille heen.

Abonneren

Als je nog niet geabonneerd bent op ons YouTube kanaal, zou ik het heel tof vinden als je dat nu zou willen doen. Je kan dat doen door hier te klikken. Als je op het belletje klikt, krijg je ook een melding elke keer als er een nieuwe vlog is. Dan weet je zeker dat je niks mist.

Wil je meer vlogs zien? Klik dan hier.

Wil jij Tess Tesst helpen?

Als je vagina balletjes of een ander seksspeeltje gaat bestellen, of een willekeurig product bij Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

EASYtoys.nl

Loveware.be

BDSMstore.nl

Christine le Duc

Erovibes.nl

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Lovehoney

Tantus

SelfDelve

Abonneer
Abonneren op
2 Reacties
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Alle comments