Ultra Wand Magic Massager

10-12-2018

Magic Wand review by Tess: Ultra Wand Magic Massager

Magic wand, wand vibrators, je hebt ze echt in allerlei soorten en maten. Vroeger had je gewoon de Hitachi Magic Wand en dat was het wel. Ik had ‘m natuurlijk ook. Maar inmiddels zijn we vele jaren verder en heb je dus véél meer keus. Van Jordy van EZLove kreeg ik de Ultra Wand Mini Massager en een doosje met drie Ultra Wand Mini opzetstukjes in ruil voor mijn review.

De verpakking van de Ultra Wand

Ultra wand magic massager Ultra wand magic massager

De Ultra Wand is er in drie kleuren en elke kleur zit in een bijpassend gekleurd doosje. De zwarte versie van de Ultra Wand is eigenlijk niet zwart, maar bruin. En dat vind ik dus echt super koel. Want ik had nog geen één bruin seksspeeltje. Dus yay! Maar het doosje dat bij deze bruine sextoy hoort, vind ik dan qua kleur echt niet mooi. Ja, fijn dat het niet wit is, want dat is ondertussen echt afgezaagd, maar dit is ook niet zo mooi. En de foto van de toy komt ook niet zo duidelijk uit. De verpakkingen van de roze en mintgroene ultrawand zijn wat dat betreft een stuk beter gelukt. Op de zijkant en achterkant van de doos vind je nog wat tekst over de wand vibrator, die wel een beetje dubbelop is. Wat is dat toch altijd met teksten op verpakkingen van sekstoys?

Looks & Specs

Ultra wand magic massager Ultra wand magic massager

Tegenwoordig zie je best wel veel draadloze wand vibrators en ze zien er allemaal zo’n beetje hetzelfde uit. Afgezien van de bruine kleur, zit de Ultra Wand er ook niet veel anders uit. Ik vind het wel leuk dat de structuur van deze sekstoy zowel op de kop als het handvatgedeelte hetzelfde is. De nek van de toy is een beetje flexibel. Hij buigt bij druk mee, maar niet too much. Deze sekstoy is gemaakt van siliconen, dus bodysafe. Niet giftig en niet poreus, dat is helemaal goed dus. Enige nadeel is wel dat dit siliconen best wel wat stof aantrekt. Dus even afspoelen voor je ‘m gebruikt is wel fijn. Gelukkig is ‘ie wel waterproof en ook nog oplaadbaar. Hij heeft 8 vibratiesterktes en maar liefst 20 vibratiepatronen. Acht steady standjes word ik dus heel blij van. Ik vind patronen momenteel ook best wel oké, maar twintig vind ik persoonlijk dan echt way too much. Zelf vind ik zo’n acht patronen wel echt meer dan voldoende.

Knopjes

Ultra wand magic massager Ultra wand magic massager

Er zitten drie knopjes op de Ultra Wand Magic Massager. Een power knopje, een knopje voor de vibratie intensiteit en een knopje voor de patronen. Geen omhoog en omlaag knopje dus. Vind ik altijd een beetje jammer, want ik wil altijd gewoon één standje terug kunnen gaan. Zowel bij de patronen als bij de intensiteit. Maar goed, met deze knopjes kan ik goed leven. Deze magic wand is niet zo duur, dus dan mag je ook best je verwachtingen iets bijstellen.

Nieuwe irritante trend in sextoy land

Ultra wand magic massager Ultra wand magic massager

Maar wat ik gewoon wel weer (ja, alwéér) irritant vind, is dat deze vibrator ook met het hardste standje begint. En elke keer als je op het knopje drukt, gaat ‘ie één standje zachter. Tot ‘ie bij het zachtste standje is, want dan kan ‘ie wel weer normaal doen en gaat ‘ie gewoon per klik weer steeds wat harder. Ja ik hou heel erg van de hardste standjes. Nee, ik wil niet dat mijn vibrator gelijk op z’n hardst begint. Opbouwen naar het hardste standje vind ik juist leuk. Ik vind dit ook gewoon niet logisch. En ja, irritant dus. Ik begrijp gewoon echt niet waarom steeds meer sekstoys deze functie hebben. Echt een irritante trend is dit.

De vibraties

Ultra wand magic massager Ultra wand magic massager

Dan het belangrijkst: hoe zijn de vibraties. Ik kan er eigenlijk best wel kort over zijn, want die zijn gewoon echt prima. Lekker diep, lekker krachtig. Precies zoals ik het graag heb bij een wand vibrator. Van een magic wand verwacht ik dat ook echt, daar staan ze tenslotte wel om bekend. Maar je weet het nooit, mar de Ultra Wand voldoet qua vibraties zeker aan mijn verwachtingen.

De Ultra Wand Attachments

Ultra wand magic massager Ultra wand magic massager

Dan heb ik dus ook nog een doosje met drie opzetstukjes voor deze magic wand gekregen. Altijd fijn als een wand vibrator gewoon eigen, goed passende, attachtments heeft vind ik. De opzetstukjes hebben dezelfde bruine kleur als de wand, dus dat is wel tof. Er zijn drie soorten. Volgens de productomschrijving zijn dit een clitoris-, g-spot- en nek opzetstukje. Het G-spot opzetstuk snap ik, maar dat lijkt me ook een prostaat/anaal opzetstuk. Het clitoris opzetstuk is volgens mij een duo of rabbit opzetstuk, die je zowel inwendig als clitoraal zou moeten stimuleren. En het nek opzetstukje zal dan die met die twee bolletjes moeten zijn.

G-spot attachment

Ultra wand magic massager Ultra wand magic massager

De G-spot attachment is vrij klein. Hij weet met wat moeite mijn G-spot net te raken. Is het lekker? Ja, best. Is het indrukwekkend? Nee, niet echt. Het is wel een leuke toevoeging voor je magic wand vibrator, maar persoonlijk was ik blijer geweest als ‘ie iets meer formaat had. Ik denk dat hij wel ook heel goed voor anaal gebruik is met dit maatje. Door de verbreding aan de onderkant is ‘ie daar ook prima geschikt voor.

Clitoris attachment

Ultra wand magic massager Ultra wand magic massager

Deze attachment heeft eenzelfde soort vorm als een rabbit- of duovibrator. Het inwendige gedeelte vind ik helemaal prima, maar wanneer ik dit in mijn vagina heb, raakt dat kleine flapje mijn clitoris helemaal niet. Op zich maakt dat ook niet zoveel uit, want dat flapje geeft ook bijna geen vibraties door. Het inwendige gedeelte weer wel. Zelf doen vibraties in mijn vagina me niet zo heel veel, dus voor mij voegt het niet zoveel toe. Als dit opzetstuk wel echt mijn vagina en clitoris zou stimuleren, had ik het wel tof gevonden.

Nek attachment

Ultra wand magic massager Ultra wand magic massager

Een soortgelijk opzetstukje had ik al eerder gezien bij de PalmPower en daar vond ik het ook altijd al een beetje een apart ding. Ik zat ook echt even te kijken wat ik hier nu mee moest doen. Ik vroeg me af of je nu echt je nek hier mee moest masseren, dus natuurlijk heb ik dat geprobeerd. En ik had het niet verwacht, maar dat voelde dus echt heel lekker. Die twee bolletjes stimuleren tegelijkertijd precies de juiste plekken op mijn nek en dat voelt echt goed. Ook voor m’n schouders werken ze prima. Maar ik vind het meestal wel belangrijker of ik ook gewoon kan klaarkomen van een sekstoy. Dus ik was nog niet uitgetest. En tot mijn verbazing werkt dit opzetstukje dus echt heel goed bij mijn vulva. Als het grote balletje net bij de ingang van mijn vagina zit, dan komt het kleine bolletje precies tegen mijn clitoris. En zo samen voelt dat echt heel lekker. Vibraties bij de ingang van mijn vagina vind ik blijkbaar dus wel lekker. Weer wat nieuws ontdekt. Heel apart zo deze dubbele stimulatie zonder echte penetratie. Maar ik vind het zeker wel heel lekker en tof. Ik denk dat er vast nog wel meer manieren te verzinnen zijn waarop je dit opzetstukje kan gebruiken ook!

Conclusie

De Ultra Wand is echt wel een goede, kleine draadloze wand vibrator. Hij kan en doet alles wat je van een wand vibrator mag verwachten en dat voor een hele redelijke prijs. Het enige nadeel vind ik dat hij met z’n hardste standje begint.

De opzetstukjes zijn wel een leuke toevoeging. De één wat meer dan de ander. Maar ze zorgen er in elk geval voor dat je Ultra Wand wat meer multifunctioneel is en ze bieden ook wel wat ruimte om mee te experimenteren.

Je kan de Ultra Wand hier bestellen bij bol.com voor 39,95

De Ultra Wand opzetstukjes kan je hier bestellen bij bol.com voor 19,95

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Vlog: Ultra Wand en The Rabbit Company The Pocket Rabbit | Tess Tesst - […] geschreven review over de Ultra wand vind je hier en je kan ‘m hier bestellen. De opzetstukjes kan je…
  2. Sextoy Toppers en Floppers 2018 + Giveaway! | Tess Tesst - […] Fijnste budgetproof vibrator: Ultra Wand […]

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.