Vlog: Ultra Wand en The Rabbit Company The Pocket Rabbit

16-12-2018

Vlog: Ultra Wand en The Rabbit Company The Pocket Rabbit

Je raadt het misschien al: ook deze zondag vertel ik je in mijn vlog weer over de sekstoys die ik afgelopen week getest heb. Zoals je hier op mijn blog al hebt kunnen lezen, zijn dat deze week de Ultra Wand en The Pocket Rabbit.

De Ultra Wand is een kleine wand vibrator die verrassend krachtig bleek. En daar testte ik ook nog een setje opzetstukjes bij.

The Pocket Rabbit van The Rabbit Company leek me super tof, maar dat was één grote anticlimax. Waarom? Dat vertel ik je in mijn vlog.

Als je je nog niet geabonneerd hebt op mijn YouTube kanaal, zou ik het echt super leuk vinden als je dat zou willen doen door hier te klikken. Dan blijf je ook steeds op de hoogte wanneer er een nieuwe vlog online komt.

 

Mijn geschreven review over de Ultra wand vind je hier en je kan ‘m hier bestellen. De opzetstukjes kan je hier bestellen.

Oh, en vergeet vooral niet om mijn website in de gaten te houden, want er komt een superrrr toffe giveaway aan!

Wil jij Tess Tesst helpen?

Als je een seksspeeltje op afstand gaat bestellen, een andere sextoy of een willekeurig product bij Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

EASYtoys.nl

BDSMstore.nl

Christine le Duc

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Lovehoney

Tantus

SelfDelve

Yay Orgasms

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.