Drie Erotische Spellen: Ultiem Verlangen, Truth or Dare en Let’s Fuck

24-11-2018

Gastreview: Drie Erotische Spellen: Ultiem Verlangen, Truth or Dare en Let’s Fuck

Eerder schreef ik al eens een review over drie erotische spellen en hoewel één van die drie echt heel leuk was, trekken zulke spellen me toch niet heel erg. Omdat ik inmiddels weer drie andere erotische spellen had liggen die getest moesten worden, besloot ik Bas en Belle te vragen of zij dat misschien wilden doen. Eerder schreef Bas al eens een geweldige review over de CB3000 kuisheidskooi en Belle testte eerder al eens vier verschillende tepel gels. Gelukkig waren ze nu ook weer bereid om deze spellen te testen en er een review over te schrijven. De drie spellen die ze getest hebben zijn het kaartspel Let’s Fuck van Kheeper Games, Truth or Dare Erotic Couples Edition van Tease & Please en Ultiem Verlangen, ook van Tease & Please. Hieronder lees je de review van Bas & Belle.

Let’s Fuck!

Drie erotische spellen: ultiem verlangen, truth or dare en let's fuck Drie erotische spellen: ultiem verlangen, truth or dare en let's fuck

Het zwarte doosje met de sierlijke letters “Let’s Fuck” laat weinig aan de verbeelding over. “A great Fucking Card game!” staat er onder, voor het geval ik de eerste zin niet inspirerend genoeg vond. Ze beloven ons in 4 talen dat dit te gek wordt. “A quick and easy game that gets you laid!” staat er op de achterzijde. De vormgeving is matig, de boodschap is duidelijk. Ik vermoed zo dat het de bedoeling is dat er bij of na dit kaartspel geneukt gaat worden.

Daar zitten we dan, vol gezonde spanning en met een lach op ons gezicht. We gaan een erotisch kaartspel spelen. Veel te snel lees ik de regels voor en doe dat vervolgens nog eens omdat ik de eerste keer niet begreep wat ik voorlas. Het doel van het spel is dus een soort kwartetten, maar dan met twee in plaats van vier kaarten. Oké. Duetten. Best joh.

Een duet maken is best eenvoudig. Het blijkt dat Belle en ik met onze spelervaring snel doorhebben hoe je dit het best voor elkaar krijgt. Na maar liefst 5 minuten en 14 seconden hebben wij het spel afgerond. Ik heb gewonnen en ik mag dus drie van mijn duetten ten uitvoer brengen. Nou. Ik wordt denk ik oud want ik heb tijdens het kaarten langer dan 5 minuten nodig om geil te worden. Zeker als het kaartdek in kwestie geen harten koningin bevat. Al sinds jaar en dag mijn lievelings. Ik mag stiekem buiten neuken. Op het aanrecht neuken en ik geloof dat ik ook nog een striptease krijg. Het regent. De afwas staat in de weg. We hebben allebei een t-shirt en een joggingbroek aan. We besluiten de kaartcombinaties als een soort tegoedbon te bewaren.

Dit kan het nooit zijn. We proberen snel een tweede ronde. 4 minuut 17 seconden. Onze steeds ruimer wordende duet ervaring zorgt er voor dat we het erotische spel nog sneller afronden. Dat is veel te snel. We hebben plezier aan ons wederzijdse fanatisme maar niet aan het spel, wat ik ook amper als erotisch kan ervaren. Voor ons was dit spel dan ook niet naar wens. Te snel, te saai en uiteindelijk is verliezen net zo oké als winnen. Ik heb verloren dus ik mag geneukt worden op een aanrecht. Nou. Ik herinner mij dat verliezen bij Monopoly anders voelde.

Truth or Dare, the Erotic Couples Edition.

Drie erotische spellen: ultiem verlangen, truth or dare en let's fuck Drie erotische spellen: ultiem verlangen, truth or dare en let's fuck

Het zwart rode doosje met een hartje en een slotje ziet er uit zoals je verwacht van een sexy spelletje. Zwart-rood. Hartjes, gecapitonneerde leren achtergrond. Wat wel fijn is, is dat er meerdere malen in de regels benadrukt wordt dat consent een ding is en dat je vooral alleen moet doen wat je echt wilt. Dat je je niet onder druk moet laten zetten. Dat alles mag, maar niets moet. Alleen als je een vraag niet beantwoort, of een opdracht niet uitvoert, kost je dat wel hartjes en verlies je het spel. 69 (hahahah!) Truth kaarten en 69 (hahahaha!) Dare kaarten verschijnen wanneer men het doosje open doet. Bovendien zit er een intrigerende zilveren munt in het midden van het doosje die ongetwijfeld gaat bepalen of het tijd is voor een truth, of een dare.

Oké dan! Truth or Dare, maar dan sexy. Nou weet ik nog hoe ik Truth or Dare speelde in mijn pubertijd en dat was ook al sexy dus ik ben er klaar voor. Het spel bestaat uit twee kaartdekken, één met “Truth” op de achterzijde, en uiteraard één met “Dare”. Er zit een zilveren munt bij met dezelfde termen op de zijden. De bedoeling is dat speler 1 de munt gooit en dat speler 2 dan de Truth, of Dare vraag stelt aan speler 1.

Truth!
“Heb jij wel eens met iemand van hetzelfde geslacht gezoend? “
.. Ja. Dat heb ik.
Nog een keer Truth!
“Wat is je allerdiepste verlangen?”
21 centimeter!
Nog eens! Truth!
“Heb je wel eens met iemand anders geknuffeld terwijl je in een relatie was? “
Ja. Oma. En nog echt heel veel anderen.
Nog maar eens.
Dare!

“Ga naar de douche en pis over je partner”.

Excuseert u mij?

“Ga naar de douche en pis over je partner”.

Nou. Wij zijn niet kinderachtig dus dat hebben we ook meteen gedaan. Bovendien werd van ons een review verwacht dus zullen we potverdulleme serieus te werk gaan ook. Wat wij wel vonden was dat het spel enigszins snel escaleerde en dat over elkaar heen plassen wellicht een stapje of twaalf oversloeg na de vraag of je wel eens met iemand anders geknuffeld had. Eerlijk is eerlijk. Omdat het over elkaar heen plassen even een drempeltje was waren we al veel langer bezig dan 5 minuut 14, dus dat was positief. Verder kan je van dit spel exact verwachten wat de doos je beloofd. Truth or Dare. Mocht je moeite hebben met het bedenken van vragen en /of fantasieën dan is dit een leuk spel. Als je kunt tappen uit je eigen fantasie, dan heb je dit spel simpelweg niet nodig.

Mocht je er voor kiezen Truth or Dare te gaan spelen zonder deze doos kaarten is het wel een dikke tip om, na twee keer Truth, iemand de Dare te geven om over iemand heen te pissen. De verbazing die dan volgt is hilarisch.

Ultiem verlangen

Drie erotische spellen: ultiem verlangen, truth or dare en let's fuck Drie erotische spellen: ultiem verlangen, truth or dare en let's fuck

De doos ziet er niet verkeerd uit! Als in.. het voelt wel echt alsof je een serieus spel in je hand krijgt. Ik lees de omschrijving door. Ik heb nog niet in de doos gekeken maar ik lees nu al dat ik daar een tweetal zandlopers ik kan vinden. Ieder met een verschillende tijdsduur. Het is optioneel of je zandlopers in wilt zetten. Zoals best veel optioneel is in dit spel. Zo is het optioneel of je een ronde wint bijvoorbeeld. Omdat je partner, zo lees ik in veel gevallen kan kiezen of hij/zij/a vindt dat je de opdracht goed uitgevoerd hebt… ja.maar… sputtert het op voorhand al in mij. Ik vind dat nu al niet eerlijk. Haha.. pff. Het biedt ook nog meer opties- zo kun je- als je wilt dus je partner enorm dwarsliggen, plagen, uit de tent lokken, manipuleren zelfs.. (doe dat nog eens over dan?). Het biedt voor de pleasers onder ons een uitdaging.. vinden we het al snel goed of.. tja wanneer is het dan fout?!

Wat nog meer? Moeilijke vragen, makkelijke en jawel, vurige!! Overigens hebben de makkers wel geprobeerd echt wat diepgang in het spel te brengen. Zo is te lezen waarom het speelboard uit een pentagram bestaat.. zit er een gedachte achter het doel van het spel. Iets met echte aandacht. Als ik de inhoud van de doos bekijk en een paar vragen omdraai, zie ik echt wel gelijk een paar vragen waar ik het antwoord niet op weet. Dat vind ik leuk! Na de “muah” van de twee vorige spelletjes voel ik me nu toch hoopvol gestemd! Overigens doet de omschrijving van de spelregels de suggestie de stapel moeilijke kaarten uit het spel te verwijderen om vervolgens alleen met de intieme en makkelijke vragen te spelen. Huh?! Geen uitdaging? Makkelijk? Daar zijn wij niet van bovendien kan mijn recalcitrante ik de gedachte niet bedwingen waarom de suggestie niet ook is, of haal de makkelijke kaarten eruit. Wordt het dan stom of saai, te weinig actie? We gaan het uitvinden! Overigens was het leuk geweest als de ruimdenkende makers van het spel ook een suggestie hadden gedaan voor wanneer je het spel met twee personen van hetzelfde geslacht speelt. Maar bij deze, de stapels opdrachten zijn gigantisch dus je kunt het het makkelijk halveren.

Spel element bestaat ook uit straf.. als je ergens niet aan mee wilt werken als partner terwijl dat nodig is voor het uitvoeren van de opdracht. Word je genadeloos gestraft voor het aangeven van je grenzen. Je moet dan 2 stappen terug doen op het bord.

Eenmaal begonnen blijkt het een spel te zijn met een goede opbouw. We beginnen met wat intieme vragen. “Heb je wel eens een fantasie gehad over dezelfde sekse?” en “Zou je wel eens met iemand anders naar bed willen?”. De multiple choice antwoorden zijn nooit ten volste correct maar nodigen wel uit de dialoog te starten. Naarmate je vordert op het spelbord, worden de opdrachten ook intenser. We krijgen de opdracht mijn penis in haar vagina te krijgen zonder je handen te gebruiken. Of om mij een erectie te bezorgen zonder aanraking.

Wat op valt is dat dit spel behalve originele uitdagingen ook echte, oprechte antwoorden creëert. Als je dit als stel serieus neemt valt er echt wat te leren over elkaar. Wij zijn weliswaar gezegend met een heel fijn en open seksleven en zijn erg handig in het delen van fantasieën, maar wij kunnen ons voorstellen dat als je een relatie hebt waar de seksualiteit en/of communicatie lastig is, dat dit spel je echt kan helpen wat los te krijgen.

We willen niet te veel verklappen over het verdere spelverloop want we zien liever dat jullie zelf op ontdekkingsreis gaan. Nogmaals, is je seksleven geweldig en je communicatie fantastisch, dan is dit spel geen toevoeging. Maar als je ook maar een beetje vast zit en het lastig vind je fantasieën te delen, of je seksualiteit uit te diepen, dan biedt dit spel verrassend veel mogelijkheden hier samen dieper op in te gaan. Van alle seksspelletjes die ik gespeeld heb in mijn leven is dit de eerste die hoger scoort dan een 4, en dan ook meteen een 8,5.

Je kan Let’s Fuck hier kopen op Amazon.

Truth or Dare kan je hier bestellen bij bol.com.

Ultiem verlangen koop je hier bij  bol.com.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.