Vlog: Twee Seksmachines

22-03-2020

Vlog: Twee Seksmachines

Seksmachines blijven voor veel mensen toch best wel intrigerend. Nu zijn er niet alleen seksmachines voor mensen met een vagina, maar ook voor mensen met een penis. Jay testte eerder al The Handy, een seksmachine voor de penis, waar je een masturbator aan vast kan maken. The Handy is ondertussen één van de lievelingstoys van Jay.

Onlangs kregen we van Hismith ook een seksmachine opgestuurd: de Hismith Pro Traveler. Een compacte en multifunctionele seksmachine. Op deze machine kan je zowel dildo’s als masturbators vastmaken.

In de vlog bespreken we beide sexmachines. Je kan de vlog hieronder bekijken.

 

Je kan de Hismith Pro Travel direct bestellen bij Hismith.nl

Je kan The Handy hier bestellen.

Abonneren

Als je nog niet geabonneerd bent op ons YouTube kanaal, zou ik het heel tof vinden als je dat nu zou doen. Je kan dat doen door hier te klikken. Als je op het belletje klikt, krijg je ook een melding elke keer als er een nieuwe vlog is. Dan weet je zeker dat je niks mist.

Wil je meer vlogs zien? Klik dan hier.
Ik heb ook een review over de Rosy Gold Nouveau wand vibrator geschreven. De gouden wand vibrator die je in het filmpje zag.
En natuurlijk is er ook een review over de JeJoue Mimi. De kleine paarse vibrator met diepe vibraties.

Wil jij Tess Tesst helpen?

Als je een seksmachine gaat bestellen, een andere sextoy of een willekeurig product bij Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

EASYtoys.nl

BDSMstore.nl

Christine le Duc

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Lovehoney

Tantus

SelfDelve

Yay Orgasms

3 Reacties

 1. Je zet die dildo aan en ik denk “omg wat een herrie” en meteen daarna zeg jij dat ie lekker stil is 😂

  Antwoord
  • Oh, ja, vind je? Als je het vergelijkt met het volume van onze stemmen bijvoorbeeld, dan merk je dat het echt wel meevalt. Je kan mij nog prima verstaan, omdat mijn stem dus echt al harder is dan het geluid wat hij maakt.
   Het is soms in zo’n filmpje ook wat lastiger om dat te horen. Maar voor een seksmachine maakt hij vrij weinig geluid. Maar alle toys die bewegen, zijn ook zeker niet fluisterstil hoor! 😀

   Antwoord
   • Ik heb (duidelijk) geen bewegende toys, denk ook wel dat het geluid in het echt anders klinkt. Maar ik had echt zoiets van 😲 Maar je hebt inderdaad gelijk dat je gewoon goed te verstaan bent.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.