True Black Opblaasbare Anaalplug

02-06-2021

Voor de verandering eens iets dat ik echt nog nooit geprobeerd heb, namelijk een de True Black Opblaasbare Anaalplug van You2toys. En eerlijk gezegd, dat opblaasbare stukje, dat vind ik echt heel erg belachelijk spannend.

SPECS

  • Materiaal: silicone en ABS plastic
  • Lengte: 15 cm
  • In te brengen lengte: 9 cm
  • In te brengen diameter 4 cm
  • Maximale opgeblazen diameter: 10 cm
  • Prijs: € 32,95 bij Easytoys

Disclaimer

Ik was al halverwege deze review, maar ik vind toch dat ik moet beginnen met een disclaimer. Allereerst is het gebruik van een opblaasbare buttplug niet aan te raden voor de beginner. Ten tweede is het van het grootste belang dat je bij het gebruik van zulke toys extreem goed naar je lichaam luistert. Voelt er ook maar het kleinste detail niet goed, hou er dan mee op. Gebruik ook met mate, ga niet meteen voor de volledige opgeblazen diameter, je kan jezelf er extreem veel schade mee doen.

You2toys

Wie onze blogs regelmatig leest weet dat wij al vaker seksspeeltjes van het merk You2toys hebben getest. Tot nu toe zijn de ervaringen ermee wisselend, iets wat het testen van een opblaasbare anaalplug voor mij alleen maar spannender maakt.

True black opblaasbare anaalplug prod2

True Black Opblaasbare Anaalplug

Ik kan nu wel gaan omschrijven dat dit seksspeeltje een anaalplug is die je kan opblazen, maar ik denk niet dat ik daar iemand een compliment mee geef. Tegelijkertijd is dat wel wat het is.

Er moet wel gezegd worden dat je niet de gehele plug kan opblazen maar eigenlijk alleen het silicone vlies dat om een (ik denk) abs plastic kop heen zit.

Verder zit er natuurlijk een blaasbalgje aan een silicone slang aan de buttplug en zit er vlak voor het blaasbalgje een air release knop zodat je de anaalplug ook weer kan laten leeglopen, dat is naturlijk wel een beetje een noodzaak.

True Black Opblaasbare Anaalplug in de doos

De doos van de True Black Opblaasbare Anaalplug is op zijn zachtst gezegd een beetje retro. Voorzien van een moeilijk kijkende wulpse dame in weinig tot geen kleding. Echt old school sextoy vibes dus. In de doos vindt je in een soort piepschuim zakje de Anaalplug. Wat opmerkelijk is, is dat buiten het piepschuimzakje er om de kop van de buttplug een plasticje zit, waarschijnlijk om het vrij dunne silicone vlies op zijn plaats te houden. Ik vond het in ieder geval een bijzondere manier van inpakken.

Test en review: You2Toys True Black Opblaasbare Anaalplug

Testen “op het droge”

Ik had in de intro van deze review al vermeld dat ik het allemaal een beetje spannend vond. Ik ken het concept van anal stretching en anal stuffing natuurlijk wel, van mensen om mij heen, de nodige porno. Nou ja, het is een onderwerp dat mijn aandacht heeft, maar eigenlijk nog nooit aan de ontvangende kant.

Om zeker te zijn van wat er straks allemaal in mij ging gebeuren heb ik natuurlijk eerst de True Black Opblaasbare Anaalplug “op het droge” getest en gekeken  hoe een en ander werkt en er uitziet, dat is voor mij altijd wel een voorwaarde, zo weet ik wat ik ongeveer kan verwachten als dit seksspeeltje uiteindelijk in mijn kont verdwijnt en ik het ga opblazen. Het opblazen gaat op zich simpel genoeg, en iemand die weleens een penispomp of een bloeddrukmeter heeft bediend zal het concept van de knijpbal en het releaseknopje vrij evident vinden.

Wat mij wel meteen opviel is dat na het opblazen het “vlies” zich niet meteen netjes terug plaatst op de plastic onderkant. Dat kan vrij lastig zijn en mijns inziens ook zorgen dat het speeltje vrij snel “slijt”.

True black opblaasbare anaalplug prod2

De daadwerkelijke test

Enfin, met deze dingen in mijn achterhoofd werd het dan uiteindelijk toch glijmiddel op de toy doen (waterbasis!) en de plug inbrengen. De plug is in onopgeblazen staat ook al vrij breed. Maar ja, gevuld voelen lukt niet met een heel dun seksspeeltje, dus wellicht was dit te verwachten. Maar gezien de klassieke buttplug vorm is het inbrengen evengoed niet heel moeilijk. Enfin, ingebracht en al moest ik toch heel even een paar keer adem halen voordat ik durfte te gaan pompen.

En toen was het zover, ik kneep voor het eerst in het balgje en ik voelde de plug, of althans de kop van de plug iets uitzetten, nog een pompje erbij en ik voelde mij meer gevuld en ik vond het eigenlijk best lekker. Ik merkte wel dat het niet helemaal lekker egaal voelde, wat ook niet raar is als de “huid” van het opblaasbare gedeelte redelijk dun was. Ik had wel genoeg gehad, en ik weet niet of ik tot de volledige 10cm ben gekomen, ik denk eerder dat het ballonetje met weerstand van mijn eigen spieren gewoon een kant opgedwongen werd en dat de vulling niet per se in de breedte plaats vond.

Na het verwijderen van de buttplug bleek dus ook dat het vlies / membraam van de butt helemaal verschoven was. Daarmee bleef het ook even een beetje “plakken” bij verwijdering. Allemaal tekenen dat deze toy ws. niet zo lang meegaat.

True black opblaasbare anaalplug prod2

Schoonmaak

Normaal zou ik zeggen, dit is allemaal siliconen dus doe je ding, schrob, boen, kook. Maar eerlijk gezegd denk ik niet dat deze toy daar tegenkan. Maak hem dus met beleid schoon met zeep of toycleaner en plenty of heet (maar niet kokend) water.

Conclusie

Ik vind het idee van een oplbaasbare buttplug wel leuk, ik hoop ook dat er merken zijn die het aanraden waar zijn. In het geval van de True Black Opblaasbare Anaalplug ben ik bang dat je die 30 euro en een beetje betaald voor een speeltje dat je een paar keer kan opblazen en dat daarna de rek er wel uit is, en je vervolgens zit met een lekke buttplug waar je alleen nog maar bellen mee kan blazen. Is het dus een aanrader? Nee niet echt. Maar mijn ervaring met opblaasbare en inbrengbare seksspeeltjes is vrij beperkt, misschien is dit gewoon wel hetgeen het moet of kan zijn.              

Je koopt de You2Toys True Black Opblaasbare Anaalplug voor € 32,95

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.