Home 5 Reviews over 'Toys voor mannen'

Reviews over Toys voor mannen

Rebel Masturbator | Seksspeeltjes review door Jay

Rebel Masturbator | Seksspeeltjes review door Jay

Toen wij op Erofame rondliepen liet Sandra van Orion Versand mij de Rebel Masturbator zien, ik kreeg hem in ruil voor een eerlijke review. Rebel Rebel is voor zover ik weet een merk van Orion zelf, het merk bied een breed scala aan toys, niet alleen voor mensen met...

Lees meer
Calexotics Apollo Power Penis Pump

Calexotics Apollo Power Penis Pump

Calexotics Apollo Power Penis Pump Toen ik via Willie.nl de Calexotics Apollo Power Penis Pump kreeg was ik best in mijn nopjes. Ik had het plezier van het penis pompen namelijk ontdekt toen ik via Bathmate mijn allereerst pomp kreeg, de Hydromax X40. I have the...

Lees meer
De Willie Masturbator | Review door Jay

De Willie Masturbator | Review door Jay

Van willie.nl kreeg ik de Willie Masturbator in ruil voor een review. De Willie Masturbator, cheap as chips? Mijn haat/liefde verhouding met masturbators is inmiddels alom bekend, en zo niet, dan heb ik het nu (weer) gezegd. Wat mij intrigeerde aan deze masturbator is...

Lees meer
Vlog: Lelo Isla en Aneros Muze & Tempo

Vlog: Lelo Isla en Aneros Muze & Tempo

Vlog: Lelo Isla en Aneros Muze & Tempo Natuurlijk praat ik je ook deze zondag in mijn vlog weer bij over de sextoys die ik afgelopen week getest heb. Ik vertel eerst over de Lelo Isla, een luxe vibrator die ook zeker niet goedkoop is. In mijn vlog hoor je of 'ie...

Lees meer
You2Toys Medical Silicone Realistische Dildo

You2Toys Medical Silicone Realistische Dildo

Dildo review by Tess: You2Toys Medical Silicone Dildo Realistische dildo’s, het is echt een ding. Voor mij niet per sé, want ik heb er niet heel veel mee, maar ik heb er ook echt niks tegen. Ik hou gewoon van kleurtjes en glitter, dus als een dildo dat heeft, vind ik...

Lees meer
Suck-o-mat Blowjob Masturbator | Zuigend seksspeeltje

Suck-o-mat Blowjob Masturbator | Zuigend seksspeeltje

Van Orion.de kreeg ik de Suck-o-mat Blowjob masturbator in ruil voor een eerlijke review. Suck-o-mat De Suck-o-mat bestaat inmiddels al weer een tijdje, en eerlijkheidshalve is hij ook al een tijdje in mijn bezit. Deze “hands-free” masturbator zou je de ultieme...

Lees meer
Aneros Trident Helix | Prostaat toy review by Jay

Aneros Trident Helix | Prostaat toy review by Jay

Ik heb een hele tijd zitten wachten totdat ik de Aneros Trident Helix kreeg van Aneros, in ruil voor een eerlijke review. Aneros heeft nogal een reputatie op het gebied van Prostaat stimulatie, maar maakt Aneros zijn reputatie waar? Aneros Mocht je de bovenstaand...

Lees meer
ToyJoy Bottom Beads

ToyJoy Bottom Beads

Sextoy review by Tess: ToyJoy Bottom Beads ToyJoy is zo’n seksspeeltjes merk waar ik mixed feelings over heb. Ze hebben soms echt super leuke toys, voor vaak ook een leuke prijs, maar soms zijn het ook echt gewoon copy cats of sextoys van onveilige materialen. Maar...

Lees meer
CB 3000 Kuisheidskooi review door Bas

CB 3000 Kuisheidskooi review door Bas

Sextoy review by Bas: CB 3000 Male Chastity Device Inleiding van Tess Soms krijg je onverwachts een sextoy opgestuurd waarvan je gelijk al weet: dit is niks voor mij. En dat was eigenlijk precies wat Jay dacht toen we de CB 3000 Male Chastity Device kregen van...

Lees meer
Njoy Pure Wand

Njoy Pure Wand

Dildo review by Tess: Njoy Pure Wand De Njoy Pure Wand is zo’n seksspeeltje waar ik al zoveel positieve verhalen over gehoord had. En als ik veel positieve verhalen over een sextoy hoor, dan wil ik ‘m natuurlijk zelf super graag uitproberen. Deze Njoy Pure Wand stond...

Lees meer
Nuttige Links Categorieën

Reviews

De Beste Seksspeeltjes

Steun Tess Tesst

Pin It on Pinterest