ToyJoy Silk Thrill

28-02-2020

Vibrator review: ToyJoy Silk Thrill

ToyJoy is een eigen merk van de Nederlandse groothandel Scala. ToyJoy heeft weer verschillende submerken, zoals de nieuwe Silk serie. Van Mark van Euphoria kreeg ik de ToyJoy Silk Thrill. De Thrill is gemaakt met ‘super soft liquid silicone’, waardoor hij bij de top echt heel zacht aanvoelt.

Specs

Materiaal: Siliconen
Oplaadbaar: Ja
Standjes: 10 standjes, waarvan 4 steady
Waterproof: Ja
Verkoopprijs: 64,90, hier te koop bij Euphoria 
Is het wat? Als stressbal: ja. Als vibrator vind ik ‘m behoorlijk gefaald.

De verpakking en de inhoud

De silk thrill voor de doos. Je ziet de voorkant van de doos, die is oranje met een foto van de toy en er boven staat silk by toyjoy. De achterkant van de verpakking. Je ziet wat tekst en een foto van een hand die de silk thrill best raar vasthoud en met de wijsvinger op de bovenkant drukt. Er voor zie je mij hetzelfde doen, alleen dan iets minder handmodellerig.

De Silk Thrill heeft best een leuke verpakking. Leuk dat het niet een witte doos met foto van de toy is, want dat zie je echt te veel tegenwoordig. De zijkant van de doos heeft een super vrolijk printje en de voorkant een leuk kleurtje. De achterkant van de doos vind ik een beetje raar, met een foto van een hand die de toy indrukt. Ik snap dat ze willen laten zien dat dit deel van de vibrator echt op een kussentje lijkt, maar ik vind het er toch vreemd uitzien op een verpakking.

In de doos vind je natuurlijk de Silk Thrill zelf, een USB-oplaadkabeltje en een (algemene) gebruiksaanwijzing. Wat ik trouwens erg opvallend vond, was dat in de gebruiksaanwijzing staat dat je de Silk niet moet opladen in je laptop of computer, want dat zou voor storingen kunnen zorgen. Ik heb hier nog nooit van gehoord. Het is me ook niet duidelijk of die storingen dan in je computer of je vibrator zouden gebeuren. Ik vind het altijd juist handig dat je zo’n USB-oplaadkabeltje gewoon in je laptop kan inpluggen. Bij andere toys heb ik nog nooit gemerkt dat dit niet goed ging.

Liquid silicone

Ik heb de silk thrill in mijn hand Ik heb de silk thrill in mijn hand en met mijn wijsvinger druk in in het kussen-gedeelte. In vergelijking met de foto er naast zie je duidelijk een deuk.

Op het eerste gezicht ziet de Silk Thrill er uit als een normale G-spot vibrator, maar pas als je ‘m vasthoudt, merk je dat hij toch anders dan anders is. De voorkant van de top van de vibrator is super zacht. Kneedbaar bijna. ToyJoy noemt dit liquid silicone.  Ik heb de vibrator niet open gesneden, dus ik heb niet gezien wat er precies in zit, maar ik denk niet dat het echt vloeibaar is. Het voelt een beetje als een zachte stressbal of squishy.

Flexibiliteit en de knopjes van de Silk Thrill

De silk in mijn hand, gewoon recht. De silk in mijn hand, ik buig hem met mijn wijsvinger

De Silk Thrill is sowieso heel flexibel. Vanuit het midden kan je ‘m heel makkelijk buigen. Onderaan heeft de Thrill twee knopjes. Deze knopjes zijn ook gelijk het oplaadpunt voor het USB-oplaadkabeltje met magneetjes. Wat vreemd is, is dat je het oplaadkabeltje op twee manieren kan vastklikken op de knopjes. Normaal is dat niet zo, met magnetische oplaadpunten en weet je altijd gelijk hoe ‘ie goed zit.

Je kan op een willekeurig knopje drukken om de vibrator aan te zetten en als je één van beide knopjes lang indrukt, gaat ‘ie weer uit. Verder is het onderste knopje (onderste wanneer je ‘m ingebracht hebt dan) het harder-knopje en natuurlijk is het andere knopje het zachter-knopje. Het ziet er best stylish uit, geen plus of min, gewoon strak en clean.

Ik hou zelf van harde stimulatie. Harde, diepe vibraties en ook mijn G-spot houdt van harde wrijving. Dat klinkt gelijk al niet als een hele goede match met deze zachte Silk Thrill. Maar toch kan ik ook best wel genieten van het gevoel van iets zachts. Als ik de Thrill in mijn hand hou, ben ik helemaal weg van het gevoel van de top. Ik blijf er maar in knijpen. Echt, de beste stressbal ooit dit! Maar hoe voelt ‘ie in mijn vagina?

De Test

De silk thrill ligt met de kan met de knopjes naar de camera De onderkant van de silk thrill. Je ziet de twee kleine ronde zilverkleurige knopjes.

Met een beetje waterbasis glijmiddel (ik gebruikte Pjur Woman Nude omdat dat gewoon super lekker glijmiddel is) ben ik er klaar voor. Ik zette de Silk gelijk op steady standje vier, want nou ja, harder is beter voor mij. Ik bracht de vibrator in en verwachtte toch wel wat stimulatie van mijn G-spot. Maar nee. No thrill at all. Ik bewoon de Silk Thrill wat. Heen en weer. Op en neer. Een beetje draaien dan misschien? Wat extra druk? Niks. Wat ik ook deed, mijn G-spot ervoer geen enkele thrill. De Thrill is veel te zacht en veel te flexibel. Er is echt no way in hell dat deze vibrator ook maar íets voor mijn G-spot gaat doen.

Het idee van fijne G-spot stimulatie gooide ik al vrij snel het raam uit. Misschien was deze vibrator ook helemaal niet bedoeld voor je G-spot? Ik keek nog even op de doos. ‘G-spot vibrator, G-punkt vibrator, vibromasseur point-G, vibrador para punto G, vibratore per punto G’. Oké, in meerdere talen werd mij duidelijk gemaakt dat deze vibrator wel degelijk bedoeld was om mijn G-spot te stimuleren. Nou, mijn ‘punto G’ voelde toch echt ‘nada’.

Ik hou van hard

De toyjoy silk thrill aan de lader. De magneetjes van de lader zitten tegen de knopjes. De gebruiksaanwijzing van de toyjoy silk thrill waarin o. A. Staat dat je 'm niet mag opladen in je laptop.

Ik probeerde me te concentreren op het zachte gevoel van de vibrator in mijn vagina. Voelde ik nu echt veel verschil met een ‘normale’ siliconen vibrator? Ik bewoog de Silk Thrill weer wat om het beter te kunnen voelen. Ja, het was wel zacht, maar om mij te zeggen dat dat echt heel anders was, nee. Ik weet dat er mensen zijn die seksspeeltjes al snel te hard aan vinden voelen. Voor deze mensen is de Silk Thrill vast heel fijn. Maar voor mensen die dat niet hebben, voegt dit eigenlijk niks toe.

Wat echt een groot nadeel is van dat zachte, het absorbeert de vibraties als een gek. De vibraties zijn best oké, maar door dat kussentje worden ze gewoon echt gedempt. Waardoor wat je voelt toch niet meer zo oké is. Tenminste, voor mij niet.

Ook wanneer ik de top van de vibrator tegen mijn clitoris gebruik, doen de vibraties me maar weinig. Het voelt bij mijn clitoris en vulva wel lekker dat het kussentje op de top zo lekker zacht is. Met veel glijmiddel voelt dat gewoon fijn en leuk. Maar ik wil daar wel goede vibraties bij! En dat blijft nu dus uit. Het voelde voor mij vrij frustrerend allemaal en het lukte me ook niet om klaar te komen met deze vibrator.

Silk Anticlimax

Ik knijp in het zachte gedeelte van de silk thrill De achterkant van de verpakking van de silk thrill waar in meerdere talen staat dat het een g-spot vibrator is.

Met sekstoys zoals de Silk Thrill vraag ik me altijd af of niemand deze toy getest heeft voor hij op de markt gebracht werd. Hoe kan je denken dat een vibrator die zo zacht en zo flexibel is een G-spot goed kan stimuleren? Hoe kan je denken dat deze vibraties genoeg zijn als je zo’n kussentje inbouwt? Gewoon echt, hoe? Het ziet er allemaal leuk uit en in je hand voelt het lekker. Maar als je ‘m gebruikt, is er toch gewoon niks meer aan. Niks Thrill. De Silk Anticlimax zou een betere naam zijn.

Conclusie

Zoek je een (overpriced) stressbal, koop dan deze Silk Thrill. Echt, ik heb ‘m al twee dagen naast me liggen op de bank en hij is heerlijk om in te knijpen tijdens een spannende Netflix serie. Als je specifiek een hele zachte vibrator zoekt, dan word je misschien ook best blij van deze Silk Thrill. Maar verder kan ik ‘m niet aanraden. Er is gewoon niet goed over nagedacht. Met het super zachte materiaal in combinatie met de flexibiliteit stimuleer je de G-spot gewoon niet goed. De vibraties worden ook teveel geabsorbeerd door het zachte materiaal. Dus nee.
Of, zoals Mae Muller het zo mooi zong: “All you are to me is one big anticlimax.”

Voor minder geld heb je de Pillow Talk Sassy, wat gewoon wél een goede G-spot vibrator is. Niet extra zacht, maar die weet wel de juiste plek te raken én kick-ass vibraties te geven.

Je kan de ToyJoy Silk Thrill hier bestellen bij Euphoria voor 64,90 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. He wat jammer zeg, die knopjes zijn wel erg stylisch

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.