ToyJoy Manpower Superstroker Wave

21-03-2017

 

 

Hi, ik ben Jay, de man achter tess tesst. Letterlijk dan, tess vroeg mij of ik mee wilde testen omdat zij nu eenmaal geen penis heeft, en ik in de gelukkige bijkomstigheid ben die wel in mijn bezit te hebben, including all the bells and whistles. Natuurlijk zijn er niet alleen maar toys voor je pik, en ook die zal ik testen. Jullie zullen dan ook van tijd tot tijd een review lezen van mijn hand. Het aantal toys voor mannen is wat beperkter dan die voor vrouwen, evengoed zal ik mijn best doen om zoveel mogelijk tests te doen. Want ja, soms moet je je opofferen, nou ja opofferen, het is meestal gewoon lekker om te doen.
Kleine bio in een paar regels: Dertiger, into toys (no really!), gevoel voor humor, en graag de toying community ten dienst.


 

Jay test een toyjoy eitje

Doet u mij maar een eitje voor het ontbijt. Nou ja, ontbijt, brunch. Want ja je bent geil en je wilt wat (anders dan je hand).

Ik had het geluk een ToyJoy Manpower Superstroker te ontvangen. Er zijn zes verschillende, maar de versie die ik ontving was de wave (wel terugzwaaien he!).

Ik heb al ervaring met wat van deze “wegwerp” masturbators van andere merken en eerlijkheidshalve was mijn verwachting niet zo heel erg groot, de eitjes van bijvoorbeeld Tenga zijn, voor mij, niet zo interessant. Het is een enorm gesodemieter met het bijgeleverde glijmiddel (want dat zit echt OVERAL als je niet oplet) en sowieso is de sensatie op zijn best “mwah”.

Maar ik zou mijzelf niet zijn als ik niet hands on ook dit eitje onderwierp aan een grondige test. Ik mag het eigenlijk geen ei noemen, want, nou ja het is meer een appeltje, en verbazingwekkend genoeg, geen zure appel om doorheen te bijten. De Wave laat zich makkelijk uitpakken, gelukkig! Want elke man weet, peuteren en aanklooien met een verpakking met een harde tampeloeres is echt zo NIET geil, dat je al snel zoiets hebt van, nou laat maar. Net zoals zijn concurrent zit in de harde “schaal” de masturbator en het glijmiddel, overigens prettig ingepakt in een afgesloten, maar wederom makkelijk te openen, kokertje. Het zakje glijmiddel opent prima en is, voor een zakje glijmiddel, makkelijk aan te brengen aan de binnenkant van de toy en ook de kop van je penis. Hoeveel je wil toepassen is aan jou, maar het is TPE, dus glijd zelf voor geen meter, hou daar wel rekening mee, tenzij je een roughrider bent natuurlijk, maar AU!

Zoals gezegd, ik had zin in een eitje/appeltje. En zoals eerder opgemerkt alles was vrij snel “ready to go”. En dus ging ik aan de gang. Van tevoren was ik bang dat het een hoop gedoe was, met weinig bevrediging in het vooruitzicht. Echter, niets bleek minder waar. De masturbator en het glijmiddel zijn goed op elkaar afgestemd en daarmee voel je meteen wat. Een leuke bijkomstigheid is ook, dat door de afgesloten koker het glijmiddel, in mijn geval, niet koud aanvoelde, en je al snel een bijna natuurlijke sensatie voelt.

Ondanks dat het een hulpmiddel is blijft het natuurlijk handwerk, door zelf te variΓ«ren qua druk, snelheid, diepte (lengte), tempo en zo verder, geeft de Wave je de ruimte om je eigen fijne ervaring te creΓ«ren. Afhankelijk van hoe handig (pun intended) je bent is het orgasme dat je krijgt lekker, en dat is het eigenlijk ook meteen wel. Het is lekker, niet super, niet geweeeeldig, maar wel lekker.

Ik ben persoonlijk geen voorstander van hergebruik van dit soort masturbators omdat TPE een poreus materiaal is en dus nooit helemaal honderd procent gereinigd kan worden, maar het kan wel, je kan de masturbator makkelijk binnenstebuiten keren en met een beetje zeep reinigen. Na drogen kan je er weer tegenaan, met nieuw glijmiddel natuurlijk. Al met al, is de Wave een leuke verandering van spijs, die zeker doet eten.

 

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Sextoy review by Jay: De Tenga EGG Hardboiled serie - […] Ik had al eerder iets geschreven over β€œwegwerp” masturbators in de vorm van een TPE-eitje. Tenga was zo vrijgevig…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.