ToyJoy Bottom Beads

22-06-2018

Sextoy review by Tess: ToyJoy Bottom Beads

ToyJoy is zo’n seksspeeltjes merk waar ik mixed feelings over heb. Ze hebben soms echt super leuke toys, voor vaak ook een leuke prijs, maar soms zijn het ook echt gewoon copy cats of sextoys van onveilige materialen. Maar goed, niet alles hoeft leuk te zijn natuurlijk. Gelukkig ontving ik een toy van bodysafe materiaal, namelijk deze ToyJoy Bottom Beads. Oftewel: anaal kralen. Super spannend! Ik kreeg ze in ruil voor mijn review.

De drempel naar anaal

Toyjoy bottom beads Toyjoy bottom beads

Ik doe niet zo vaak iets met anale stimulatie. Ik heb wel al een paar keer een buttplug getest en meestal vond ik dat ook best lekker, maar het voelt toch altijd nog als een drempel om iets anaals te gaan doen. Ik heb voorheen jaren in sexshops gewerkt, dus in mijn leven heb ik wel heel wat anal beads verkocht. Dus ik wist al dat het vooral erg lekker zou kunnen zijn om de bottom beads in te brengen en er dan uit te trekken op het moment dat je klaarkomt. Dat heb ik zo vaak aan klanten in de winkels verteld. Maar zelf had ik dat dus nog nooit gedaan. Want ik had nog nooit anaal kralen gebruikt. Wel was ik er nieuwsgierig naar. Hoe zou dat nou voelen?

De verpakking van de ToyJoy Bottom Beads

Toyjoy bottom beads Toyjoy bottom beads

De verpakking van de Bottom Beads vind ik leuk. Dit is geen dure toy, deze anal beads kosten nog geen 15 euro, dus dan kan je geen super luxe verpakking verwachten. Maar het ziet er gewoon leuk en fris uit. Je vind alle informatie op de doos die je nodig hebt en je ziet alvast hoe dit seksspeeltje er uit ziet. Niks mis mee dus.

Looks & Feel

Toyjoy bottom beads Toyjoy bottom beads

De ToyJoy Bottom Beads zelf vind ik er leuk en zelfs best cute uit zien. Het eerste kraaltje is echt heel klein en de volgende twee vind ik ook nog vrij klein. Maar daarna volgen er toch drie wat grotere kralen. Als ik het naast één van mijn buttplugs zou leggen, zou het formaat echt wel meevallen. Maar zo achter die kleine kraaltjes, lijkt het heel wat. De hele toy is gemaakt van siliconen en dat maakt deze sextoy dus helemaal veilig voor je lichaam. Siliconen heb je in verschillende soorten. Soms trekt het enorm veel stof aan en soms ook helemaal niet (waarschijnlijk zit er dan een PU coating overheen). De ToyJoy Bottom Beads zitten er een beetje tussen in. Ze trekken wel stof aan, maar niet super veel.  Het uiteinde van de beads is een soort ring in de vorm van een hartje. Ik vind dat er echt heel leuk en schattig uit zien. En met behulp van deze ring kan je de bottom beads er dus heel makkelijk weer uittrekken. De Bottom Beads voelen glad en een beetje zacht aan. De hele toy is ook helemaal flexibel.

Het uiteinde van de toy is ook flexibel. Dit is wel iets om op te letten, want anaal speeltjes kunnen makkelijk naar binnen schieten. Omdat deze toy echt losse bolletjes heeft die steeds groter worden, denk ik dat het qua veiligheid nog wel te doen is. Maar dit is wel echt iets om voorzichtig mee te doen en ik zou ook aanraden om in elk geval de laatste bead niet in te brengen.

Glibberig gedoe

Toyjoy bottom beads Toyjoy bottom beads

Ik moet zeggen dat ik toch wel een beetje zenuwachtig was toen ik deze Bottom Beads voor de eerste keer ging testen. Ik gebruikte wat glijmiddel, waar Jay eerder al over schreef, en ik vroeg me af hoe ik deze anal beads eigenlijk makkelijk naar binnen moest krijgen. Want omdat ze zo flexibel zijn, is dat juist natuurlijk iets lastiger. En er zat al glijmiddel op, dus het was even een beetje een glibberig gedoe. Maar omdat ze niet zo groot zijn, viel het echt wel mee.

De test

Toyjoy bottom beads Toyjoy bottom beads

Qua vorm en dus ook qua gevoel was dit echt wel anders dan gewoon een buttplug. Het inbrengen voelde eigenlijk best grappig. Je kan natuurlijk zelf kiezen of je alle kralen inbrengt of alleen maar een paar. Ik gebruikte de eerste vier. Dus drie kleintjes en dan een wat grotere. Ik vond het op de een of andere manier een wat fijner idee om ‘m niet helemaal te gebruiken. En met seksspeeltjes moet je altijd gewoon doen wat goed voor je voelt, vind ik.

Nu ze er in zaten, voelde ik het wel een beetje, maar ik kan niet zeggen dat dat gevoel op zich al heel opwindend was. Ik was vooral heel benieuwd hoe het zou voelen om ze er tijdens een orgasme uit te halen. Ik pakte mijn Satisfyer Pinguin met die lange naam er bij, om te zorgen dat ik een orgasme zou krijgen. Mijn Pinguin (met strikje) zorgt daar altijd heel efficiënt voor, dus lang hoefde ik niet te wachten. Het voelde wel heel apart om echt zo te focussen op het orgasme en dan ook vooral over wat ik dan ook precies op dat moment ook nog zou moeten gaan doen.

Klaar voor het orgasme…. Af!

Toyjoy bottom beads Toyjoy bottom beads

Ik zorgde dat ik mijn vinger al door het hartje had zitten, wat niet een super comfortabele houding was, maar het ging best. Ik kon in elk geval nog steeds gewoon klaarkomen. Precies toen mijn orgasme begon, trok ik de ToyJoy Bottom Beads er uit. En dat gevoel was inderdaad best wel intens. Ik voelde heel veel tegelijk. Ik kwam klaar en tegelijkertijd stimuleerden alle losse kraaltjes mijn anus. En dat was best lekker, maar ik moet zeggen dat ik het eigenlijk wel nog lekkerder of specialer had verwacht. Dit was ‘gewoon’ dubbele stimulatie. Ik denk juist dat het voor mij een beetje veel tegelijk was, waardoor ik juist elk gevoel op zich minder kon waarderen.

De Bottom Beads los

Toyjoy bottom beads Toyjoy bottom beads

Ik heb de anal beads ook gewoon nog los gebruikt. Dus gewoon zonder clitorale stimulatie. En dat vond ik eigenlijk leuker en lekkerder. Gewoon het gevoel van het inbrengen en het gevoel van als ze er weer uit gaan, vind ik best wel lekker. De combinatie met een orgasme vind ik fijner als een partner het dan doet en op het juiste moment de beads verwijdert. Dan kan ik zelf wat beter ontspannen en dan vind ik het wat lekkerder, maar ik kan niet zeggen dat ik er echt heel gek op ben.

Conclusie

De ToyJoy Bottom Beads zijn makkelijk in gebruik. Niet te groot en het inbrengen was eigenlijk makkelijker dan ik had verwacht. Het gevoel is best wel lekker, maar voor mij ook niet meer dan dat. Ik had hoge verwachtingen van de beads verwijderen tijdens een orgasme, maar het voelde toch iets minder lekker dan verwacht. Maar al met al is het best wel lekker. De Bottom Beads zijn echt niet duur, dus dit is wel een heel fijn speeltje om eens wat te experimenteren met anale seksspeeltjes. Gewoon de Bottom Beads zo los gebruiken vind ik wel leuker en lekkerder dan een buttplug, omdat de verschillende kralen in verschillende groottes toch meer stimulatie geven dan een gladde plug.

Je kan de ToyJoy Bottom Beads hier bestellen bij Bol voor 14,90.

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.