Touch by Swan Trio

26-06-2020

Bewegende seksspeeltjes vind ik eigenlijk altijd interessant. In mijn vagina vind ik beweging vaak lekkerder voelen dan vibratie. Bij mijn clitoris vind ik vibratie dan wel weer helemaal geweldig. De Swan Touch Trio heeft precies die combinatie. Ik kreeg ‘m van BMS, het bedrijf achter Swan.

Specs

Materiaal: Siliconen dus helemaal bodysafe
Oplaadbaar: Ja
Standjes: Alleen steady standjes en rotaties
Waterproof: Water resistant (dus niet onderdompelen)
Verkoopprijs: 89,99, hier te koop bij bol.com
Is ’t wat? Het is niet perfect, maar wel héél lekker

De verpakking en de inhoud

De swan touch trio ligt voor de verpakking. Op de doos zie je een foto van de vibrator met daaromheen een vlekkerig groen achtergrondje met paarse bloemen. De achterkant van de verpakking van de swan touch trio, met een kleine foto en veel tekst.

Ik vind deze verpakking best wel lelijk, ik hou helemaal niet van deze stijl. Op zich echt niks mis met de verpakking hoor. De doos is stevig dus je kan de vibrator er in bewaren en alle info die je wilt hebben staat er op. Maar ik vind het zó tuttig.

In de verpakking vind je de Swan Touch Trio in een bewaarzakje. Verder zit er in een soort lange envelop een gebruiksaanwijzing en een boekje met andere Swan sextoys. En natuurlijk zit er ook een USB-oplaadkabeltje in de doos. Geen magnetische oplader, maar gewoon met een stekkertje dat je in de vibrator moet prikken. Komt ondertussen een klein beetje ouderwets over, maar ik vind het eigenlijk wel makkelijk. Magneetjes laten nog wel eens los als het kabeltje wat gedraaid zit. Met zo’n stekkertje heb je dat nooit.

Mijn eerste indruk van de Swan Touch Trio

De swan touch trio in de doos. De binnenkant van de doos heeft een leuk printje met het logo van swan. Voor de doos ligt een gebruiksaanwijzing, een boekje, het mapje waar die twee in zaten, een oplaadkabeltje in een plastic zakje en een opbergzakje van wit satijn met het swan logo er op. Je ziet de onderkant van de swan touch trio en daar voor ligt het usb-oplaadkabeltje. Er zit een stickertje met het swan logo om het kabeltje.

Deze duovibrator ziet er best apart uit, maar ik vind ‘m toch leuk. Ik vind het tof dat ‘ie helemaal één kleur is. De clitorisstimulator heeft drie ‘oortjes’. Er loopt een beetje een gek naadje over de oortjes heen, maar verder ziet het er wel bijzonder uit. Ik ben wel gelijk benieuwd hoe dat zou voelen. De clitorisstimulator, en vooral de oortjes, is best wel flexibel. Het siliconen voelt lekker zacht en glad aan. De bol onderop de vibrator ligt lekker in de hand.

Vibrator met touch pad

Close up van de touch control van de swan touch trio De swan touch trio in mijn hand met mijn duim bovenaan de touch pad. Je ziet een lichtje branden.

Maar het meest opvallende aan deze vibrator is natuurlijk het touch pad. Een duovibrator die met touch control werkt, is best wel origineel. Ik heb het eerder wel eens op Nomi Tang vibrators gezien, maar daar werkte het niet altijd even lekker. Ik was heel benieuwd of deze touch control beter zou gaan.

Op de bol onderaan zit een klein vierkant vlakje. Dat is de touch pad. Er boven zit een gewoon knopje, dat is het power knopje. Wanneer ‘ie aan staat en je aait met je vinger van onder naar boven, dan gaat de clitorisstimulator aan. Hoe vaker je omhoog swipet, hoe harder hij gaat trillen. Wanneer je juist van boven naar beneden swiptet, gaat hij zachter trillen. Wanneer je van links naar rechts over het vierkantje beweegt met je vinger, gaat de schacht van de vibrator roteren. Ook hier is het weer dat je de ene kant op veegt om ‘m harder te laten draaien, en de andere kant op om ‘m zachter te laten gaan. Best wel simpel dus.

De test van de Swan Touch Trio

De swan touch trio naast een lipstick, die duidelijk veel kleiner is. De swan touch trio in mijn hand, ik trek de clitorisstimulator wat naar achter om de flexibiliteit te laten zien.

Met een beetje Sliquid Sea glijmiddel er bij kon ik beginnen. Ik was benieuwd of het swipen ook nog makkelijk zou werken als ik deze tarzanvibrator had ingebracht. Gelukkig was dat het geval. Omdat de touch control maar één klein vierkantje was, was het super makkelijk om het te bedienen. Ik kon de vibrator gewoon makkelijk vasthouden en met mijn duim swipen. De touch pad is ook echt goed te voelen en hij zit ook op een logische plek. En het belangrijkst: hij reageert goed.

Ik heb nog steeds wel een voorkeur voor gewoon knopjes. Ik vind dat toch makkelijker, maar dat komt misschien ook omdat ik dat gewoon zo gewend ben. Het was wel heel fijn dat dit ook best wel makkelijk werkt. Het voelde niet heel raar om te doen en onhandig was het zeker ook niet. Het verschil tussen van boven naar beneden swipen of van links naar rechts is ook gewoon echt wel groot, dus je doet het niet per ongeluk verkeerd.

Hoe voelt de Swan Touch Trio

Mijn hand om de swan touch trio om te laten zien hoe dik hij is. De swan touch trio van boven gezien.

Het werkte allemaal prima, maar het belangrijkst is natuurlijk hoe deze rabbitvibrator voelt. Ik ben heel enthousiast over het roteren van de schacht. Dat voelt écht heel lekker! Met vibrators die bewegen is het vaak lastig om te zorgen dat de beweging ook echt in de vagina gebeurt. Het komt vaak voor dat vooral het deel wat niet in de vagina zit gaat bewegen. Hier is vast een hele logische reden voor, maar ik heb het nog niet helemaal door. Ook bij de Swan Touch Trio kan dat gebeuren, maar als je ‘m tussen je benen klemt, heb je daar helemaal geen last van. Nu heb ik dikke bovenbenen, dus die kwamen nu heel goed van pas! Thick thighs save lives hoorde ik wel eens, al ben ik er van overtuigd dat je ook met dunne benen dit wel voor elkaar kan krijgen.

Opbouw naar opwinding

Swan touch trio liggend op zijn zijkant. Touch by swan trio

De roterende beweging die steeds langs mijn G-spot wreef, was echt heel erg lekker. En heel opbouwend. Het begon als een heel relaxed gevoel, het deed me denken aan een massage voor mijn vagina. Maar het mooie van een sextoy is natuurlijk dat die gewoon maar door gaat. Elke keer heel ritmisch dezelfde beweging die herhaalt wordt. Ik kan daar echt heel erg van genieten en het relaxte gevoel ging na een tijdje over in een gevoel van opwinding en dat gevoel werd steeds groter. Dat vond ik heel tof om te merken. Die opbouw maak ik niet zo vaak mee bij seksspeeltjes.

De clitorisstimulator

Close-up van de clitorisstimulator van de swan touch trio Close-up van de clitorisstimulator van de swan touch trio

Helaas was de clitorisstimulator niet zo’n groot succes. De vorm sluit echt niet zo lekker aan bij mijn vulva. Ik wilde dat de toppen van de ‘oortjes’ tegen mijn clitoris zouden rusten, maar dat ging niet. Daar is de clitorisstimulator te lang voor. Het enige wat lukte was de achterkant van de oortjes tegen mijn clitoris. Dan heb je gewoon één punt wat de clitoris raakt, dus doei trio. Dat vond ik wel jammer.

Wat ik ook jammer vond, was dat de vibraties niet heel krachtig waren. Dat verbaasde me ook wel, want alle BMS toys maken gebruik van de ‘Power Bullet’. Dat is een motor die in andere toys echt hele goede vibraties produceert. Alle Swan toys, zoals mijn favoriet de Swan Wand, maar ook de Palm Power vibrators hebben deze Power Bullet. Ik had wel al gemerkt dat het wel een beetje per toy verschilt hoe goed dat werkt, maar in de Swan Touch Trio zijn de vibraties toch wel het minst krachtig. Ik kan de vibraties niet slecht noemen, want ze zijn echt wel oké, maar ik had wel echt meer gewild.

De combinatie van de roterende schacht en de vibraties tegen mijn clitoris was wel genoeg om me meerdere orgasmes te bezorgen. Het geheel voelt gewoon echt heel erg lekker. Met betere vibraties was ik denk ik echt lyrisch over deze vibrator geweest. Nu ben ik alsnog enthousiast, maar vooral vanwege de beweging dus.

Conclusie

De Swan Touch Trio is echt een hele lekkere duovibrator. De touchpad werkt prima en makkelijk. Je kan ‘m goed vasthouden en bedienen tegelijkertijd. De roterende schacht voelt héél lekker. De vibraties en de vorm van de clitorisstimulator was ik niet helemaal tevreden over. Maar omdat de combinatie van de roterende schacht en de vibraties tegen mijn clitoris bij elkaar wel heel lekker voelden, ben ik toch wel echt blij met deze vibrator en zal ik ‘m zeker vaker gebruiken.

Je kan de Swan Touch Trio hier bestellen bij Bol.com voor 89,99 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Hopelijk maken ze bij Swan een roterende versie zonder extern stukje? Ik heb enkel slechte ervaringen met duo’s (ze passen nooit goed) 🙁

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.