Tess tesst toppers en floppers 2017 overzicht + giveaway

05-12-2017

Best, slechtst, middelmatig? Giveaway!

Het einde van het jaar nadert, een mooi moment om eens terug te kijken op het afgelopen jaar. 2017, het jaar waarin ik Tesstesst.nl ben begonnen. Na lang dromen eindelijk gedaan. En wat was het tof! Wat een hoop leuke, lekkere, spannende toys heb ik getest! Maar natuurlijk ook wel een aantal toys die erg tegenvielen, middelmatig waren of gewoonweg pijnlijk. Tijd voor een overzichtje. En natuurlijk een Giveaway, want het is Sinterklaas en bijna Kerst!

Beste toys Tess

Tess tesst toppers en floppers 2017 overzicht + giveaway3. L’Amourose Rosa

Deze vibrator vibreert zoals je zou willen dat alle vibrators vibreren. Super krachtig en super diep. Hij voelt lekker aan en zelfs de patronen zijn geweldig. En dan weet hij ook nog mijn G-spot super goed te stimuleren. Oh, en hij ziet er ook nog mooi en chique uit. Ik hou van deze L’Amourose Rosa <3

Tess tesst toppers en floppers 2017 overzicht + giveaway2. Zumio

De Zumio is echt een bijzondere toy, een oscillerende pinpoint stimulator. Toen ik ‘m voor het eerst zag, dacht ik dat het pijnlijk zou zijn met dat smalle puntje, maar ik had het niet fouter kunnen bedenken. Deze toy is echt heerlijk! Het oscilleren houdt eigenlijk in dat hij heen en weer schudt, en dat vind ik dus vooral net naast mijn clitoris echt hemels.

Tess tesst toppers en floppers 2017 overzicht + giveaway1. Womanizer Pro

De Womanizer Pro is en blijft nog steeds mijn favoriete toy. Deze toy is mijn grote liefde op sextoy gebied. Door middel van luchtdruk wordt je clitoris gestimuleerd. En het is zo lastig uit te leggen, maar dit moet je gewoon echt voelen. De Womanizer pro is nog steeds de toy die ik het meeste pak als ik gewoon even lekker (en echt, het is zooooo lekker) wil klaarkomen.

 

Beste toys Jay

Tess tesst toppers en floppers 2017 overzicht + giveaway3. Lelo Loki Wave

De Lelo Loki wave was voor mij een eye-opener. Hoewel ik natuurlijk wel wist dat ik een prostaat had en dat daar leuke dingen gedaan mee kunnen worden. Hoewel de Loki niet bepaald klein is, en dus wat oefening vergt wat betreft inbrengen is hij elke euro waard die je er aan besteed. De enige kritische noot, dit apparaat heeft echt een afstandsbediening nodig. Of iemand die hem voor je bedient

Tess tesst toppers en floppers 2017 overzicht + giveaway2. Fun Factory Cobra Libre II 

De Fun Factory Corbra Libre II is echt zo een geniaal apparaat. Het is de eerste keer misschien een beetje vreemd om je pik er in te stoppen, maar als je deze vibrator eenmaal hebt gebruikt wil je al snel niet meer anders. Of je nu “gewoon” wil klaarkomen, er lang over wil doen. Je partner wil laten edgen, of hem wil teasen, pleasen of torturen. Met de Cobra kan het eigenlijk allemaal.

Tess tesst toppers en floppers 2017 overzicht + giveaway1. Prisms Erotics Hamsa G-spot/Prostaat Dildo Smokey Jade

Wat mijn nummer 2 en nummer 3 geniaal maakt zijn is het feit dat ze technisch gezien hoogstaand zijn, ze passen technologie toe die uniek is en zoals eerder gezegd vrij geniaal. De Hamsa kwam niet lang geleden op mijn pad. De Hamsa bewijst dat ook eenvoud tot hele mooi, geniale dingen kan leiden. De Hamsa is van glas, eenvoudig, maar precies goed. Doordat de Hamsa niet al te breed is, is het de perfecte manier om prostaatstimulatie te ontdekken. Ik speel hier regelmatig mee, gewoon voor de lekker, omdat dat precies is wat hij veroorzaakt, lekkere fijne, fantastische prostaatstimulatie.

 

Tess tesst toppers en floppers 2017 overzicht + giveawayBeste partner toy:

Rianne S Duo Vibe

Deze Duo Vibe is de eerste koppel vibrator die ik ook echt leuk vind. Voor zowel hem als haar is hij echt super leuk te gebruiken!

Velv'or jnaja cockringBeste Cockring:

Velv’or JNaja

Deze cockring is super lekker. Comfortabel genoeg om de hele dag om te hebben. Lekker genoeg tijdens het neuken, en hij zit gewoon niet in de weg. Eigenlijk is dit gewoon de beste cockring ooit.

Tess tesst toppers en floppers 2017 overzicht + giveawayLekkerste dildo:

Fun Factory Bouncer 

Oh wat is dit een fijne dildo! De balletjes in de Bouncer schudden op en neer als je ‘m gebruikt en dat voelt zo lekker!

Tess tesst toppers en floppers 2017 overzicht + giveawayMooist gekleurde sextoy:

Tantus Super Soft Vamp Copper 

Super leuk om een keer een toy in een aparte kleur te hebben. De koperkleur van de Super Soft Vamp is echt prachtig en shiny.

Toppers en floppers 2071 giveaway actieBeste wand vibrator met stekker:

Doxy 3 (review volgt op 22 december)

De Doxy heeft toch echt de allerbeste vibraties. Zo sterk en zo diep. De Doxy 3, ik noem hem de Doxy mini, is een heel stuk kleiner dan de originele Doxy. Ik vind een kleinere kop echt zoveel fijner. I love Doxy!

Tess tesst toppers en floppers 2017 overzicht + giveawayBeste wand vibrator zonder stekker:

Lelo Smart Wand Medium

De Lelo Smart wand ziet er niet alleen mooi en luxe uit, hij werkt ook echt super goed. De vibraties zijn heftig en diep, de kop is fijn en klein. Goed ding dit.

Tess tesst toppers en floppers 2017 overzicht + giveawayLekkerste glijmiddel:

Sliquid Sizzle

Dit glijmiddel is goed voor je vagina, het irriteert niet en bevat geen ingrediënten die niet goed voor je zijn. Maar het is ook gewoon super lekker, het wordt warm en koud en alle soorten seks worden hier lekkerder mee.

Tess tesst toppers en floppers 2017 overzicht + giveawayLekkerste middel/smeersel:

System JO Total body shave gel

Deze body shave gel gebruik ik tegenwoordig altijd als ik me scheer. Het scheren gaat makkelijker, het ruikt lekker en mijn huid voelt daarna zo lekker zacht. Oh en het is ook nog zuinig in gebruik.

Tess tesst toppers en floppers 2017 overzicht + giveawayLeukste toy voor 2 vrouwen:

JimmyJane Acend 4

Deze vibrator is echt de bom voor twee vrouwen! De vibraties zijn lekker en als je bij elkaar op schoot zit met deze toy er tussen in, dat is echt een feestje.

Tess tesst toppers en floppers 2017 overzicht + giveawayBeste G-spot stimulator:

Tantus G-Force 

Wow, wat een G-spot geweldig geeft deze G-force! De naam is echt precies goed gekozen. Ik was onder de indruk van hoe snel (en hoe vaak) ik squirtend klaarkwam met deze dildo.

Tess tesst toppers en floppers 2017 overzicht + giveawayMooiste design:

Clandestine Devices Mimic

Deze toy ziet er echt zo stylish uit. Hij lijkt een beetje op een rog. Maar dan sexy. En in mooie kleurtjes. Het silicone voelt ook super lekker aan en hij is ook nog lekker flexibel. Alleen de vibraties hadden wel krachtiger gemogen. Maar mooi is ‘ie zeker.

Tess tesst toppers en floppers 2017 overzicht + giveawayPijnlijkste toy (die niet zo bedoeld is):

Hiky

Echt, dat deze toy nog steeds in de winkels ligt, vind ik onbegrijpelijk. Hij zoog zich vast aan mijn clitoris om vervolgens niet meer los te laten. Ik ben ook niet de enige bij wie deze toy ineens écht vast zat, er zijn meer reviews te vinden van mensen bij wie hetzelfde gebeurde.

Tess tesst toppers en floppers 2017 overzicht + giveawayMeest middelmatige toy:

Nomi Tang Getaway Plus 

Ja, soms zijn vibrators gewoon erg middelmatig. Ziet er leuk uit, maar van alles had beter gekund. De vibraties gewoon echt niet sterk en diep genoeg, de G-spot stimulatie was het ook al niet helemaal. Meh.

Tess tesst toppers en floppers 2017 overzicht + giveawayLeukste BDSM toy:

Fun Factory Buck Dich

Ik wil elke dag wel bukken voor de Buck Dich. Dit is echt mijn favoriete spanking tool. Het voelt als spanken met de blote hand, maar dan nog lekkerder. En dan heb je ook nog een super goede dildo als handvat. Super uitvinding deze toy!

Tess tesst toppers en floppers 2017 overzicht + giveawayLeukste Fetish event:

Wasteland

Wasteland Wonderland, ik hou er van! Ik voelde me als Alice in Wonderland en keek mijn ogen uit. Overal is wat te zien, de lokatie, de aankleding, de mensen, de shows, de sfeer, het is allemaal top.

Tess tesst toppers en floppers 2017 overzicht + giveawayLeukste event:

Milkshake

Wat een leuk feestje was dit Milkshake festival. Ik heb hier zoveel verschillende soorten mensen gezien en iedereen kon gewoon zichzelf zijn en was blij en lief voor elkaar. Was het elke dag maar Milkshake.

Toppers en floppers 2071 giveaway actieMeest teleurstellende toy:

Hot Octopuss Queen Bee

Wat had ik hier naar uitgekeken en wat werd ik teleurgesteld. Het lawaai wat deze Queen Bee maakt klinkt als een drilboor, terwijl het effect op m’n clitoris nihil is. Echt hoor, weg ermee.

Toppers en floppers 2071 giveaway actieMeest verrassende toy:

We-Vibe Gala 

Vibratiepatronen zijn toch altijd wel een ding hoor. Soms best wel lekker en stimulerend, maar steady vibratie heeft toch altijd mijn voorkeur. Maar de We-Vibe Gala verraste me enorm met verschillende vibraties in beide pootjes. Wow, wat een effect heeft dat! Meer van dit graag!

Toppers en floppers 2071 giveaway actieTofste product wat niet in een andere categorie past:

Liberator Fascinator Throw

Oooh wat hou ik van mijn squirt dekentje! Hij is zo lekker zacht en aan de andere kant shiny en glad. En hij houdt mijn bed en bank perfect droog, terwijl ik super comfy en zacht lig.

Giveaway

En zoals beloofd,kan je ook wat winnen! Mijn favoriete toy, Jay’s favoriete toy én de beste partner vibrator. Oftewel: Een Womanizer Pro, een Prisms Hamsa Prostaat/G-spot dildo én een Rianne S Duo Vibe!

Het is dus een eindejaarsknaller van een giveaway*. En daar moet je natuurlijk wél wat voor doen. Ga naar de landingpage van deze winactie en voltooi de stappen zoals deze staan vermeld. Hoe meer stappen je voltooid, hoe meer kans je maakt! Heb je al eerder een stap voltooid? Geen probleem, dan hoef je dat niet opnieuw te doen. Je kan tot 20 december 12.00 uur meedoen!

Welke toys zijn jouw toppers en floppers? Laat het even weten in een comment, vind ik leuk!

*Je kan alleen deelnemen aan deze actie als je een Nederlands of Belgisch Postadres hebt

De winnaars zijn bekend!!

Leidi heeft de Rianne S Duo Vibe gewonnen.
Bas B heeft de Womanizer Pro gewonnen.
Tessa C heeft de Prisms Hamsa glazen dildo gewonnen.

Gefeliciteerd alle drie, en jullie hebben al een mail ontvangen over de afhandeling!

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

2 Reacties

 1. Nog steeds heel blij met het walvisje met de moeilijke naam <3
  Nu doe ik gewoon lekker mee voor Geert hihi.

  Antwoord
  • Oohh ja, de Iroha Yoru! Ja lekker zacht is ‘ie he! Lief dat je nu voor Geert mee doet, wie weet heb je weer geluk!

   Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Sex toy review by Jay: Cumpanion byAnnaRae | Tess Tesst - […] je meedoet met onze giveaway, dan weet je dat ik actief ben op twitter. Nu begonnen mijn avonturen daar door…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.