Vlog: In bed met Jay & Tess – top vijf gendervrije seksspeeltjes

10-03-2019

Vlog: In bed met Jay & Tess – top vijf gendervrije seksspeeltjes

Inย  deze vlog nemen we je mee in onze slaapkamer. Lekker vanuit ons bed vertellen Jay en ik je onze persoonlijke top 5 van gendervrije seksspeeltjes. Nu denk je misschien: gendervrije seksspeeltjes? Wat? Maar veel seksspeeltjes zijn specifiek gericht op รฉรฉn lichaamsdeel. Zo heb je bijvoorbeeld toys speciaal voor de clitoris, de prostaat, de vagina of de G-spot. Maar sommige toys zijn super geschikt als gendervrije seksspeeltjes. Oftewel: sekstoys die voor iedereen fijn en lekker zijn, ongeacht wat voor geslachtsdelen je hebt.

Deze toys zijn ook allemaal van goede, bodysafe, materialen gemaakt en dus niet poreus, dus je zou ze ook kunnen delen met iemand anders, van elk gender. Maar delen is met deze toys best lastig, want ze zijn alle vijf echt awesome!

Je kan de vlog bekijken door hieronder op de afbeelding te klikken.

In bed met jay en tess

Als je nog niet geabonneerd bent op mijn YouTube kanaal, kan je mij heel blij maken door dat nu alsnog te doen. Je kan dat doen doorย hier te klikken.

Als je een sextoy gaat bestellen (of een willekeurig product bijย Bol.com), zou ik het super fijn vinden als je dat via mijn linkjes doet (je vind ze allemaalย hier in deze post). Op die manier sponsor je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost!

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Mensen, wat een gezelligheid daar in bed. Ik heb leuke ideeรซn op gedaan…. Ik weet ondertussen zeker dat ik een Njoy wil.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.