Vlog: In bed met Jay & Tess – top vijf gendervrije seksspeeltjes

10-03-2019

Vlog: In bed met Jay & Tess – top vijf gendervrije seksspeeltjes

In  deze vlog nemen we je mee in onze slaapkamer. Lekker vanuit ons bed vertellen Jay en ik je onze persoonlijke top 5 van gendervrije seksspeeltjes. Nu denk je misschien: gendervrije seksspeeltjes? Wat? Maar veel seksspeeltjes zijn specifiek gericht op één lichaamsdeel. Zo heb je bijvoorbeeld toys speciaal voor de clitoris, de prostaat, de vagina of de G-spot. Maar sommige toys zijn super geschikt als gendervrije seksspeeltjes. Oftewel: sekstoys die voor iedereen fijn en lekker zijn, ongeacht wat voor geslachtsdelen je hebt.

Deze toys zijn ook allemaal van goede, bodysafe, materialen gemaakt en dus niet poreus, dus je zou ze ook kunnen delen met iemand anders, van elk gender. Maar delen is met deze toys best lastig, want ze zijn alle vijf echt awesome!

Je kan de vlog bekijken door hieronder op de afbeelding te klikken.

In bed met jay en tess

Als je nog niet geabonneerd bent op mijn YouTube kanaal, kan je mij heel blij maken door dat nu alsnog te doen. Je kan dat doen door hier te klikken.

Als je een sextoy gaat bestellen (of een willekeurig product bij Bol.com), zou ik het super fijn vinden als je dat via mijn linkjes doet (je vind ze allemaal hier in deze post). Op die manier sponsor je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost!

1 Reactie

  1. Mensen, wat een gezelligheid daar in bed. Ik heb leuke ideeën op gedaan…. Ik weet ondertussen zeker dat ik een Njoy wil.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.