Top 5 beste seksspeeltjes voor je vakantiegeld 2023

31-05-2023

Het is eind mei, en dat betekent dat velen van ons vakantiegeld hebben ontvangen. En natuurlijk wil je dat geld uitgeven voor die droomreis naar Fiji, maar mocht je toevallig wat overhebben, of opzijgezet hebben om jezelf eens te trakteren op een heel lekker seksspeeltje, dan geef ik je nu vast onze top 5 seksspeeltjes waar je je vakantiegeld aan uit wil geven.

Natuurlijk zijn er heel veel speeltjes die de moeite van aanschaffen waard zijn, maar ik probeer je met deze top (down) 5 seksspeeltjes een beetje op weg te helpen.

Seksspeeltje nummer 5: We-Vibe Nova 2

Top 5 seksspeeltjes voor je vakantiegeld

De We-vibe Nova 2 is door Tess’ uitgeroepen tot de all time beste Duo Vibrator, en daar lijkt de wereld het mee eens te zijn. Een geweldige vorm, geweldige vibraties.

Wat niet iedereen weet is dat de We-Vibe Nova 2 ook nog eens als masturbator kan gebruiken door de penis tussen het inbrengbare deel en het clitoris deel te doen en hem dan (voorzichtig) bij elkaar te knijpen.

Kortom, multi-inzetbaar.

Nog niet overtuigd? Lees Tess’ review over de We-vibe Nova 2

Je koopt de We-Vibe Nova 2 hier.

Seksspeeltje nummer 4: Hot Octopuss Plex with Flex

Hot octopuss plex with flex

Voor mensen met een prostaat, maar ook mensen zonder prostaat die van intens diepe anale vibraties houden is de Hot Octopuss Plex with Flex echt een aanrader.

Niet alleen vibreert deze silicone sextoy heel erg lekker, hij zit ook nog eens extreem comfortabel. Kortom, een echte aanrader.

Nog niet helemaal overtuigd? Lees meer in mijn review.

Je koopt de Hot Octopuss plex with flex hier.

Seksspeeltje nummer 3: Arcwave Ion

Arcwave ion een masturbator die werkt op pleasure air een luchtdruktechnologie

Voor mensen met een vulva is luchtdruk natuurlijk helemaal niet zo uniek. Voor mensen met een penis is dat echter wel het geval. Dus toen de Arcwave Ion op de markt kwam, maakte ik in ieder geval een sprongetje in de lucht.
Toen ik hem eenmaal ging testen, zoals je kan lezen in mijn review, deden er nog meer dingen sprongetjes. En daarmee is een legende toch wel geboren.

Al overtuigd? Koop dan de Arcwave Ion hier

Seksspeeltje Nummer 2: Lovense Domi 2

De lovense domi 2 op een geel/roze/rood ondergrondje

Wandvibrators zijn echt multi-inzetbaar. Als je dan ook nog eens een wandvibrator op de markt brengt die niet alleen heel goed trilt en lekker compact is. Maar er ook nog voor zorgt dat je op afstand bedienbaar bent, dan doe je het toch wel heel goed.

Tess’  was in haar review meer dan heel erg blij met de Lovense Domi 2, en daarmee is het dus ook zeker een sextoy waar jij je vakantiegeld misschien aan wil gaan uitgeven.

Je koopt de Lovense Domi 2 hier

Seksspeeltje nummer 1: Njoy Purewand

Njoy pure wand

Als je het voor elkaar krijgt om jaar na jaar, dag na dag, het seksspeeltje van voorkeur te zijn van twee kritische sextoytesters dan ben je wel heel goed bezig.

Als dat nog niet genoeg is, word je ook nog eens heel vaak nagemaakt en zijn er allemaal veel goedkopere, maar ook zeker veel slechtere kopieversie van je te koop.

Kortom, vaak geïmiteerd, nooit geëvenaard, de Njoy Purewand.

Als bovenstaande je nog niet heeft overtuigd hebben we natuurlijk ook altijd nog reviews in de aanbieding.

Lees Tess’ review over de Njoy Purewand

Lees Jay’s review over de Njoy Purewand

Nu wel overtuigd? Dan koop je hier de Njoy Purewand, een goede besteding van je vakantiegeld.

Investeer ook eens wat vakantiegeld in je glijmiddel

Ondanks dat we echt ons best doen om het gebruik van glijmiddel te promoten, wordt het toch heel vaak niet (mee) besteld en dat is zonde.

Ben je op zoek naar wat goed glijmiddel om (mee) te bestellen, denk dan eens aan de volgende opties:

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

3 Reacties

 1. Eens met de nummer 1! Nog steeds de beste aankoop ooit! ❤️

  En We-Vibe Nova 2 staat als volgende op mijn lijstje ☺️

  Antwoord
 2. Oké correctie haha! Ik klikte op het linkje en zag de korting 🤭 dus besteld! 😂

  Antwoord
 3. Ehm nu niet meer haha! Ik klikte op het linkje, zag de korting…en ben overstag gegaan. Ben benieuwd!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.