Top 5 beste Wand Vibrators

20-03-2024

In deze Top 5 beste Wand Vibrators vind jij de beste Wand Vibrators. Voor deze top 5 maakt het helemaal niet uit of je nu een Wand Vibrator voor de Vulva wilt gebruiken. Of toch meer interesse hebt in een Wandvibrator voor de penis. In deze top 5 vind je simpelweg de allerbeste Wand Vibrators.

Wand Vibrators

Van alle seksspeeltjes die op dit moment op de markt zijn is de Wand Vibrator, vlak na de Dildo denk ik wel het meest bekende seksspeeltje. Inmiddels zijn er veel verschillende soorten, merken en maten wand vibrator beschikbaar.

Vroeger daarentegen was er vooral een merk dat heel bekend werd, en dat is de Hitachi Magic Wand. De eerste Wand Vibrators die in de jaren 70 uitgeroepen wordt tot de beste Wand Vibrator voor seksuele stimulatie door seksuologe en artiest Betty Dobson.

Inmiddels is een Wand Vibrator meestal voor masturbatie en soms voor als je last van je rug hebt. In die tijd was dat duidelijk anders

Wil je daar meer over weten, lees dan ook even “Wand Vibrator voor de Penis”

Top 5 beste Wand Vibrators

Omdat de Wand Vibrator zo’n absoluut beroemd en berucht seksspeeltje is hebben we al eens eerder over de beste Wand Vibrator geschreven. Echter, tijden veranderen, en seksspeeltjes ook, en wie houdt er nu niet van lijstjes met de beste seksspeeltjes?

Maar genoeg introductie op naar de Top 5 beste wandvibrators (2024)

Beste Wand Vibrator #5: Doxy 3 aluminium Wand Massager

Doxy 3 wand massager

De Doxy 3 Aluminium Wand Massager is al een hele tijd op de markt. Maar is niet weg te denken uit onze top 5. In Tess review lees je waarom deze wandvibrator al jaren een van de beste Wand Vibrators is. Let er wel op dat er veel versies zijn van de Doxy 3, dus koop niet per ongeluk de verkeerde.

Je koopt de Doxy 3 Aluminium Wand Massager bij Easytoys.

Beste Wand Vibrator #4: Rosy Gold – Nouveau Wand Massager

Top 5 beste wand vibrators

Toen de review van de Rosy Gold – Nouveau Wand Massager uitkwam was Tess blij verrast. Nu is deze Wand Vibrator nog steeds erg goed, en op dit moment zelfs heel erg betaalbaar.

Je koopt de Rosy Gold – Nouveau Wand Massager bij Easytoys

Beste Wand Vibrator #3: You2Toys Your New Favourite Wand Massager

De voorkant van de verpakking van de your new favourite wand massager

Je zou haast zeggen “What’s in a name?”, zoals je in Tess’ review kan lezen, best wel wat.

Deze kleine, fijne en extreem gele (en ja, ook geile) Wand Vibrator zou best ook in, op of onder jouw nachtkastje passen.

Je koopt de You2Toys Your New Favourite Wand Massager bij Willie.nl

Beste Wand Vibrator #2: Lovense Domi 2

Top 5 beste wand vibrators

Waar vroeger de Hitachi Magic Wand wellicht een merk was dat iedereen kent, is de Lovense Domi 2, mede door zijn populariteit bij webcammodellen en andere sekswerkers, dat op dit moment ook zeker. Buiten het feit dat deze Wand Vibrator draadloos is, en op (verre) afstand bedient kan worden via een app op je telefoon, zit er ook echt een hele goede motor in.

In Tess’ review vind je natuurlijk nog meer details over deze beroemde Wand Vibrator

Je koopt de Lovense Domi 2 bij Easytoys

Beste Wand Vibrator #1: Fun Factory Vim

Fun factory vim wendvibrator voor de penis

De Fun Factory Vim is een Wand Vibrator die is ontstaan na jarenlang research door de seksuoloog die Fun Factory in dienst heeft.

De vibraties zijn geweldig, de bediening is geweldig. Hij is draadloos, extreem krachtig en ik durf te zeggen dat er geen tweede soort Wand Vibrator in zijn soort is.

Sterker nog, deze Wand Vibrator is zo goed, dat er een review van Jay over de Vim en een review van Tess over de Vim is.

Niet alleen is hij geweldig, hij is ook nog eens in twee verschillende kleuren te koop.

Wat wil een mens nu nog meer?

Je koopt de Fun Factory Vim bij Loveware

Glijmiddel voor bij je Wand Vibrator

Ook voor Wand Vibrators geld, dat glijmiddel je seksuele ervaring ermee echt beter maakt. Sterker nog, dat is waar de Fun Factory Vim zo “geribbeld”  is, om te zorgen dat er beter glijmiddel op blijft zitten.

Dus ben je op zoek naar wat goed glijmiddel om (mee) te bestellen, denk dan eens aan de volgende opties:

Op zoek naar toch een andere Wand Vibrator?

Hoewel dit volgens ons de Beste Wand Vibrators zijn, heeft iedereen natuurlijk een andere smaak of voorkeur. Gelukkig hebben wij op onze site een ruime verzameling reviews over wand vibrators.

Dus zoek je nog wat anders? Bekijk dan ook zeker onze categorie Wand Vibrators en wellicht vind jij een Wand Vibrator die beter bij jou pas.

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

1 Reactie

  1. Leuke samenvatting Tess!

    Zou je zeggen dat de VIM krachtiger is dan de Domi?

    Ik denk aan de aanschaf van de VIM maar te krachtige vibraties zoals bij die van de europe magic wand zijn iets te “itchy” …

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.