Top 5 beste Tenga seksspeeltjes voor de penis | De beste seksspeeltjes

04-08-2021

Sinds ik ben begonnen, ergens lang geleden in 2017 met het reviewen van seksspeeltjes ben ik enthousiast over de seksspeeltjes die Tenga maakt voor mensen met een penis. Tegelijkertijd realiseerde ik mij dat ik nog geen lijstje heb gemaakt van welke seksspeeltjes van dit bedrijf ik nu (tot nu toe) de beste vindt. Hoog tijd om dat te veranderen!

De top 5 Tenga seksspeeltjes voor de penis

5. Flex Rocky Black

4. Crysta (leaf)

3. Spinner

2. Flip ORB Strong Blue Rush

1. Aero Silver Ring

5. Tenga Flex Rocky Black

De Tenga Flex Rocky Black is een al wat oudere masturbator van het merk, een van de eerste versies waar ik de black versie van mocht testen. Voor die mensen die dat nog niet weten: De zwarte versies van zijn meestal de wat meer stevige versie van een masturbator die vaak in zwarte en witte versies worden uitgebracht. De Flex deed mij voor het eerst kennis maken met de spinning “technologie” waar ik later enorm fan van zou worden.

Tenga flex rocky black

Lees mijn review over de Tenga Flex Rocky Black.

4. Tenga Crysta

De Crysta is niet alleen een hele lekkere masturbator, maar ook nog mooi als je hem (schoon) op tafel zet met een lichtje er op. Gewoon een kunstwerkje waar je mee kan masturberen dus. Ik kreeg de Crysta Leaf voor mijn review. En ik was er echt heel gelukkig mee.

Tenga crysta leaf een vooraanzicht

Lees mijn review over de Tenga Crysta Leaf.

3. Tenga Spinner

De Spinner serie is als serie met heel veel verschillende versies een van mijn grootste favorieten, ze staan dan ook niet voor niets op nummer 3 in mijn lijstje. Deze masturbators kenmerken zich door hun “spinning” sensaties die je voelt als je ze gebruikt. Een diversiteit aan verschillende structuren aan de binnenkant van deze masturbators zorgt er voor dat je elke keer weer een nieuwe sensatie ervaart. Wat ook nog heel erg fijn is, is dat je ze ook heel goed kan gebruiken in combinatie met The Handy seksmachine.

Tenga spinner shell

Lees mijn review over de Tenga Spinner Brick of mijn review over de Tenga Spinner Shell.

2. Tenga Flip Orb Strong Blue Rush

De Flip Orb Strong Blue Rush is de laatste versie van de FLIP serie die ze hebben uitgebracht. En hoewel ik alle Flips door de jaren heen heb mogen gebruiken is deze zwarte Flip met zijn blauwe balletjes mijn meest favoriete uitklapbare masturbator. Waarom? Dat lees je natuurlijk in mijn review over deze geweldige masturbator.

Tenga flip orb strong blue rush

Lees hier mijn review over de Tenga Flip Orb Strong Blue Rush.

1. De Tenga Aero Silver Ring

De Aero Silver Ring is zonder enige twijfel de beste masturbator van in ieder geval 2021 (maar niet als ik nog echt een hele goede andere masturbator tegenkom. Precies de sensaties (spinning) die ik extreem lekker vind, en door middle van de ring de heftigheid van de sensatie kunnen beïnvloeden. Kortom, elke keer gewoon iets nieuws, een masturbator die echt nooit zal gaan vervelen, althans mij zeker niet. De Aero Silver Ring heeft ook nog een andere versie de Aero Cobalt Ring, die een heel andere sensatie geeft, waar ik persoonlijk niet zo’n fan van ben.

Tenga aero silver ring

Lees mijn review over de Aero Silver Ring.

Speciale vermeldingen voor Tenga Seksspeeltjes

CUP serie

Iedereen kent ze wellicht wel, de CUP serie, stuk voor stuk extreem lekkere masturbators, met maar 1 hele grote maar, en die maar zit hem in het feit dat deze masturbators maar 1 keer gebruikt kunnen worden. Het is namelijk onderdeel van de disposable serie, en nou ja, wegwerp masturbators zijn niet heel erg duurzaam.

Tenga rainbow pride cup

Dat gezegd hebbende, wil jij weten of jij masturberen met een goede lekkere masturbator iets voor jou is? Dan is de CUP Deepthroat echt wel het proberen waard, ondanks dat je hem na gebruik meteen moet weggooien. Wel een heel betaalbare manier om te kijken of masturbatie iets voor jou is.

EGG serie

Tenga hardboiled eggs

De EGG serie ben ik zelf niet heel enthousiast (meer) over, deze stretchy single use masturbatie eieren zijn wel heel makkelijk (en discreet) mee te nemen op vakantie.

Zijn alle Tenga Seksspeeltjes voor de penis geweldig?

Aangezien we altijd heel eerlijk zijn over seksspeeltjes over deze website, moet ik in deze top 5 Tenga seksspeeltjes voor de penis ook echt het enige echt sucky “seksspeeltje” van Tenga vermelden.

En natuurlijk is dat een vibrerende Cockring, de Tenga SVR+ vibrerende cockring. Een apparaat date norm trilt, maar als cockring, of device dat diepe vibraties overbrengt echt enorm heeft gefaald. Zoals je kan lezen in mijn review over de SVR+ Vibrerende cockring.

Tenga Seksspeeltjes voor de vulva

Helemaal niet het onderwerp van deze post, maar toch ook nog even een paar seksspeeltjes voor als je een vulva hebt. Check bijvoorbeeld de Iroha Rin Kogané of Iroha Temari.

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.