Top 5 Beste en leukste buttplugs

13-10-2021

Buttplugs, sommige mensen kunnen niet zonder in hun seksleven, andere mensen bekijken ze liever op een afstand, als ze in iemand anders zitten. Natuurlijk heerst er ook nog steeds een beetje een taboe op alles wat met anale seks te maken heeft, en toch is het altijd een hot-topic. Met deze top 5 beste en leukste buttplugs hopen we je wat tips te kunnen geven als jij de wereld van de buttplugs wil verkennen.

5. B-Vibe rimming plug

Top 5 beste en leukste buttplugs

In deze top 5 zal je veel buttplugs van B-vibe tegenkomen, niet alleen maken ze de nummer 1 buttplug in dit overzicht, het is een merk dat zich veel bezighoud met buttplugs en ook steeds nieuwe (en vaak ook leuke) buttplugs.

Maar we moeten natuurlijk niet vooruit lopen op de zaken, op nummer 5 in de top 5 beste en leukste buttplugs vinden we de B-vibe rimming plug.

Deze plug heeft eigenlijk de klassieke vorm die je verwacht van een buttplug en is niet al te groot waardoor hij ook voor beginners erg leuk is. Extra feature zijn de parels in de โ€œhalsโ€ van de buttplug die heen en weer draaien, een erg lekker gevoel. Maar niet echt de sensatie van rimming. Ook is er een afstandsbediening (niet met je telefoon) die besturing door een partner mogelijk maakt.
Evengoed een leuke buttplug en daarom staat deze dan ook op nummer 5.

Lees mijn B-vibe Rimming Plug review

4. Lovense Hush

Lovense hush vibrerende buttplug

De Lovense Hush moet je niet verwarren met de Lovense Lush, de hush is,m zoals je zou verwachten in een top 5 beste en leukste buttplugs, een buttplug (verassing!). Niet echt een beginners buttplug in formaat en kunnen. Lovense is beroemd binnen de wereld van cammodellen om het feit dat jij als โ€œklantโ€ ook de controle kan hebben over dit seksspeeltje. Wil je liever je partner โ€œbesturenโ€ dan kan dat ook. Lovense biedt een enorme mogelijkheid aan remote besturingsopties, die in tegenstelling tot veel andere merken eigenlijk ook altijd wel goed werkt.

De Lovense Hush heeft wel een extreem krachtige motor, dus wees voorzichtig als je vol gas wil gaan, want het zou zomaar net even te heftig kunnen worden.

Lees mijn Lovense Hush review

3. We-vibe Ditto

We-vibe ditto

In de wereld van buttplugs die je op afstand kan bedienen is er ook de We-vibe Ditto, die trots op nummer 3 plaats neemt in deze top 5 beste en leukste buttplugs. Deze buttplug is in tegenstelling tot de Lovense Hush extreem geschikt voor beginners, compact, makkelijk in te brengen, klein van stuk, met toch een lekkere motor en leuke vibraties.

Je kan hem bedienen met zowel de meegeleverde afstandsbediening als de We-vibe app op je telefoon, hoewel dat laatste soms best wel wat gedoe oplevert.

Lees de We-vibe Ditto review

2. NSNovelties Unicorn Tails buttplug

De b-vibe unicorn plug set ligt op een regenboogondergrondje. De plug is lichtblauw met glitters en de staart heeft allerlei pastelkleurtjes.

Als je van eenhoorns houdt, geen beginner bent en van stevige buttplugs houdt dan is de NSNovelties Unicorn Tails buttplug echt iets voor jou. Daarbij komt hij ook nog eens in een extreem geweldig pakket met een leuk boekje over anale seks (en buttplugs), een magnetische staart en zoveel meer awesome dat deze buttplug ook op nummer 1 had kunnen staan in de top 5 beste en leukste buttplugs.

Lees de NSNovelties Unicorn Tails buttplug review

1. B-vibe snug plug

Top 5 beste en leukste buttplugs

Een hele tijd geleden reviewde Tess de B-Vibe Snug Plug 2 en was meteen enthousiast, bij de snug plugs is het niet zo dat het cijfer een versie nummer betekent, maar het is gewoon de maat. En het toffe is dat je de Snug Plug dan ook in verschillende maten kan kopen. Dus of je nu net begint en een fijne, goed in te brengen buttplug wil of een gevorderde โ€œbuttstufferโ€ bent, er is eigenlijk voor ieder wat wils. Gemaakt van hoge kwaliteit siliconen, voorzien van een zachte โ€œstaartโ€ en ook nog eens een intern bewegend gewichtje is dit echt een geweldige buttplug. De B-vibe snug plug staat dan ook niet voor niets op nummer 1 in deze top 5 beste en leukste buttplugs.

Lees de B-Vibe Snug Plug 2 review

Extra belangrijke informatie voor buttplug gebruik

Als je veel op deze websit leest denk ik dat je al kan voorspellen wat ik nu ga schrijven.

Gebruik als je buttplugs gaat inbrengen veel glijmiddel. Al de buttplugs in deze top 5 zijn gemaakt van silicone en dus gebruik genoeg (en misschien een beetje meer dan je denkt) waterbasis glijmiddel.

Er zijn zelfs een aantal glijmiddelen speciaal ontwikkelt voor anale seks. Zo heb je bijvoorbeeld Pjur Analyse me en Pjur Backdoor glijmiddel (let op dat je de waterbasis variant koopt!). Bodysafe glijmiddel speciaal voor Anale dingen.

Als je daar meer over wil weten kan je dat lezen in deze Pjur Glijmiddel review

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.