Tokodoki x Lovehoney Unicorn Massage Wand Vibrator

15-06-2017

Voor mijn blog over de Tokidoki x Lovehoney Unicorn wand scrol je even wat verder naar beden. Mijn vlog zie je hier:

[youtube]https://youtu.be/BqtU5cv_gOI[/youtube]

 

Tokodoki x lovehoney unicorn massage wand vibrator Tokodoki x lovehoney unicorn massage wand vibrator

Al toen ik een klein meisje was, was ik al gek op eenhoorns. Ik was ernstig fan van She-Ra, zij was echt mijn jeugdheld, op haar vliegende eenhoorn. Mijn liefde voor unicorns is nooit verdwenen. Dus toen ik zag dat er een Tokidoki Unicorn wand vibrator was, was ik eigenlijk gelijk al verliefd.

Gelukkig was Lovehoney zo lief om mij deze geweldig mooie sextoy op te sturen in ruil voor mijn eerlijke review. Wat ik natuurlijk met liefde doe, een combinatie van een eenhoorn en een sextoy, beter wordt het niet!

Tokodoki x lovehoney unicorn massage wand vibratorDe Tokidoki x Lovehoney Unicorn Wand zit in een super vrolijke doos met natuurlijk Tokidoki print. Overal schattige figuurtjes, eenhoorns, duiveltjes, diamantjes, konijntjes, op en top cute. De doos is niet super stevig, maar mijn andere wand vibrators bewaar ik eigenlijk, in tegenstelling tot al mijn andere sextoys, ook gewoon los, zonder zakje of verpakking.

De  Unicorn wand heeft een stekker, dus je zit wel altijd met die draad en je moet altijd een stopcontact (of verlengsnoer) in de buurt hebben als je ‘m wilt gebruiken. Zelf vind ik dat niet echt een nadeel, want dit betekent ook dat hij altijd op volle kracht functioneert en je nooit zit met een lege batterij die je moet opladen of vervangen.

Volgens de gebruiksaanwijzing mag je de Tokidoki wand maar 15 minuten achter elkaar gebruiken en moet je ‘m dan 30 minuten rustTokodoki x lovehoney unicorn massage wand vibrator gunnen. Ik weet wel dat je een wand vibrator niet te lang mag gebruiken omdat er dan kans is dat ‘ie doorbrandt, maar een kwartier is echt wel kort vind ik zelf. Ik heb ‘m wel ook al langer gebruikt, ja ik had de gebruiksaanwijzing niet gelezen, en hij doet het ook gewoon nog steeds gelukkig. Zelf ga ik me hier ook niet echt door laten tegenhouden, maar goed, het zou dan dus kunnen dat ‘ie het een keer toch niet aankan (please don’t die, unicorn!).

Ik was een beetje bang dat dit zo’n sextoy zou zijn die er super leuk uit ziet, maar gewoon niet zo goed functioneert. Dat gebeurt echt best wel vaak. Als een toy er gewoon super schattig uit ziet, is dat het meestal gelijk ook wel, je hebt er verder niks aan, behalve iets leuks om naar te kijken. Maar! Gelukkig is dat met deze Unicorn wand dus helemaal niet het geval!

Deze wand functioneert echt helemaal prima! Ik heb echt minder goede wand vibrators gevoeld, die er een stuk lelijker uitzien. Het is geen Doxy, maar hee, dat is gewoon écht de beste wand vibrator, dus dat is niet gek, maar hij is écht heel goed. Voor de kenners: hij is echt te vergelijken met een originele Fairy. En ik hou ook van mijn Fairy. Maar sorry Fairy, ik denk niet dat ik je ooit nog ga gebruiken nu ik deze pretty unicorn heb. Echte liefde dit.

De vibraties van deze wandvibrator zijn echt lekker diep en ze gaan van lekker zacht tot keihard. Met het wieltje kan je zelf bepalen hoe hard je ‘m wil, lekker makkelijk, hoef je niet over na te denken verder. En dan is het liggen en gaaaaan!

Tokodoki x lovehoney unicorn massage wand vibratorIk kom echt wel makkelijk klaar met deze wand, harde diepe trillingen doen het eigenlijk altijd wel voor mij. Ik gebruik ‘m het liefst zonder de unicorn kop. Die is echt super pretty, maar omdat hij van siliconen gemaakt is, absorbeert hij toch wat van de vibraties. Ik heb geprobeerd of het hoorntje of de oortjes misschien lekker waren voor pinpoint stimulatie. Het hoorntje ging best oké, alleen is het toch wel erg klein. En de oortjes vond ik zelf niet zo fijn. En ik vond het toch ook een beetje een raar idee, een unicorn-hoorn tegen mijn clit. Dus ik gebruik hem het liefst zonder de kop. En op mijn nachtkasje ligt hij gewoon heel mooi te zijn mét de kop!

Het enige nadeel aan deze sextoy vind ik de ribbels in de kop. Hier kan heel makkelijk vuil tussenTokodoki x lovehoney unicorn massage wand vibrator gaan zitten, glijmiddel en nou ja, je kan zelf wel bedenken wat allemaal. En wanneer je dus je wand schoonmaakt, gaat dit er niet zomaar tussen uit. Je moet dan dus echt met een oude tandenborstel die gleufjes gaan staan schoonmaken. Dat is stom. Ik weet ook niet waarom die gleufjes er überhaupt op zitten, je hebt er verder helemaal niks aan natuurlijk. Alleen maar last ervan.

Maar afgezien van die stomme ribbels, ben ik echt super tevreden met de Unicorn wand. Hij ziet er super leuk uit en hij werkt heel goed en makkelijk. Voor mij echt een blijvertje!

Je kan de Tokidoki x Lovehoney Unicorn Massage Wand vibrator hier kopen bij Lovehoney.
Dit is een affiliate link, dat houdt in dat wanneer je via deze link iets koopt, je mij en mijn blog steunt doordat ik een klein percentage van het aankoopbedrag krijg. Dit kost jou helemaal niks, je kan dus gratis mijn blog steunen.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. “een combinatie van een eenhoorn en een sextoy, beter wordt het niet!” OMG ja!! Mijn Fairy is ermee gekapt en ik weer nu wat de vervanger wordt!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.