Sextoy Unboxing Vlog: Tokidoki x Lovehoney Unicorn Massage Wand

08-06-2017

Van Lovehoney kreeg ik een sextoy die ik al een tijdje heel graag wilde hebben: de Tokidoki x Lovehoney Unicorn Massage Wand Vibrator. Ik ben gek op unicorns en op sextoys, dus de ideale combinatie.

Hier alvast een unboxing video van deze Unicorn Wand, de review volgt snel!

Als je deze super mooie wand vibrator alvast wilt bestellen, dan kan dat hier bij Lovehoney. (Nu met 10% korting en geen verzendkosten)

 

[youtube]https://youtu.be/gsJGmpXr67M[/youtube]

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.