Vlog: Tips voor de beginnende BDSM’er

15-09-2019

Vlog: Tips voor de beginnende BDSM’er

In onze vorige vlog, de Q & A, hadden we het al eventjes over tips voor mensen die net beginnen met BDSM. We merkten dat we daar wel meer over te zeggen hadden dan dat we tijd hadden in de Q & A. Vandaar deze week een wat uitgebreidere vlog over dit onderwerp. BDSM voor beginners. We bespreken wat zaken waarvan wij denken dat ze belangrijk zijn om aan te denken als je gaat beginnen, of net begonnen bent met BDSM. Natuurlijk kunnen we hier uren over praten, dus wellicht komt er nog een keer een deel twee, maar voor nu hebben we al onze tips in een kwartiertje proberen te proppen.

Als je nog specifieke onderwerpen hebt, BDSM gerelateerd of over iets heel anders, waarvan je het leuk zou vinden als wij er een vlog over zouden maken, laat het ons weten. Vinden we leuk!

Je kunt de video kijken door op de afbeelding hieronder te klikken.

Vlog: tips voor de beginnende bdsm'er

Abonneren

Als je nog niet geabonneerd bent op ons YouTube kanaal, zou ik het heel erg waarderen als je dat nu zou doen. Je kan dat doen doorΒ hier te klikken. Als je op het belletje klikt, krijg je ook een melding elke keer als er een nieuwe vlog is. Dan weet je zeker dat je niks mist.

Sponsor Tess Tesst gratis!

Als je een BDSM toy, glijmiddel, buttplugs, een womanizer, een bullet vibe, een kinky tool, een sexy lingeriesetje gaat bestellen, of een willekeurig product bij Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier sponsor je Tess Tesst helemaal gratis en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

SelfDelve

BDSMstore.nl

Christine le Duc

EASYtoys.nl

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Pabo.nl

Lovehoney

Tantus

Yay Orgasms

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.