Tickler Snazzy en Tickler Choosy

15-06-2018

Sextoy review by Tess: Tickler Snazzy & Choosy

Ruim een jaar geleden zag ik deze Tickler vibrators voor het eerst. Er zijn er drie, de Snazzy, Choosy en de Classy. Ik vond ze er gelijk leuk uit zien en zo op mijn hand voelden de vibraties ook echt wel goed. Dus ik wilde ze graag testen. Sophia van Basic Instinct stuurde de Tickler Snazzy en de Tickler Choosy naar me op in ruil voor een review.

De Tickler verpakkingen en specs

Tickler snazzy en tickler choosy Tickler snazzy en tickler choosy

De verpakkingen van de Ticklers zien er echt heel leuk uit. Het zijn een soort ronde kokers, in de kleur van de sextoy die er in zit. Op de voorkant zie je een foto van het product met een leuk patroontje er omheen. Op de achterkant staat wat informatie over het product. In de verpakking vind je natuurlijk de vibrator, maar ook een gebruiksaanwijzing, een USB oplaadkabeltje en een mooi, grijs bewaarzakje.

De Ticklers zijn gemaakt van siliconen en dus helemaal bodysafe. Het is van dat gladde siliconen wat geen stof aantrekt. De Ticklers zijn oplaadbaar. Maar wel heel apart, want je moet ze eerst uit elkaar schroeven. Elke vibrator bestaat dus eigenlijk uit twee delen en die delen kan je dus los van elkaar maken door te draaien. Het onderste gedeelte, wat best klein is, is het gedeelte dat je oplaadt. Echt wel apart vond ik. Alleen als de twee delen goed vast gedraaid zitten op elkaar, is de vibrator waterproof.

Beide vibrators hebben drie knopjes. Een P knopje waarmee je door de verschillende vibratiepatronen heen scrolt en dan nog ene plus- en minknopje waarmee je β€˜m harder of zachter kan zetten. Met deze knopjes kan je ook de patronen harder of zachter laten gaan.

Tickler Snazzy

Tickler snazzy en tickler choosy Tickler snazzy en tickler choosy

De Snazzy heeft zes vibratiesnelheden en naast deze steady standen ook nog drie vibratiepatronen. Β De vorm van de Snazzy is echt heel apart, hij heeft als het ware twee vleugeltjes met daartussen een soort gleuf. Het doet me wel een klein beetje aan een vulva denken. Voor mij ziet de vorm er al uit alsof het heel lekker gaat aanvoelen. Mijn clitoris tussen die twee vleugeltjes leek me echt een goed vooruitzicht. Bijvoorbeeld bij de We-Vibe Gala vind ik dat echt super lekker dat mijn clitoris aan twee kanten wordt gestimuleerd.

Ik keek er wel echt naar uit om de Snazzy te testen. Goede vibraties, goede vorm, kom maar op. Maar in de praktijk viel het wel echt heel erg tegen. Mijn clitoris is dus best wel klein en hij ligt vrij diep. De vleugeltjes van de Snazzy vielen er dus helemaal niet zo mooi omheen als ik had bedacht. Helemaal niet zelfs. Er sloot van deze vorm gewoon echt niks fijn aan bij mijn vulva. De vibraties voelen echt wel goed, ze zijn krachtig en best wel diep. Maar de vorm van de vibrator voelde voor mij gewoon echt helemaal niet goed.

Hij past niet

Tickler snazzy en tickler choosy Tickler snazzy en tickler choosy

Ik denk dat als je een wat grotere clitoris hebt, dat dit echt heel lekker kan zijn. Maar voor mij werkte het echt niet. Ik heb ook de achterkant en de bovenkant van de Snazzy geprobeerd, maar het was het gewoon niet voor mij. Ik denk dat het met dit seksspeeltje erg afhankelijk is van hoe de vorm van je vulva is en hoe groot je clitoris is. En dat hij daardoor dus voor sommige mensen perfect werkt, terwijl hij voor anderen dus helemaal niet zal werken.

De Tickler Choosy

Tickler snazzy en tickler choosy Tickler snazzy en tickler choosy

Ik was een beetje teleurgesteld en ik was dus iets minder enthousiast toen ik de Tickler Choosy ging testen. Al sprak de vorm me wel erg aan. Deze vorm is voor G-spot vibrators best bekend, zo’n gebogen platte kop. Ik had daar al veel goede verhalen over gehoord, maar ik had zelf nog geen seksspeeltje met zo’n vorm.

De Tickler Snazzy heeft één motor, ook wel logisch want hij is niet zo groot. Maar de Tickler Choosy heeft twee motoren. Eén in de kop en één ongeveer in het midden van de schacht. De Choosy heeft ook verschillende standen. De eerste stand is steady waarbij alleen de bovenste motor vibreert. Dit kan dan ook weer in zes standjes qua hardheid. Dan de tweede stand, dan vibreert alleen de onderste motor, ook weer in zes snelheden. Bij het derde standje vibreren beide motoren tegelijk. En dan zin er nog 3 pulserende standjes.

Super goede vibraties

Tickler snazzy en tickler choosy Tickler snazzy en tickler choosy

Ook bij de Tickler Choosy zijn de vibraties super goed. Erg krachtig en lekker diep. Vooral als beide motoren tegelijk vibreren, zijn de vibraties echt geweldig. Ik was echt zo onder de indruk. En, iets wat ook echt niet vaak voor komt: ik vond de pulserende vibratiepatronen echt heel erg lekker en ik kan daar zelfs makkelijk van klaarkomen als ik de kop tegen mijn clitoris hou. Dat vind ik echt wel bijzonder!

De vorm van de Choosy is inderdaad echt heel goed. Dus niet zo origineel, maar echt heel fijn voor je G-spot. De diepe vibraties in combinatie met zelf de vibrator heen en weer bewegen was echt heel lekker. Maar het meest heb ik de Choosy toch gebruikt als clitorisvibrator, want dat vind ik eigenlijk gewoon het lekkerst. En met deze vibraties helemaal.

I love it!

Tickler snazzy en tickler choosy Tickler snazzy en tickler choosy

Normaal hou ik meer van pinpoint stimulatie. Dus dat er een heel klein stukje van mijn clitoris, of er eigenlijk net naast, gestimuleerd wordt. Maar dat heb je met deze Choosy niet, want de kop is dus vrij plat. Je kan wel bijvoorbeeld het bovenste hoekje van de kop kunnen gebruiken, maar ik heb dat niet gedaan. Ik vond de vibraties echt ZO lekker dat dit voor mij gewoon helemaal goed was. Dit is echt een super fijne vibrator. Dit is geen goedkope vibrator, maar je hebt ook wel echt een goede vibrator hier aan.

Conclusie

Ik had verwacht dat ik de Snazzy super lekker zou vinden en de Choosy wat gemiddeld. Maar dat had ik echt zo fout. De Snazzy is een prima vibrator voor sommigen denk ik, maar niet voor mij. De vorm past mij gewoon echt niet. De vibraties zijn wel heel goed.
Maar de Choosy. Wow! Ik ben zo onder de indruk. De vorm is echt heel goed, zowel om je G-spot als je clitoris mee te stimuleren. En de vibraties zijn echt geweldig! Ik hou er van!!

Je kan de Tickler Choosy hier kopen bij bol.com voor op dit moment 87 euro

Je kan de Tickler Snazzy hier kopen bij bol.com voor op dit moment 74,40

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.