The Rabbit Company The Pocket Rabbit

14-12-2018

Sextoy review by Tess: The Rabbit Company The Pocket Rabbit

Het merk The Rabbit Company kende ik wel al, maar ik had nog nooit een toy van dit merk getest. Daarom was ik heel nieuwsgierig naar deze Pocket Rabbit, die ik kreeg in ruil voor mijn review.

De verpakking

The rabbit company the pocket rabbit The rabbit company the pocket rabbit

De verpakking van The Pocket Rabbit vind ik best leuk. Het is natuurlijk wel weer een wit doosje met foto van de toy, maar het ziet er allemaal toch net wel even iets anders dan anders uit. De bovenkant (en binnenkant) van de doos is zwart en op de zijkant zie je ook een foto van de zijkant van de toy. Op de achterkant zie je de helft van de toy en wat informatie. Door de gebruikte tekeningetjes en het logo van The Rabbit Company ziet het geheel er dus best hip uit.

Specs van The Pocket Rabbit

The rabbit company the pocket rabbit The rabbit company the pocket rabbit

The Pocket Rabbit ligt netjes in een plastic inlay in de verpakking. Er is een speciaal plekje voor de kleine gebruiksaanwijzing en om de vibrator zelf zit een papieren bandje met daarop het logo van The Rabbit Company. Net zoals bij een sigaar. Ik vind het echt een grappig detail. De toy zelf is kleiner dan mijn hand. Het bovenste gedeelte met de oortjes is van siliconen en de onderkant van plastic. Helemaal bodysafe dus. Het siliconen trekt wel heel makkelijk stof aan. De oortjes zijn een klein beetje flexibel. In elk oortje zit een eigen motor. Hij heeft 12 vibratie intensiteiten en 6 patronen. De Pocket Rabbit is wel waterproof, maar niet langer dan 15 minuten. Je kan ‘m dus wel makkelijk schoonmaken en even gebruiken onder de douche of in bad, maar niet te lang. The Pocket Rabbit heeft drie knopjes. Een plus- en minknopje (hoezee!) en een knopje voor de verschillende vibratiepatronen.

Oplaad heaven

The rabbit company the pocket rabbit The rabbit company the pocket rabbit

Als je, zoals ik, veel seksspeeltjes hebt, heb je ook veel oplaadkabeltjes. Heel veel heb ik. Ik raak er soms ook wel eens één (of meer..) kwijt. Of ik vind ineens ergens zo’n snoertje en vraag me dan af waar die in godsnaam nou weer van is. Best wel irritant. Maar The Pocket Rabbit is gewoon voor mij echt oplaad heaven. Deze vibrator bestaat eigenlijk uit twee delen. Je kan de oortjes er vanaf trekken en dan heb je alleen het plastic gedeelte over, met een USB stekkertje ingebouwd! OMG! Echt. Had elke sextoy dit maar. Nooit meer zoeken naar de lader want die zit gewoon in je toy. Halleluja.

Zoveel steady standjes

The rabbit company the pocket rabbit The rabbit company the pocket rabbit

Ik ben bij vibrators over het algemeen gewoon fan van de steady standjes. Wanneer hij gewoon continu vibreert dus, zonder patronen of ritmes. Dus als ik lees dat een vibrator 12 intensiteit niveaus heeft, word ik daar wel blij van. Zo ook bij deze Pocket Rabbit. Tot ik ‘m ging testen dan.

De test

The rabbit company the pocket rabbit The rabbit company the pocket rabbit

Het eerste wat me opviel was het geluid. Zeker omdat ik op de doos had gelezen dat deze vibrator fluisterstil zou zijn. Nu ken ik inderdaad een aantal mensen die zelfs als ze fluisteren nog best wel wat lawaai maken, maar ik dacht toch niet dat dit was wat bedoeld werd met fluisterstil. Ik vind het op zich niet erg als een vibrator wat geluid maakt. Als de vibraties super krachtig zijn, zet ik me daar overheen. Maar van zo’n klein apparaatje had ik dit geluid toch niet verwacht. Het was echt niet super erg hoor, maar ik was gewoon verbaasd.

Kapotte clitoris?

The rabbit company the pocket rabbit The rabbit company the pocket rabbit

Maar goed, door het geluid verwachtte ik dus wel ook krachtige vibraties. Ik laat een vibrator eigenlijk altijd eerst even tegen mijn hand of vingers trillen, zodat ik een beetje een idee heb wat ik kan verwachten. En toen ik dat met The Pocket Rabbit deed, wat ik niet teleurgesteld. Dat kon best wat worden. Vol verwachting pakte ik een beetje van mijn favoriete lube, Sliquid, en plaatste ik de oortjes om mijn clitoris. Ik merkte nog bijna niks, dus ik verplaatste ‘m iets. Nog steeds niks. Het is dat het geluid toch wel duidelijk aanwezig was, anders zou ik me afvragen of ‘ie eigenlijk wel aan stond. Na wat heen en weer verplaatsen, raakte ik ineens een plekje waar ik het wel voelde. Maar dit was ook niet goed, want dit deed een beetje pijn. Na nog wat verplaatsen, was al het gevoel eigenlijk weer weg.

Ik voelde nog eens met mijn vingers aan de oortjes en met mijn vingers voelde ik de vibraties echt prima. Ik begon me af te vragen of mijn clitoris misschien stuk was. Maar dat heb ik getest, en dat was zeker niet het geval.

Stiekeme buzz

The rabbit company the pocket rabbit The rabbit company the pocket rabbit

Normaal herken ik buzzy vibraties best wel goed. Aan het geluid, aan het gevoel op mijn hand. Maar dat had ik bij deze Pocket Rabbit vibrator dus nog niet echt. Maar stiekem zijn deze vibraties dus toch wel echt buzzy. Ik denk dat ik door het geluid en het gevoel van de dubbele motor gewoon een beetje misleid was. Maar echt, op mijn clitoris doet deze vibrator helemaal niks. Tenzij ‘ie net verkeerd zit dan, dan is het dus wat pijnlijk. Ik heb het idee dat de oortjes, die als de vibraties aan staan een klein beetje bewegen, dan misschien net klapperen met mijn clitoris er tussen. Auch.

Anticlimax

The rabbit company the pocket rabbit The rabbit company the pocket rabbit

Maar het was dus echt een grote anticlimax. Nou ja, verbazing én anticlimax. Want het duurde echt even voor ik me realiseerde dat deze vibrator gewoon echt niks doet. Dat komt echt niet zo vaak voor. En ik had van dit merk en een toy met deze looks ook gewoon niet verwacht dat dit zou gebeuren. Het ergste is dat dit ook echt geen goedkope toy is. Voor zo’n kleine toy vind ik ‘m sowieso best wel prijzig. Maar nou ja, als ‘ie dan echt heel goed is, dan kan dat nog wel. Twee motoren in die oortjes, dat zou ook wel echt wat kunnen zijn. Zeker als ik dan bijvoorbeeld aan de awesome We-Vibe Gala denk. Maar dit, dit is gewoon echt een blamage. Zo zonde.

The Good Stuff 

The rabbit company the pocket rabbit The rabbit company the pocket rabbit

Er zijn echt zat soortgelijke toys te vinden die dus wel super leuk zijn. (Joehoe, had ik al gezegd hoe awesome de We-Vibe Gala is?) Maar sla deze The Rabbit Company The Pocket Rabbit alsjeblieft over.

Conclusie

Als je nu nog denkt dat je deze toy misschien toch moet kopen: doe het niet. Afgezien van het geweldige oplaadsysteem is deze sextoy gewoon niet tof. Meer kan ik er eigenlijk niet over zeggen. Geef je 85 euro lekker uit aan een andere, wel goede toy!

Je kan The Rabbit Company The Pocket Rabbit hier bestellen bij Bol voor 49,95.

Maar voor iets meer geld kan je bijvoorbeeld ook een super fijne JeJoue Mimi kopen. Of voor iets minder geld, degeweldige JimmyJane Ascend 4 . Dat zijn tenminste wel echt toffe toys waarbij je echt waar voor je geld krijgt.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Lelo Mia 2 | Sekstoy review | Tess Tesst - […] is ook gelijk wel  echt een hele koele feature vind ik. Ik zag het ook al bij de Pocket…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.