The O-Wand

25-03-2019

Sextoy review by Tess: The O-Wand

Als je al kasten vol met sextoys hebt, heb je toch eigenlijk niks meer te wensen op seksspeeltjes gebied. Nou ja, noem me hebberig, noem me geรฏnteresseerd, maar ik heb nog steeds wel een (kleine) wishlist met producten die ik heel graag wil hebben. Om te testen natuurlijk. En oke, gewoon omdat ze me lekker lijken ook. Natuurlijk. Want ik hou van wat ik doe. Nu stond de O-wand al een hele tijd op mijn wishlist, dus ik was super blij toen Easytoys โ€˜m ging verkopen en mij een exemplaar op wilde sturen.

Hij is zo groot!

The o-wand The o-wand

Wand vibrators zijn meestal vrij groot, maar toen ik de doos van deze O-wand zag, was ik toch wel echt onder de indruk van het formaat. De doos is echt heel groot. En zwart. Met goud. Het ziet er zo chic en luxe uit. Ik ben dus echt het type waarvoor ze dit soort dingen maken. Al die marketing trucjes, ze werken bij mij. Ik denk gelijk dat ik de allerbeste wand vibrator in huis gehaald heb.

Goede service

Je kan je vast voorstellen hoe teleurgesteld ik was toen mijn O-wand defect bleek te zijn. Zo lang naar uitgekeken en nu deed โ€˜ie het niet. Maar gelukkig is de service van Easytoys echt helemaal prima, want ik kon โ€˜m gratis terug sturen en super snel had ik weer een nieuwe O-wand in huis. Die het gelukkig wel deed. Yay!

Inhoud en specs van de O-wand

The o-wand The o-wand

In de enorme verpakking van de O-wand vind je natuurlijk de wand vibrator zelf, een opzetstuk (de O-burst attachment), een garantiekaartje, een (niet zo luxe) gebruiksaanwijzing, een oplader (geen USB, maar gewoon voor in het stopcontact, vind ik ook niet zo luxe) met verschillende stekkers voor in verschillende landen (voor een stekker is dat dan weer wel luxe). De O-wand is draadloos, oplaadbaar en waterproof, ook voor in bad. De wand is gemaakt van siliconen en dus bodysafe. Hij trekt wel best veel stof aan. De O-wand heeft 4 vibratiesnelheden en 7 vibratiepatronen. Je kan de patronen niet harder of zachter zetten. Hij is best zwaar, hij weegt bijna 700 gram.

Knopjes

The o-wand The o-wand

Het opvallendst aan de O-wand is natuurlijk het handvat. Het mooie, shiny, gouden handvat. Het is gewoon ABS plastic, maar Oooo wat ziet het er mooooi uit. Ter hoogte van het handvat vind je ook drie knopjes. Het onderste knopje is het power knopje. Je moet die een paar seconden indrukken en dan gaan de lampjes branden, maar verder gebeurt er nog niks. Dan kan je kiezen of je steady vibraties wilt (het bovenste knopje) of vibratiepatronen (het middelste knopje). Ik vind het voor zoโ€™n dure wand wel jammer dat je geen omhoog/omlaag knopjes hebt. Als je het vorige standje toch lekkerder vond, moet je dus eerst door alle standjes heen klikken.

De O-wand test

The o-wand The o-wand

Het ziet er dus allemaal super mooi en luxe uit, maar het belangrijkst is natuurlijk of hij ook goed werkt. Er wordt gezegd dat de O-wand de krachtigste wand vibrator is, dus dat is wel heel wat om waar te maken. Ik hou van wand vibrators, omdat ik erg van hele krachtige, diepe vibraties hou. De Doxy 3 is tot nu toe mijn favoriet, ik was benieuwd of deze O-wand mijn favoriet kon verslaan. Toen ik โ€˜m aanzette, hoorde ik gelijk dat het geluid van de O-wand, net zoals bij alle krachtige wand vibrators, best aanwezig was. Het lage, brommende geluid belooft in elk geval al veel goeds. De vibraties zijn ook echt goed. Ze zijn echt krachtig en diep. Het is super moeilijk om vibrators te vergelijken, maar volgens mij is de Doxy 3 toch wel iets krachtiger. Maar daar zit natuurlijk ook wel een stekker aan. Maar de vibraties van de O-wand heb ik toch zeker niks over te klagen, die zijn gewoon echt goed.

Eivormige kop

The o-wand The o-wand

De kop van de O-wand lijkt een beetje op een ei. Ik hou zelf meer van pinpoint stimulatie, dus stimulatie van een iets kleiner gebied, en dat is met een wandvibrator altijd wel even zoeken hoe je dat voor elkaar krijgt. Deze eivorm werkt best wel goed om ook een wat kleiner gebied te stimuleren.

Het halsje onder de kop is een beetje flexibel. Precies goed wat mij betreft. Je wilt niet dat hij alle kanten op buigt, maar je wilt wel dat โ€˜ie een beetje meebeweegt en dat is precies wat de kop nu doet.

Onhandig handvat

The o-wand The o-wand

Ik vind het handvat van de O-wand dus echt prachtig, maar als ik de O-wand gebruik, dan vind ik het niet fijn om โ€˜m bij het handvat vast te houden. Deze magic wand vibrator is dus best wel zwaar, dus dan hou ik โ€˜m liever wat meer richting de kop vast. Als ik โ€˜m gewoon bij het handvat vast hou, voelt โ€˜ie al heel snel heel zwaar.

De O-Burst attachtment

The o-wand The o-wand

Super tof dat je er een opzetstuk bij krijgt. Er is ook een opzetstuk speciaal voor de penis trouwens: de O-Gasm. Daar schrijft Jay woensdag een review over. Maar terug naar het O-Burst opzetstuk. Het is eigenlijk gewoon een soort sleeve voor om de kop, met allemaal ronde bobbeltjes erop. Ik verwachtte er niet zoveel van, want nou ja, bobbeltjes of glad, wat maakt het uit. Maar het voelde toch wel anders. De stimulatie voelde nog wat heftiger. En nu houdt mijn clit best wel van heftige stimulatie, maar zeker op de hardste standjes vond ik het toch wel wat veel. Ook als je met de wand vibrator ook nog heen en weer beweegt, zorgen deze bobbeltjes toch voor weer een ander gevoel. Super leuk voor de afwisseling dus. En fijn dat het opzetstuk ook gewoon van siliconen is en dus bodysafe is. Sowieso is een wand gebruiken met glijmiddel echt lekkerder, maar zeker bij dit opzetstuk is goed (waterbasis) glijmiddel wel een must.

Ronddraaiende beweging

The o-wand The o-wand

Vibratiepatronen, dat blijft toch altijd wel een ding hoor. De meeste mensen zeggen er niet van te houden. Maar toch hebben alle vibrators tegenwoordig vibratiepatronen. Van mij hoeft het ook niet per se, maar ik kom er wel steeds vaker achter dat die patronen toch best leuk kunnen zijn. Zo heeft de O-wand ook een paar patronen die ik wel fijn vind. Het aan-uit-aan-uit patroon vind ik als een soort voorspel altijd best wel opwindend. Bij de O-wand voel je bij dit patroon de motor heel apart, alsof je voelt dat de motor begint te draaien. Het is een beetje moeilijk uit te leggen, maar elke keer als hij weer aangaat, voel je die ronddraaiende beweging. Dat voelde echt wel heel lekker en heel apart. Net even iets extraโ€™s.

Is de duurste wand vibrator ook de beste?

The o-wand The o-wand

De O-wand is echt wel een goede wand vibrator. Hij is ook echt mooi en alles straalt luxe uit. Het is de duurste wand vibrator die ik heb getest. De Doxy, de Doxy 3, de Lelo Smart Wand, de Europe Magic wand, de Sola Sync, zijn allemaal dure magic wand vibrators van over de 100 euro. Maar ze zijn allemaal goedkoper dan de O-wand. Nu zijn de Lelo Smart Wand en de Sola Sync wel de enigen die ook draadloos zijn. Maar ze zijn niet waterproof. Dus dat is wel een uniek iets van de O-Wand. Maar is de O-wand ook de beste? Het heeft natuurlijk ook met persoonlijke voorkeur te maken, maar mijn favoriet is het niet. De Doxy 3 blijft mijn favoriet. En qua draadloos vind ik de Lelo Smart Wand niet heel veel verschillen. Al vind ik de O-wand wel mooier en de waterproof functie is ook echt tof als je een bad hebt.

Conclusie

De O-Wand is mooi. De O-Wand is goed. De O-Wand is luxe. De vibraties zijn heel goed en volgens mij is dit de enige waterproof (grote) wandvibrator. Ik vind โ€˜m wel ook vrij zwaar en het handvat vind ik niet per se handig. Maar het is echt wel een super goed seksspeeltje, maar ook wel een super duur seksspeeltje. Voor een wand vibrator dan. Ik denk dat je zeker niet teleurgesteld bent als je een O-Wand aanschaft. Maar kan je beter waar voor je geld krijgen? Misschien wel. Maar dit luxe gevoel, dat heb je niet zo snel bij een andere wand vibrator.

Je kan de O-Wand hier bestellen bij Easytoys voor โ‚ฌ 169,95

 

 

 

 

 

 

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Toy Tuesday - O Wand Massager - EasyToys Mag - […] Toytester TessTest: “De O-Wand is mooi. De O-Wand is goed. De O-Wand is luxe. De vibraties zijn heel goed…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.