The Insatiable Jane Travers | Boek Review

04-12-2019

Ik kreeg het boek The Insatiable Jane Travers, in ruil voor een eerlijke review.

Een boek review?

Ja, inderdaad een boek review. Nu zullen de mensen die mij kennen wellicht weten dat ik echt een hekel heb aan verplicht dingen moeten lezen, dat is een (middelbare)schooltrauma of zo, iets waar ik normaliter zo een grote afkeer voor heb dat ik nooit iets lees omdat ik het “moet” lezen.

Maar soms, soms maak ik daar een uitzondering voor. En dat is nu, want Isabelle Lauren, schrijfster van The Insatiable Jane Travers, is iemand die ik reken tot mijn vriendenkring, we zitten samen in dezelfde “niche” en voor vrienden wil ik nog wel eens een uitzondering maken op mijn eigen leefregels. Zo nu dus ook.

En ik moet eerlijk zeggen, ik heb al vaker boeken gelezen voor een review voor deze site, en die boeken, ongeacht wie ze schreven waren mijns inziens niet goed genoeg om een review over te schrijven, althans, niet in de vorm dat ik ze las, en dus heb ik destijds in overleg met de schrijvers besloten jullie niet bloot te stellen aan die versie.

Maar The Insatiable Jane Travers is duidelijk een blije uitzondering op bovenstaande.

Isabelle Lauren

Nu wil je misschien wat meer info hebben over de schrijfster, en dat snap ik, want ik vind background info ook altijd buitengewoon fijn om te lezen. En voor ik zo meteen al het officiële stukje ga typen kan ik je een aantal dingen vertellen over Isabelle.

Ze woont namelijk in het Verenigd Koninkrijk, maar heeft haar roots hier in Nederland. Net als Tess en ik test ze ook met enige regelmaat seksspeeltjes, maar buiten haar seksspeeltjes avonturen schrijft zij ook erotische verhalen.

Ze is heel actief op Twitter (net zoals ikzelf trouwens) en streeft net zoals wij (onder andere) voor betere seksuele educatie voor iedereen.

En buiten dat is ze ook nog eens heel leuk in de omgang, ik vind dat een dikke bonus in ieder geval.

En vanaf 6 december is zij dus officieel de schrijfster van The Insatiable Jane Travers.

En dan natuurlijk ook nog even de “officiële” bio(in het Engels):

“Isabelle is a bisexual sex blogger who loves to talk about anything involving sex. Her blog – as well as her erotic writing – is sex positive. Isabelle has been writing fiction for as long as she can remember, although her focus shifted to erotic romance about three years ago. When Isabelle isn’t writing, she loves reading (mostly romance and erotica), crocheting or walking her dog.”

Wil je haar verhalen en reviews lezen, dan kan je natuurlijk terecht op haar website IsabelleLauren.com.

Roaring 20’s

Het liefste zou ik je nu in geuren en kleuren gaan vertellen waar The Insatiable Jane Travers over gaat, als in, elk detail, elke daad, elk hoekje en gaatje, maar ja, in tegenstelling tot de seksspeeltjes of andere reviews hoef je het boek dan niet meer te kopen, en dat is dan weer echt zonde.

Maar dan maar wat info die ik wel met je kan delen.

The Insatiable Jane Travers speelt zich af in de jaren 20. Een tijdperk waar ik enorm fan van ben, en dus ook heel veel van weet. En Isabelle neemt je daadwerkelijk mee naar de jaren 20, met oog voor detail zonder saai te worden, je hoort het ritselen van de flapper jurkjes, je ruikt de geur van sigaretten in lange sigarettenpijpjes en op de achtergrond hoor je de Charleston schallen door zo’n His Masters Voice platenspeler.

De manier waarop Isabelle Lauren je meetrekt in het tijdperk daar kan F. Scott Fitzgerald nog een puntje aan zuigen, helemaal omdat het verhaal echt 20x geiler is dan The Great Gatsby.

The Insatiable Jane Travers: Inclusief verhaal

The Insatiable Jane Travers heeft dus ook nog de nodige erotiek, ik durf wel te zeggen, knettergeile erotiek, en het knappe aan dit boek, is dat het niet een verzameling geile verhaaltjes is met toevallig één hoofdpersoon, nee het is zo geschreven dat je echt mee wordt genomen in het leven van Jane Travers.

Nog mooier is het feit dat Jane haar seksualiteit mag ontdekken en wij gaan gezellig mee.

Zonder dat het verhaal platvloers is zijn wij als toeschouwers aanwezig als zij ontmaagd raakt, haar voorkeur voor meer dan 1 gender ontdekt en zelfs een kinky kant ontdekt.

En dat terwijl je als lezer hoofdstuk na hoofdstuk verslindt, want dit is een goed verhaal met goed getimede erotiek, diepgang en emotie. Dit boek bevat echt alles, van kneitergeile scenes tot emotie die je als lezer niet ongeroerd laat.

En dat, dat vind ik echt heel erg knap gedaan.

Insatiable jane travers product shot dit boek is geschreven door isabelle lauren en verkijgbaar op amazon

The Insatiable Jane Travers op de kaft

Ik heb denk ik al heel veel gezegd over dit boek, en dat komt ook omdat ik er oprecht enthousiast over ben. Maar ik moet net zoals in een seksspeeltjes review ook nog wat zeggen over de verpakking van het verhaal. Zo je wil, de doos waar de pagina’s in verpakt zitten.

En zelfs de kaft is goed geregeld, een prachtige plaat van een flapper girl (Jane neem ik aan) met op de achterkant een korte samenvatting die luidt (in het Engels):

“It’s the roaring twenties.

Desperate to escape the stifling confines of her life with her aunt and uncle in New York, Jane Travers arrives at her friend Rachel’s country home determined to enjoy a summer full of fun and excitement. Rachel has promised her risqué parties, but what awaits Jane is beyond her wildest dreams. Guided by her old flame, Sidney Fitzroy, and the sensual singer Lillian Smith, Jane enthusiastically embarks on a journey of sexual self-discovery.

With Sidney and Lillian both satisfying her deepest desires, Jane sheds her restrictive upbringing and embraces her newfound freedom. As her feelings for both Lillian and Sidney intensify, Jane faces an impossible choice: a stable future with Sidney or a lifetime of excitement with Lillian.

But how can she choose when her heart belongs to both of them?”

En dus in het Nederlands, een verhaal over Jane Travers die samen met haar oude vlam Sidney Fitzroy en sensuele zangeres Lilian Smith op een ontdekkingstocht van haar eigen seksualiteit gaat.

Conclusie

Ik geloof dat ik in bovenstaande alinea’s mijn enthousiasme niet onder stoelen of banken heb gestoken, en ik vind dat wel terecht. Ik verslond dit boek, ik raakte opgewonden, ik wilde meer, en ik baalde dat ik het boek uit had.

En in alle eerlijkheid, ik heb dat zelden met erotische verhalen, dat het mij zo grijpt dat ik meer wil lezen en dat ik er zo opgewonden van raak dat ik mijzelf niet kan “beheersen” (maar waarom zou ik ook).

Hou jij van goede erotiek en een goed verhaal? Dan kan je The Insatiable Jane Travers niet laten liggen.

En beter nog, je kan hem ook gewoon downloaden op je e-reader, telefoon, tablet of op welk device je dan ook Amazon Kindle geïnstalleerd hebt.

Je koopt The Insatiable Jane Travers op Amazon vanaf 6 december, de downloadbare versie is slechts € 2,92 en de paperback versie koop je al voor € 8.99. Ongeacht welke versie je wil hebben.

Amazon: Waar je The Insatiable Jane Travers koopt

Zojuist heb ik jullie dus een Amazon linkje voorgeschoteld. En ja, wij zeggen altijd: Koop geen seksspeeltjes op Amazon. En die wijze raad blijven we je ook altijd geven, doe het niet, want je weet niet wat je ontvangt.

Maar dit is dus een (downloadbaar) boek, en natuurlijk kan je je daar geen buil aan vallen. En natuurlijk steun je ook onze site weer als je via deze link iets koopt, maar liever geen sextoys dus.

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

2 Reacties

  1. Je hebt me enthousiast gemaakt! Vind je dat het boek makkelijk door te lezen is? Dus niet te “ingewikkeld” Engels?

    Antwoord
    • Hoi Kim, goede vraag. Het is een goed geschreven boek en het Engels is derhalve ook wel op niveau. Tegelijkertijd denk ik niet dat je verdwaalt zal raken in moeilijke Engelse termen. Ik zou dus zeggen, waag de stap.

      Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.