The Handy | Seksmachine met wi-fi review

29-01-2020

Ik werd een tijd geleden attent gemaakt op de Handy, een seksmachine “zoals er nog nooit een is geweest”.  Als je mij kent, en mijn ervaring met seksmachines kent, dan weet je dat ik een beetje sceptisch ben, zeker aangezien de meeste seksmachines “zoals nooit eerder” zijn, en uiteindelijk allemaal gewoon diep bedroevend en teleurstellend zijn, meestal om het geluid, of omdat het toch net niet doet wat het zegt nou ja, meh dus.

In contact met de mensen achter The Handy

Toch was ik nieuwsgierig, gewoon omdat wat er geschreven werd op thehandy.com mij wel aansprak. En ook toen ik een mailtje stuurde naar de mensen van Handy werd ik met veel enthousiasme te woord gestaan.

De Handy is overigens een Noors product, hoofdkantoor van dit bedrijf zit dan ook in Oslo, en de mensen er achter zijn ook echt zoals ik al jaren het plezier heb om Scandinaviërs te kennen, warm, hartelijk, praktisch, duidelijk en eerlijk.

Na wat heen en weer mailen was het even stil, totdat ik afgelopen oktober in Hannover was voor Erofame. Aan het eind van de dag kwam ik namelijk de twee knappe koppen achter dit product tegen. Ondertussen hadden ze hun product van prototype naar eerste productie exemplaar ontwikkelt en hield ik als een van de eersten de Handy vast.
Toen ik het apparaat zag, en de persoonlijke uitleg kreeg wist ik dat ik deze Handy moest testen, en er was een 50/50 kans om of geniaal te zijn, of de volgende grote teleurstelling in de reeks seksmachines voor mensen met een penis.

Wat mij opviel is dat deze twee mensen die mij hun product lieten zien echt geloofden in hun product en hun missie.

De Handy

De Handy is dus een seksmachine voor de penis, kortom het is volautomatische masturbator, zoals bijvoorbeeld de KYO Piston (wat een heel goede is), maar ook de Fleshlight Launch of in bepaalde zin de Suck-O-Mat.

Maar is het dan weer meer van hetzelfde? Nou, ja en nee.

Het is meer van hetzelfde omdat een seksmachine voor de penis eigenlijk altijd bestaat uit een masturbator die op mechanische en automatische wijze of heen en weer moet bewegen of doormiddel van bewegende onderdelen ook de sensatie van van een pijpbeweging of een neukbeurt moet simuleren. Kortom, mechanische geile kutjes of mondjes, daar ontkom je niet aan.

En ook de Handy is dus een seksmachine die een masturbator heen en weer beweegt, standaard zit er een gender neutrale sleeve van TPE met nopjes die je penis stimuleren.

En daarmee zijn alle vergelijkingen met andere seksmachines die ik heb mogen testen echt klaar. De rest is eigenlijk vrij uniek.

Zo is de Handy niet draadloos, maar zit er een stekker aan, en dat is eigenlijk heel fijn, want hij gaat nooit leeg, je kan hem nooit vergeten op te laden, en je hebt ten alle tijd full power op je seksmachine.

Verder is de Handy zowel handmatig als remote te bedienen. Maar de remote bediening gaat niet via bluetooth of een app, nee maar via WiFi en een webbrowser. Waardoor je de Handy kan bedienen op elk device, en waar dan ook ter wereld. Mits je natuurlijk wifi en een webbrowser hebt. En als je dat niet hebt, doet de handmatige bediening het gewoon altijd.

Een ander verschil is hoe de masturbator sleeve bevestigd is aan de Handy, dat is namelijk doormiddel van een strap, een brede klittenbandriem, die de sleeve of een kleine masturbator (zoals de Tenga Spinner) op zijn plaats houdt terwijl de rest van de unit al het werk doet.

Een ander ding dat de Handy ook kan, overigens wel net zoals de Fleshlight Launch is synchroniseren met video’s, waardoor je het gevoel hebt dat het pornomodel met jou bezig is, en niet met de persoon in het filmpje.

En de Handy is dus nog vol op in ontwikkeling, zo werd mij gezegd dat ze koppelingen met Google Assistant willen realiseren, en met Siri, en met Alexa. Dus binnenkort kan je gewoon zeggen, Hey Alexa, trek mij af! En hop je kan aan de gang, of dat nou per se wenselijk is, dat is natuurlijk deel 2.

Oh en de Handy zou voor een seksmachine van zijn kracht en omvang enorm stil zijn, en aangezien ik allergisch ben voor te veel herrie tijdens het masturberen vond ik dat echt wel een dikke bonus feature.

Handy in de doos

De Handy is vrij futuristisch dus en zo ziet de doos er ook uit. Mooi, strak, gestyled, heel erg zwart, en ik hou van zwart.

In de doos vind je de Handy, de sleeve, de adapter voor in het stopcontact, een handleiding en een zakje non-descript glijmiddel.

Alles zit vrij compact in elkaar en bij elkaar, en is gemaakt van karton, kortom goed recyclebaar en ook dat is in 2020 toch wel van belang.

De Handy getest

Ik kreeg van Handy dus een van de eerste productie exemplaren opgestuurd, wat echt iets zegt over het vertrouwen dat ze hebben in hun product, want er zijn maar weinig merken die zo’n first-run ook echt durven op te sturen.

Ik ging dus ook vol goede moed aan de gang, en las de handleiding, en probeerde de handmatige modus meteen uit.

Het omdoen van de sleeve is simpel genoeg, alleen is zorgen dat de sleeve goed aan de Handy vast zit even wennen, omdat het met een klittenbandstrap gaat is dat soms even klooien, maar een beetje oefening baart kunst en al snel had ik de slag te pakken.  Ook even wennen is, is hoe je de handy moet vasthouden zodat je vingers niet in de knoop raken met de bewegende delen van de handy. Maar eigenlijk is 1 hand bovenop de handy houden goed genoeg, je kan dan ook nog alle knoppen bedienen, dus zelfs daar is over nagedacht.

Wat meteen opviel was dat de Handy in tegenstelling tot wat er beweerd werd toch best wat herrie maakte, en dat vond ik vreemd. Ik kroop dus meteen in de pen…eh mijn toetsenbord, en kreeg eigenlijk gelijk antwoord, ik had een exemplaar ontvangen met een prototype motor, en dat was niet helemaal de bedoeling, maar ik kreeg snel een nieuwe met de juiste motor opgestuurd.

Dat duurde helaas wel een paar weken, maar zogezegd zo gedaan.

En dus duurde de stap naar testsessie nummer 2 best wel even.

Maar toen de Handy eenmaal binnen was bleek inderdaad het motorprobleem opgelost te zijn en wordt de motor naar mate hij langer draait zelfs stiller, en dat is best knap, want meestal is dat precies andersom.

Let wel, de Handy is niet fluisterstil, zeker niet als je hem op hoge toeren zijn ding laat doen, maar hij is wel stil genoeg om geen koptelefoon op te hoeven tijdens het kijken van je filmpjes, en dat is zoals ik al eerder zei, dikke vette bonus.

En het masturberen met de standaard sleeve en de handmatige modus is echt heel erg lekker.

De strap zorgt ervoor dat je net zoveel druk kan zetten als je zelf lekker vindt, de Handy kan met korte strokes tot wel 10 keer heen en weer bewegen per seconde en ook met lange strokes is het tempo gewoon echt heel erg bewonderenswaardig.

Als je hem als milkingmachine zou willen gebruiken wil ik de persoon wel eens zien die dit soort geweld (lekker geweld, maar toch echt geweld) aan kan.

En zoals gezegd, de Handy verliest geen kracht, elke beweging is even krachtig.

The handy | seksmachine met wi-fi review

Maar het wordt nog beter

Als het “handmatige” stukje niet al genoeg reden zou zijn om de Handy te moeten kopen, komen we nu aan het stukje remote control en filmsynchronisatie.

Ik moet zeggen ik vond de setup voor het remote gedeelte niet eens zo heel ingewikkeld, maar ik ben nogal een tech-nerd en weet hoe dat soort dingen werken.

Voor de wat minder onderlegde persoon zijn de stappen wellicht wat minder simpel, maar de handleiding die je via Handysetup.com (what’s in a domain name) kan bekijken lijdt je er snel genoeg doorheen.

Je zet de Handy in wifimodus, je connect je telefoon (tablet of laptop) wifi met het wifi access point dat Handy heet en daarna gaat het als vanzelf.

Je moet wel even onthouden dat je de connection key ergens opschrijft of kopieërt want die is echt nodig voor de bediening. En als je hem kwijtraakt moet je de hele wifisetup weer overnieuw doen, en dat is zonde.

Maar als dat eenmaal zover is, de leds aangeven dat er verbinding is, dan kun je aan de gang op handyfeeling.com, en hier kan je dus een aantal dingen doen, of laten doen.

Zo bestuur je de Handy dus remote, kan je kant en klare filmpjes kijken die je Handy aansturen of kan je zelf aan de gang met filmpjes en scripts om zo je eigen masturbatie fantasie in elkaar te draaien. Dat kost natuurlijk wat werk, maar dat is wel heel erg geil om te doen.

En het werkt! De Handy doet gewoon wat ie moet doen, zelfs als je heen en weer scrollt door filmpjes of als onverhoopt de verbinding wegvalt, het is echt niet te geloven het werkt allemaal, en het is kneitgeil, lekker, het geluid is niet storend, en de orgasmes zijn echt geweldig. Met zowel de bijgeleverde sleeve, maar helemaal als je een van je eigen favo compacte masturbators gebruikt in combinatie met de Handy.

Schoonmaak

Het schoonmaakproces bij de Handy is heel simpel aangezien je de sleeve gewoon los kan halen en dus goed kan reinigen (afhankelijk van welke sleeve je gebruikt). Dus zelfs dat werkt goed aan deze seksmachine.

Maar wacht even, is er dan niets op aan te merken?

Jawel, natuurlijk wel, maar het fijne is, ik heb die feedback al teruggegeven aan de mensen van Handy en ik weet dat mijn minpunten al worden aangepakt.

Zo wordt er gekeken of het verbinden van de Handy met het internet wat intuïtiever gemaakt kan worden.

De LED die op de Handy zit is op dit moment echt enorm fel, en schijnt je recht in je gezicht als je de Handy goed hebt neergezet, maar met de komende firmware update kan je zelf de intensiteit van je ledlamp instellen, zo kan je de Handy dus gebruiken als tafellampje, of gewoon dimmen zodat je kan masturberen zonder dat je blind wordt van het licht.

Die firmware komt zeer binnenkort, dus dan denk ik dat echt alle minpunten gewoon aangepakt zijn.

Conclusie

De Handy is echt een revolutionaire nieuwe seksmachine, het is echt een hele fijne automatische masturbator, en jij doet echt wat hij belooft. En ja de orgasmes zijn ook echt heel fijn.

En dus kan ik je melden dat je deze Handy echt gewoon zou moeten bestellen, ondanks dat hij misschien wat prijzig is, is hij nog steeds VEEL goedkoper dan bijvoorbeeld de Fleshlight Launch en hoef je er niet ook nog een losse Fleshlight bij te kopen. Kortom, gewoon waar voor je geld, met genoeg garantie en genoeg ontwikkelingen om je de komende jaren nog te kunnen entertainen.

En hoewel je de Handy nu alleen nog kan bestellen bij Handy zelf kan je hem binnenkort ook gewoon bij andere Nederlandse winkels kopen, aangezien ze nu samenwerken met Orion.

Je koopt de Handy bij TheHandy.com voor € 191
Je kan de Handy ook kopen bij Easytoys voor € 189

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

4 Reacties

 1. Klinkt goed! Zou je een klein Instagramfilmpje kunnen plaatsen met betrekking tot het bevestigen van de sleeve? Ik ben benieuwd hoe dat werkt met klittenband.

  Antwoord
  • Oh ships ik lees je vraag gewoon verkeerd. Ik heb daar geen filmpje van. Maar de volgorde is belangrijk, je doet eerst de sleeve om je penis en daarna doe je de handy “om” de sleeve.

   Antwoord
   • Ik snap hem helemaal, zeker met het Instagram filmpje erbij! Dankjewel 🙂

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.