The Handy Dream Sleeve Collection | Sleeve review

14-09-2022

Met The Handy Dream Sleeve Collection kan jij jouw The Handy seksmachine uitbreiden, of in ieder geval voorzien van een van drie sleeves die speciaal gemaakt zijn voor The Handy, door de mensen van The Handy.

SPECS

 • Materiaal: Doorzichtig TPE
 • Lengte: Varieert per sleeve:
  • Touch: 10/11 cm
  • Lips: 12/13 cm
  • Lotus 13/14 cm
 • Bodysafe? Nee, maar voor penissen, dus okee genoeg
 • Prijs: Varieert ook per sleeve:
The handy dream sleeve collection touch
The Handy Dream Sleeve Collection touch

The Handy Dream Sleeve Collection

The Handy is geweldig, dat kan je lezen in mijn eerste review van The Handy, maar ook in mijn meer recente tweede review van The Handy.

En zoals je inmiddels wel weet (en anders moet je echt even mijn reviews lezen) is er een ware community ontstaan rond The Handy.

En vanuit die community kwam al snel de vraag of er buiten de standaard True Grip sleeve meer sleeves kwamen. Omdat de focus eerst lag op het verbeteren van de machine en The Handy van nature al compatibel was met bijvoorbeeld de Tenga Spinner, heeft dat even geduurd.

Evengoed hebben de mensen van The Handy uiteindelijk gehoor gegeven aan de oproep en ontstond The Handy Dream Sleeve Collection, een verzameling van 3 verschillende doorzichtige TPE-sleeves met elk een andere structuur.

De Lips en Lotus hebben een gesloten tunnel waardoor er een natuurlijk zuigend effect ontstaat en de Touch heeft een open tunnel, hierdoor kunnen de bewegingen, afhankelijk van de lengte van je penis je hele schacht bedienen.

De sleeves hebben de volgende “eigenschappen”:

 • Touch: Gemaakt om het idee te geven dat je een stevige aftrekbeurt krijgt, door het open ontwerp kan je ook langere halen maken langs de schacht van je penis
 • Lips: Zou je een blowjob ervaring moeten geven, is gesloten dus er ontstaat een soort van natuurlijke zuiging.
 • Lotus: Je raad het wellicht al aan de (sorry Handy) nogal cliché naam, maar de Lotus is gemaakt om “de vagina na te bootsen”
The handy dream sleeve collection lips
The Handy Dream Sleeve Collection lips

The Handy Dream Sleeve Collection in de doos

Je moet de sleeves los aanschaffen, als je dat doet, ontvang je de sleeve naar keuze in een kartonnen doosje, daarin zit een plastic koker met daarin weer de sleeve, de koker is gemaakt om na gebruik (en reiniging) je sleeve in op te bergen zodat je hem de volgende keer weer kan gaan gebruiken, erg handig.

The Handy Dream Sleeve Collection getest

Ik vind verzamelingen sleeves testen lastig merk ik. Tegelijkertijd kon ik ook niet een voor een deze sleeves gaan testen en jullie 3 weken lang gaan vervelen met ongeveer dezelfde review maar dan anders.

Dus dit is wat het is.

Voorop gesteld de werking van The Handy, of je dat nou vanaf afstand bestuurd, zelf doet, synced met een geil pornofilmpje of wat dan ook is gewoon geweldig.

Ik wist ook al uit eerdere ervaringen dat de goede motor, de afstanden en snelheden waarmee The Handy werkt heel goed voor mij werken.

Voegt een andere sleeve dan nog iets toe aan die sensatie?

Ja en nee. Ik heb alle 3 de sleeves uitgebreid getest, en ik kan stellen dat ze alle 3 zeker heel anders aanvoelen. De verschillen in textuur en opzet zijn duidelijk te merken.

Mijn absolute favoriet van deze 3 is duidelijk de Touch, vooral omdat het open ontwerp beter werkt met mijn formaat penis (kom ik zo op terug) en omdat je langere halen kan doen je je penis echt heel goed kan stimuleren. Ik was al vaker keihard klaargekomen van The Handy, dat was hier geen uitzondering.

De Lips en de Lotus sleeves hebben een gesloten ontwerp en zijn duidelijk minder compatibel met een wat stevigere (dikkere) penis. Ik heb met veel verschillende diktes glijmiddel geprobeerd deze sleeves te laten werken, maar doordat mijn penis de sleeves echt vacuüm trekken blijft van de hele sensatie van de textuur niet zoveel over.

Evengoed waren de eerste paar keer heen en weer echt wel hemels, er is duidelijk goed nagedacht over de textuur van deze sleeves, want er is groot verschil in de sensatie en de sensatie is heel erg lekker, tot op het punt dat de sleeve mijn penis met een veel te harde PLOP “uitspuugt” en het daarna een soort spanken met een handy sleeve van mijn pik werd. Best jammer.

Eigenlijk typisch geval: goed idee, werkt voor de meesten vast geweldig, maar zeker niet voor iedereen.

The handy dream sleeve collection lotus
The Handy Dream Sleeve Collection lotus

The Handy Dream Sleeve Collection schoonmaken

De Touch is vanwege zijn open ontwerp met warm water en zeep of toycleaner prima te reinigen. De Lips en Lotus zijn duidelijk wat lastiger te reinigen, binnenstebuiten keren is best tricky dus het kost wat moeite om de binnenkant schoon, maar bovenal, droog te krijgen. En dat is met TPE toch wel belangrijk, want voor je het weet ben je champignons aan het kweken in je sleeve.

Conclusie

Ik ben van mening dat The Handy als bedrijf goed gehoor heeft gegeven aan de vraag van hun community om nieuwe sleeves. Ik begrijp ook dat je niet altijd iedereen kan bedienen met een sleeve als de Lotus of de Lips, maar ik ben wel blij met het ontwerp van de Touch.
Al met al zou ik iedereen met een wat bredere/dikkere penis van harte de Touch sleeve willen aanraden, maar ze weg sturen van de Lips en Lotus, want je haalt er denk ik niet uit wat er in zit.

Al met al kan ik wel stellen datThe Handy duidelijk goed aan het uitbreiden is en zeker de komende jaren nog wel in mijn lijst met beste toys terecht gaat komen.

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.