The Don by Doxy

14-08-2017

The don by doxy

Van Miriam van Easytoys kregen we The Don van het merk Doxy. Nu ben ik enorm fan van mijn Doxy wand  en dit is ook wel de krachtigste wand vibrator die ik ken, met super diepe vibraties.

Van Skittle naar The Don

Doxy the donThe Don heette vroeger Skittle, maar een tijdje terug is de naam en de verpakking veranderd. Nu ziet het er allemaal wat donkerder en stoerder uit dan voorheen. Voor zover ik begrepen heb, is dit vooral gedaan omdat The Don vooral populair was om anaal te gebruiken. En anale toys moeten blijkbaar een stoere naam en verpakking hebben. Jay heeft The Don getest en er een review over geschreven. Een hele korte samenvatting: hoewel The Don voor anaal heel lekker zou moeten zijn, vond Jay er niet zoveel aan.

Maar toen ik de vibraties van The Don gevoeld had, dacht ik dat ik waarschijnlijk wel plezier aan deze aparte sextoy zou hebben. Veel plezier. Dus besloot ik The Don ook te testen. Voor de wetenschap natuurlijk. Zwaar leven als sextoytester.

Aparte toy met lang snoer

The Don heeft echt een aparte vorm, anders dan de meeste sextoys. De onderkant is breed en aan de bovenkant steekt er een dunner stuk uit, als een soort vinger. Onderaan de vinger, bij de basis, zit nog een soort hobbeltje. Hij is gemaakt van siliconen, dus niet poreus en gewoon veilig te gebruiken. De onderkant is van plastic. Als je glijmiddel wilt gebruiken, kies dan voor een glijmiddel op waterbasis, want glijmiddel op siliconen basis kan een siliconen toy beschadigen. The Don trekt, net zoals de meeste siliconen toys, wel echt makkelijk stof aan, dus voor gebruik ‘m even afspoelen is wel nodig.

The don by doxyNet als de Doxy wand vibrator, heeft ook deze Doxy toy een snoer met stekker. Altijd full power dus, ik hou ervan. The Don heeft een afstandsbediening, die ook in het snoer zit. Wat wel prettig is, dat er eerst een vrij lang stuk snoer is, voor de afstandsbediening er aan zit. Als je deze sextoy met z’n tweeën gebruikt, is dit echt heel erg praktisch. Daarna is er nóg meer snoer, totaal heb je wel vier meter. Super handig, vooral als je niet direct in de buurt een stopcontact hebt. Sowieso vind ik echt heel fijn als er gewoon meer dan genoeg snoer is. Niks zo irritant als een net te kort snoer. Dat je dan lekker ligt te genieten, je om wil draaien of gewoon wat opzij beweegt en je snoer dan op is. The Don heeft vijf steady vibratiestanden en ook nog vijf vibratiepatronen. Allemaal super makkelijk te bedienen met de afstandsbediening. De knopjes spreken echt voor zich. Om in het patronenmenu te komen, moet je de powerknop ongeveer 3 seconden indrukken.

Multifunctioneel

The don by doxyDoor de vorm van The Don kan je hem natuurlijk op een aantal verschillende manieren gebruiken. Ik dacht dat ik hem als een soort Tarzan vibrator zou kunnen gebruiken, met de ‘vinger’ inwendig en het hobbeltje tegen mijn clitoris. Helaas werkte dit niet voor mij. Inwendig stimuleerde de Doxy me wel echt super heftig (oh die diepe trillingen!), maar het bobbeltje kwam helemaal niet tegen mijn clitoris aan, daarvoor was ‘ie (het hobbeltje, niet mijn clitoris) echt verkeerd geplaatst. Ook mijn G-spot wist de Doxy Don niet te raken, daar was de vinger te kort voor. En Jay was er al achter gekomen dat ook voor stimulatie van de prostaat de vinger te kort was.

That’s the way I like it

The don by doxyMaar, toen ik de Don als clitoris vibrator ging gebruiken, werd ik wel echt enorm blij. Dit ding is echt goed! Die vibraties zijn, zoals je van Doxy ook zou verwachten, echt perfect. Super diepe vibraties die me echt in no time een orgasme bezorgen. De lagere standjes zijn al echt heerlijk, je ziet The Don gewoon echt schudden. Maar de hoogste standjes, echt, ik hou van The Don, zo krachtig en zo diep! Wow! Dit is echt gewoon het soort vibratie waar ik zo van hou.

Ik denk dat ik The Don by Doxy eigenlijk nog lekkerder vind dan de Doxy Wand vibrator. De Doxy Wand heeft natuurlijk echt een grote kop en persoonlijk hou ik meer van wat meer gerichte, pinpoint stimulatie. En dat gaat met deze Don gewoon veel beter. Ik denk dat de Doxy Wand nog net wat krachtiger is qua vibraties, maar omdat the Don dus gerichtere stimulatie geeft, merk je daar niet zoveel van.

Niet zo veelzijdig, wel super goed

Als clitorale vibrator vind ik The Don echt geweldig. Hier ga ik de Don zeker vaker voor gebruiken. Ik had wel echt verwacht dat The Don een super veelzijdige toy zou zijn, maar wat mij betreft valt dat dus een beetje tegen. Als het bovenste deel iets langer was geweest, met een beetje een kromming, was hij denk ik echt perfect geweest voor G-spot- én prostaatstimulatie. Ik denk dat dat echt heel lekker geweest was. Maar voor nu is hij dus in elk geval voor de clitoris ideaal, en als je van gewone inwendige vibraties houdt, dan is deze Don ook perfect. Dus, niet veelzijdig, maar wel een aanrader!

Je kan The Don by Doxy hier kopen bij Easytoys voor 89,95.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

2 Reacties

 1. Hey Tess, welke zou je aanraden, i.p.v. The Don, als je de vibrator ook inwendig vaginaal en anaal zou willen gebruiken? Ik heb een DOXY wand en het is lastig iets anders te vinden dat net zo krachtig stimuleert, dat voor inwendig gebruik is. Zeker als je het als man en vrouw beide wilt kunnen gebruiken. Is er een rabbit die geschikt is ook?

  Antwoord
  • Hoi Niki,
   Misschien is een Europe Magic wand dan iets, met het Genius opzetstuk? Dat opzetstuk is eigenlijk voor de G-spot, maar dat zou voor de prostaat ook prima moeten werken.
   En anders zou ik denken aan de L’Amourose Rosa, die is zowel voor mannen als vrouwen erg lekker.
   Van beide toys vind je ook reviews hier op mijn site! Ik hoop dat je er wat aan hebt!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.