YayOrgasms | Tess Tesst heeft een webshop

18-08-2018

YayOrgasms.nl

Jaaaaa eindelijk is het zo ver! Onze nieuwe webshop is open en hij heet YayOrgasms!

YayOrgasms is een samenwerking van Tess Tesst en CLSHealthcare.

No bullshit

Wij hebben zelf met zorg alle producten uitgekozen die wij in onze shop wilden hebben en daar duidelijke, no bullshit productomschrijvingen bij gemaakt. We willen je niet vertellen dat een sextoy je naar de zevende hemel gaat brengen en de meest geweldige orgasmes gaat geven (al hopen we dat natuurlijk wel) maar wij willen je gewoon vertellen wat je van een product kan verwachten. En dan ook nog in het (heel) kort wat wij zelf van het product vinden.

Bodysafe

Natuurlijk vinden wij veiligheid super belangrijk. We willen geen producten van onveilige materialen in onze shop. Alle vibrators en anale toys die je in de YayOrgasms shop vind zijn bodysafe en niet poreus. De masturbators zijn wel bodysafe, maar ook poreus, omdat er simpelweg (zo goed als) geen masturbators zijn die niet poreus zijn. Alle glijmiddelen in de shop bevatten geen glycerine en parabenen. Ook het glijmiddel op de condooms bevat geen glycerine en parabenen.

Klein maar fijn

Het assortiment van YayOrgasms is niet super groot, omdat wij best kritisch zijn. We staan achter alle producten die je nu in de shop kan vinden. We hebben liever een klein assortiment dat bestaat uit alleen maar goede producten dan een groot assortiment met een hoop zooi.

We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn over YayOrgasms als wij en als dat zo is: spread the word! Daar help je ons enorm mee!

Klik hier om naar de shop te gaan. 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.