Tess Tesst bestaat vijf jaar! – GIVEAWAY

15-03-2022

OMG, Tess Tesst bestaat vandaag alweer vijf jaar! Toen ik hier aan begon, had ik eigenlijk nooit verwacht dat het zou uitgroeien tot wat mijn bedrijf nu is. Al vijf jaar werk ik elke dag met veel plezier. Okรฉ, ik zal niet liegen, want soms is het ook gewoon werk en elk werk is soms nu eenmaal niet leuk. Maar over het algemeen heb ik het echt heel erg naar mijn zin.

Ik hou nog steeds van sextoys, misschien nog wel iets meer dan ik al deed. Elke keer als er een pakketje met nieuwe toys binnen komt, ben ik gewoon weer opnieuw excited. Maar het allerleukst van dit werk vind ik eigenlijk jullie reacties. Super fijn om te horen van jou dat je je eerste toy gekocht heb. Of een pb van iemand die vertelt dat alle niet bodysafe sextoys weggegooid zijn. Mensen die advies vragen of een random complimentje geven. Alles is zo leuk en word zo gewaardeerd!

Dus, wie jarig is trakteert. Dankzij de lieve hulp van Loveware, Easytoys, Aneros, Tenga, Fun Factory en WOW (Womanizer & We-Vibe) kan ik dit doen.

Wat kan je winnen?

PM Bodyleather Flogger met Glad en Glanzend Gelakte Handgreep
Van Loveware kreeg ik een hele mooie leren flogger met handvat wat je ook als dildo kan gebruiken!

Easytoys Collection Taptastic Vibe Clitoris Stimulator
Van Easytoys kreeg ik deze Taptastic Vibe die je clitoris stimuleert met tapping, wat echt een hele toffe, nieuwe sensatie is!

Fun Factory Miss Bi
Van Fun Factory kreeg ik de Miss Bi. Een kleine maar super effectieve duovibrator met awesome vibraties.

Fun Factory NOS
Van Fun Factory kreeg ik ook de Fun Factory NOS, de nieuwste vibrerende cockring!

Fun Factory Manta
En ook van Fun Factory kreeg ik de Fun Factory Manta. Een hele goede penisvibrator, die het รณรณk leuk doet voor vulva’s.

Aneros Helix Syn V
Jay wordt dolblij van deze prostaatstimulator met vibratie, en hij hoopt jullie ook.

Tenga Crysta Leaf & Tenga Geo Coral (set)
Van Tenga kregen we twee keer een set met daarin een Crysta Leaf en Geo Coral masturbator, allebei heel mooi en heel erg lekker.

Womanizer Duo
Van Womanizer kreeg ik de Womanizer Duo. Een van mijn all time favoriete sextoys die je clitoris door middel van luchtdruk stimuleert en tegelijkertijd je G-spot met vibraties stimuleert.

We-Vibe Nova 2
Van We-Vibe kreeg ik de We-Vibe Nova 2. Dรฉ beste duovibrator die er bestaat!

Hoe doe je mee?

Super simpel. Stuur mij een leuke felicitatie! Dat mag hier onder in de comments, dat mag op mijn social media kanalen, dat mag per pb of per post, wat je wil, als ik het maar leuk vind.
Vergeet niet te vermelden voor welke toy je meespeelt! En als je iets opstuurt, vergeet dan niet een mailadres te vermelden zodat ik je kan bereiken als je gewonnen hebt.

Je kan meedoen tot en met 22 maart. De giveaway is open voor iedereen vanaf 18 jaar met een postadres in Nederland of Belgie.

De winnaars zijn bekend!

Ik heb zojuist (24 maart) alle winnaars een email of pb verstuurd!
Iedereen ontzettend bedankt voor het meedoen en alle toffe felicitaties. Het wordt enorm gewaardeerd!

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

50 Reacties

  1. Gefeliciteerd! Five more years. Mijn lootje voor de Nova

    Antwoord
  2. Hartelijke gefeliciteerd met de volle 5 jaar. Hier een leuk mopje:
    Een Engelsman is in een hotel en heeft nog nooit seks gehad. Daar zou hij graag verandering in brengen. Hij komt een leuke vrouw tegen en na lang babbelen vraagt hij of ze naar zijn hotelkamer wil komen. Ze stemt toe en ze gaan samen vrijen. Hij weet nog niet goed wat te doen, dus na een uurtje vraagt hij: “ar you finnish?”, “no” antwoordt de vrouw. Ze besluiten verder te doen… Na nog een uur vraagt hij: “ar you finnish now?”. Ze antwoord weer met “no”. De volle vijf uur later weet hij niet meer wat te doen, dus vraagt hij het nog eens. Ze antwoordt:”Noooo, I’m Spanish!”.
    Hahaha! Geniet er nog van, en proficiat met al het goede werk die jullie verrichten. Graag een lootje voor het tenga pakketje.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.