Tess Tesst bestaat één jaar!

15-03-2018

Tess Tesst bestaat één jaar!

Hoera! We zijn vandaag één jaar geworden! Eén jaar met 176 reviews. Honderzesenzeventig vibrators, masturbators, buttplugs, feestjes, events, bdsm toys, glijmiddelen, massageolieën en clitorisgels. En so much fun. Genoeg rede voor een leuke giveaway!

Het jaar is voorbij gevlogen en Tess Tesst is een steeds groter deel van ons leven geworden en wat genieten we er van. We hebben super veel leuke, lieve en grappige reacties gekregen van jullie allemaal. Dankjewel voor jullie steun!

En natuurlijk gaat ook onze grote dank uit naar alle merken en shops die met ons samenwerken en ons voorzien van de tofste producten. Het zijn er teveel op hier op te noemen, maar het zijn stuk voor stuk super fijne mensen om mee samen te werken. Dankjewel allemaal!

We zijn van plan om lekker zo door te gaan en veel leuke reviews te posten. We wensen jullie allemaal veel leuke toys en fijne orgasmes toe. En spread the word. Weg met die schaamte. We praten gewoon over seks, masturberen en sextoys. Want, waarom niet?

Birthday Giveaway

Tess tesst verjaardag giveaway Tess tesst verjaardag giveaway Tess tesst verjaardag giveaway

Wie jarig is, trakteert. Dus daarom hebben wij een super leuke Birthday Giveaway voor jullie!

Dankzij Orion mogen wij maar liefst DRIE Womanizers To Go weggeven!

Dankzij Tenga mogen wij twee limited edition Tenga Deepthroat cups weggeven.

Dankzij We-Vibe mogen wij een We-Vibe Gala weggeven.

We verloten deze super toffe toys onder onze lezers en volgers. Twee toys verloten we onder de mensen die deze week onder één van onze reviews een leuke comment achterlaten. Twee toys verloten we onder onze Youtube volgers. Eén toy verloten we onder de Insta volgers van @tess_tesst. En één toy verloten we onder de Insta volgers van @jay_tesst. We maken de winnaars over 1 week bekend, op 22 maart.

Deze giveaway is open voor inwoners uit Nederland en Belgie, of iedereen die een postadres in één van deze twee landen heeft. 

De uitslag

De uitslag is bekend!

De Tenga Cups zijn gewonnen door: olijfje87 en rikkie.
De We-Vibe Gala is gewonnen door Josien.
De Womanizers 2Go zijn gewonnen door: roosjeframboosje95, David R en M Y R N A. De winnaars krijgen  allemaal een berichtje van mij via insta DM, een message op YouTube of een e-mailtje.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

28 Reacties

 1. Gefeliciteerd! En wat een hoop prijzen om te mogen verloten!

  Antwoord
  • Dankjewel! Ja, tof he! 😀

   Antwoord
 2. Gefeliciteerd, op nog vele mooie acties en reviews!

  Antwoord
 3. Gefeliciteerd! Ik ben blij met je reviews, Tess. Dus ehhh… Ga vooral door. 😊

  Antwoord
  • Dankjewel, super leuk om te horen! En we gaan vooral door ja 😀

   Antwoord
 4. Hopelijk komen alle volgers aan bod, want ik voor al bijna sinds het prille begin. Dank jullie wel voor alle informatie en leuke weetjes dat jullie ons als jong koppel hebben bijgebracht. Jullie open geest en vrije wil brengt tilt maatschappij tot een heel ander level! Gefeliciteerd met je mooie website, YouTube kanaal en Instagram-pagina’s. Dat er nog veel jaren, speeltjes, orgasmes mogen volgen.

  Antwoord
  • Wat een super lieve reactie, dankjewel! Ik heb helaas niet genoeg prijzen om aan álle volgers weg te geven, maar ik ga zeker voor jullie duimen. Echt heel tof dat jullie ons al zo lang volgen en dankjewel voor de felicitatie en complimenten!

   Antwoord
 5. Masha pabien! Ik word altijd helemaal gelukkig als ik weer een review kan lezen! Je schrijft super leuk en erg herkenbaar daarnaast hebben jullie ook echt leuke producten waar je als koper echt op een review af gaat… zeker als je niet zelf in NL woont en niet even iets uit kan testen of zien voor je het koopt!

  Antwoord
  • Dankjewel, echt heel fijn om te horen! Blij dat je er wat aan hebt!

   Antwoord
 6. Gefeliciteerd! Je hebt al veel gedaan in één jaartje en dat geeft me hoop en inspiratie voor mijn eigen blog en instagram! Groetjes, Belle

  Antwoord
  • Dankjewel! Ben gelijk jouw insta gaan checken, ziet er super tof uit!

   Antwoord
 7. Gefeliciteerd!

  Antwoord
 8. Gefeliciteerd, en bedankt voor het (voor)werk voor ons!!
  JB xxx

  Antwoord
  • Dankjewel en we doen het heel graag 😀

   Antwoord
 9. Oooo, die wevibe gala….die lijkt me supergaaf! Van harte gefeliciteerd! Op naar het volgende jaar vol toffe reviews!

  Antwoord
  • Die is ook echt ZO goed! Dus lekker meedoen zou ik zeggen en duimen dat je wint 😀

   Antwoord
 10. Gefeliciteerd! Ik ben een van de velen die je blog volgen maar erg weinig reageren 😉 Maar ga vooral zo door: niet alles is naar mijn/onze voorkeur maar je schrijft je mening wel eerlijk en duidelijk op. En nu maar hopen dat ik iets win (ik hoop de WeVibe Gala 😉 )

  Antwoord
  • Dankjewel, en leuk dat je nu wel reageert 😀 Altijd leuk om ook eens wat terug te horen. En ik zal voor je duimen!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.