Vlog: Tess op bezoek bij Hotstuff Amsterdam

03-02-2019

Vlog: Tess op bezoek bij Hotstuff Amsterdam

Mijn allereerste vlog op lokatie! Dat was best wel spannend om te doen. Toch anders dan lekker thuis op mijn eigen bank of aan mijn eigen keukentafel.

Ik ging op bezoek bij sexshop Hotstuff in Amsterdam. Met Patty van Hotstuff praat ik onder andere over wat deze winkel nou zo anders maakt dan alle andere sexshops op de Wallen en wat je kan verwachten als je voor het eerst een sexshop bezoekt. Ook zie je Dude, de amazing Hotstuff hond, nog even voorbij komen. Hij is ZO cute!

Natuurlijk laat Patty ook de winkel zien, zodat je een beetje een beeld krijgt van hoe tof Hotstuff Amsterdam is!

Als je nog niet geabonneerd bent op mijn YouTube kanaal, zou ik het echt enorm leuk vinden als je dat nu wilt doen. Je kan dat doen doorΒ hier te klikken. En als je dit een leuke vlog vind, vergeet dan ook niet even op het duimpje omhoog te drukken op YouTube!

Wil jij Tess Tesst helpen?

Als je een seksspeeltje gaat bestellen, een andere sextoy of een willekeurig product bij Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

EASYtoys.nl

BDSMstore.nl

Christine le Duc

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Lovehoney

Tantus

SelfDelve

Yay Orgasms

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.