Tess geeft weg: Satisfyer Pro Deluxe

22-05-2017

Tess geeft weg: satisfyer pro deluxe

Ik heb van Satisfyer naast de twee Satisfyers die ik heb getest ook nog de Satisfyer Pro Deluxe gekregen. Omdat ik wel even genoeg Satisfyers heb (getest), ga ik deze weggeven.

Sextoy met luchtdruk

Satisfyer is een toy die werkt met luchtdruk. Eerst word je clitoris zachtjes vacuüm gezogen, en daarna word je clitoris met luchtdruk gestimuleerd. Een heel andere sensatie dan met bijvoorbeeld een vibrator.

Ik heb deze Satisfyer Pro Deluxe dus niet zelf getest, dus ik heb geen idee of hij net zo lekker is als de Satisfyer Pro 2 of net zo sucky als de Satisfyer 2, maar hij ziet er in elk geval wel mooi en cute uit, en het is altijd leuk om iets nieuws te proberen, dacht ik.

Wat moet je doen?

Wat moet je doen om deze Satisfyer Pro Deluxe te winnen?

Heel simpel, twee dingen:

 1. Je aanmelden voor de Tess tesst nieuwsbrief. Elke keer als er een nieuwe post op de site is, krijg je daarvan een berichtje in je mailbox. Je meld je aan door je naam en email adres in te vullen in het roze vierkant hiernaast waar “Word lid!” staat.
 2. Reageren op een (of twee, of drie.. hoe meer hoe leuker!) post op mijn site. Onderaan elke post vind je een reactieveld. Geef hier je reactie op de post, wat je van het artikel vind, wat jouw favoriete of juist slechtste sextoy is, of wat dan ook. Reageren = leuk! Ik lees graag wat jullie denken.

Deze winactie loopt tot 5 juni. Die avond zal ik de winnaar bekend maken.

 

And the winner is……..
Mandy Ronda!

 

Deze wedstrijd is alleen toegankelijk voor inwoners van Nederland en België. Er geldt alleen fabrieksgarantie en tesstesst.nl is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van het product. 

28 Reacties

 1. Oooh ik ben zo benieuwd!

  Antwoord
 2. Wat een leuke winactie! Ik doe zeker mee 😉

  Antwoord
  • Hi Candy, vergeet je niet in te schrijven voor de nieuwsbrief he!

   Antwoord
 3. Leuke actie! Ik ben benieuwd. Ik lees graag je posts. Maakt nieuwsgierig!

  Antwoord
 4. Wat een leuk actie!!

  Antwoord
 5. Onggg jaa deze wil ik! Ik ben best teleurgesteld door de womanizer, maar ik denk dat ik gewoon te moeilijk ben en aan zo’n gevoel moet wennen.. en daarvoor moet ik een eigen hebben! 😮

  Antwoord
 6. Jaaaaa! Ik ben best teleurgesteld door de womanizer.. ik denk dat ik gewoon te moeilijk ben en aan zo’n gevoel moet wennen, maar daarvoor moet ik een eigen hebben 😮

  Antwoord
 7. Potverdikke, seksuologen ontvangen niks om te testen en reviewen haha. Ik doe graag mee. Mijn nachtkastje kan wel wat aanvulling gebruiken 😉

  Antwoord
 8. Wat een leuke actie

  Antwoord
 9. Ohhh yaay wat een leuke actie, lees je posts met veel plezier

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.