Tess geeft weg: Satisfyer Pro Deluxe

Tess geeft weg: satisfyer pro deluxe

Ik heb van Satisfyer naast de twee Satisfyers die ik heb getest ook nog de Satisfyer Pro Deluxe gekregen. Omdat ik wel even genoeg Satisfyers heb (getest), ga ik deze weggeven.

Sextoy met luchtdruk

Satisfyer is een toy die werkt met luchtdruk. Eerst word je clitoris zachtjes vacuüm gezogen, en daarna word je clitoris met luchtdruk gestimuleerd. Een heel andere sensatie dan met bijvoorbeeld een vibrator.

Ik heb deze Satisfyer Pro Deluxe dus niet zelf getest, dus ik heb geen idee of hij net zo lekker is als de Satisfyer Pro 2 of net zo sucky als de Satisfyer 2, maar hij ziet er in elk geval wel mooi en cute uit, en het is altijd leuk om iets nieuws te proberen, dacht ik.

Wat moet je doen?

Wat moet je doen om deze Satisfyer Pro Deluxe te winnen?

Heel simpel, twee dingen:

  1. Je aanmelden voor de Tess tesst nieuwsbrief. Elke keer als er een nieuwe post op de site is, krijg je daarvan een berichtje in je mailbox. Je meld je aan door je naam en email adres in te vullen in het roze vierkant hiernaast waar “Word lid!” staat.
  2. Reageren op een (of twee, of drie.. hoe meer hoe leuker!) post op mijn site. Onderaan elke post vind je een reactieveld. Geef hier je reactie op de post, wat je van het artikel vind, wat jouw favoriete of juist slechtste sextoy is, of wat dan ook. Reageren = leuk! Ik lees graag wat jullie denken.

Deze winactie loopt tot 5 juni. Die avond zal ik de winnaar bekend maken.

 

And the winner is……..
Mandy Ronda!

 

Deze wedstrijd is alleen toegankelijk voor inwoners van Nederland en België. Er geldt alleen fabrieksgarantie en tesstesst.nl is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van het product. 

Abonneer
Abonneren op
28 Reacties
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Alle comments