Een terugblik op 2022

21-12-2022

Het is nog net niet helemaal het einde van 2022, maar met nog maar 10 dagen te gaan is dit jaar toch wel echt aan zijn einde begonnen.

Over een paar dagen verschijnt onze jaarlijkse post โ€œToppers en floppersโ€ waar jullie van zowel mij als van Tess de beste en de slechtste seksspeeltjes van 2022 kunnen lezen.

Ik denk dat we met zijn allen kunnen stellen (wij als testers en schrijvers voor deze site en jullie als onze zeer gewaardeerde trouwe lezers) dan 2022 net zoals 2021 en 2020 een veel bewogen jaar is geweest.

Waren we net op de terugweg van de COVID pandemie, lopen we zomaar in een oorlog gestart door Rusland. Daar gaat onze site niet over, maar ik (Jay) vind dat we dit soort dingen toch ook niet aan ons voorbij mogen laten gaan.

2022 voor Tess Tesst

The bad

Maar, terug naar waar onze site wel over gaat. Ook op het gebied van seksspeeltjes en ons leven als seksspeeltjestesters is dit jaar niet bepaald stil geweest.

Het jaar begon met een rechtszaak en medio 2022 kregen wij daar een erg teleurstellende uitspraak in te verwerken. Hoewel dat natuurlijk heel verdrietig was, leerde het ons wel hoe geweldig onze vrienden zijn, en ook jullie trouwe lezers omdat er een crowdfunding werd gestart.

En natuurlijk zat het leven soms ook een beetje tegen, zo kreeg Tess in de week dat we allebei jarig waren COVID en moesten we voor het eerst in al die jaren doorgeven dat er geen video zou komen. Aan de positieve kant is Tess helemaal hersteld en konden we al snel weer verder.

En dat was eigenlijk wel al het minder leuke van 2022.

The good

Maar er kan ook gejubeld worden. Zo konden wij in oktober gelukkig weer eens naar Erofame waar we heel veel lieve en leuke mensen weer hebben mogen zien.

En niet alleen vrienden, ook de nieuwste innovaties op het gebied van seksspeeltjes, en alles wat erbij hoort.

In juni waren we onderdeel van Kappe Nou, waar ook een aantal van mijn fotoโ€™s tentoongesteld werden die ik voor hen gemaakt had. Een enorm leuke ervaring, zo midden in de zomer.

Even daarvoor mocht ik als spreker / expert meedraaien met de mensen van Stichting Outway om jongeren voor te mogen lichten over seksspeeltjes en hun gebruik op het Hojokamp 2.0.

Tips en informatie

Ik heb dit jaar ook regelmatig mogen schrijven om jullie hopelijk te kunnen informeren over dingen die jullie ook bezighouden.

Zoals:

En verder natuurlijk een aantal posts over de beste seksspeeltjes voor verschillende doeleinden. Zo schreef ik:

En verder mocht ik nog honderden vragen beantwoorden, mensen helpen en voorlichting geven over allerlei onderwerpen.

Al met al dus een druk jaar, met een paar dompers, maar vooral heel veel blije mensen, blije lezers en blije reviews.

We hebben dus nog 10 dagen te gaan.

Zoals ik al eerder benoemde aan het begin van dit stuk komt vrijdag de Toppers en Floppers post online. Maandag zetten we iets online wat daar bij hoort.

Okee, ik kan wel heel mysterieus doen. Maar dat is natuurlijk onze jaarlijkse giveaway, waarbij we weer echt hele toffe dingen mogen en gaan weggeven. Dus zet de 26ste om 12 uur echt vast in je agenda, want dit wil je niet missen!

Rest mij nog dit stukje af te sluiten, alvast met een kerstwens voor jullie, lezers van dit stukje, lezers van mijn reviews.

Ik wens jullie een hele fijne kerst, voor jezelf en de mensen waar je om geeft of waarvan je vindt dat ze het verdienen. Ik post na deze post nog รฉรฉn keer in 2022 en dan gaan wij โ€œmet zijn allenโ€ 2023 in, een jaar waarvan ik van harte hoop dat ik jullie allemaal weer mag begroeten op onze site, onze socials en wellicht in het echt.

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.