Tentickle Skwee

11-08-2023

Buttplugs kent iedereen denk ik wel. Maar een vagina plug? Dat is nog wel een nieuw (en leuk!) concept. De Tentickle Skwee is zo’n vaginaplug en ik vind het een supergoed idee. Ik kreeg β€˜m van Tentickle Toys zelf.

Specs

Materiaal: siliconen (bodysafe)
Waterproof: ja
Verkoopprijs: vanaf 55,95 euro, hier te koop bij Tentickle
Is ’t wat? Ik vind het leuk.

De verpakking en mijn eerste indruk

De twee tentickle skwee plugs met een lipstick er tussenin. De grote tentickle skwee in mijn hand, de kleinere ligt er onder.

De Tentickle Skwee heeft geen andere verpakking dan een gesealde plastic zak. Veel kleinere bedrijven, die zelf toys maken, doen dit zo. En dat lijkt me prima, want over het algemeen gooi je de verpakking toch snel weg.
De naam Tentickle vind ik heel grappig gekozen. Een combinatie van tentakel en kietelen. Eerder schreef ik ook al eens over de Tentickle Tenton, wat echt een tentakeldildo is.

De Tentickle Skwee heeft ook wel iets tentakel-achtigs. Het lijkt ook een beetje of er een soort zuignappen op zitten, net zoals op een tentakel. De Skwee heeft een heel lang voetje, waardoor hij ook veilig is om als buttplug te gebruiken. Maar ook kan dit voetje je vulva en clitoris nog stimuleren, zeker als je β€˜m gebruikt om mee te grinden.

De Skwee is er in verschillende hardheden. Je kan kiezen voor superzacht, zacht of medium. En wat ik heel leuk vind: je kan zelf kleuren kiezen! De Tentickle toys worden handgemaakt en daardoor kan je dus zelf kiezen wat voor kleuren je wilt, en ook hoe je de kleuren gegoten wil hebben. Ik word daar echt blij van.

Ik kreeg een grote en een medium Skwee, in supermooie kleuren!

De test van de Tentickle Skwee

Twee tentickle skwee plugs met daar tussen een flesje sliquid. Ik druk de tentickle skwee in om te laten zien hoe zacht hij is.

Ik vind buttplugs toch elke keer weer een beetje moeilijk, terwijl ik dus het idee van een toy om te dragen wel echt heel tof vind. Daarom klinkt een vaginaplug voor mij echt ideaal. Wel iets om te dragen, maar niet anaal. En hopelijk meer stimulerend dan zo’n vibrerend eitje waar ik geen fan van ben.

Zoals je weet, ben ik wΓ©l fan van glijmiddel. Vooral glijmiddel zonder glycerine en parabenen, zodat het mijn vagina niet irriteert. Daarom gebruikte ik Sliquid Sassy. Dit glijmiddel irriteert niet en is op waterbasis, zodat het goed samengaat met deze plug die van siliconen gemaakt is.

De Skwee is van het soort siliconen wat van zichzelf echt niet goed glijdt, het heeft echt β€˜drag’. Ik begon met de medium versie, die ik er ook al redelijk fors uit vond zien. Het siliconen voelt heel lekker zacht aan en je kan het makkelijk indrukken. Ik voelde zelf weinig verschil tussen de twee hardheden die ik had gekregen. Tijdens het dragen merk ik het wel een beetje. De hele zachte variant zit wat comfortabeler, terwijl de iets minder zachte iets meer aanwezig voelt.

Het voetje van de Skwee is heel lang. En de β€˜nek’ van de plug is vrij kort en dik. Hierdoor vond ik het best lastig om de Skwee goed in te brengen. Blijkbaar is de vorm van mijn vulva niet super compatible met de vorm van de Skwee. Als het nekje wat langer en dunner was geweest, had β€˜ie bij mij beter blijven zitten. Nu had β€˜ie steeds de neiging om er uit te ploppen. Niks wat je niet kan oplossen met een slipje, maar ik zou het toch fijner vinden als β€˜ie uit zichzelf goed zou blijven zitten.

Ik heb het hier ook met de maker van Tentickle over gehad, en het is gewoon heel lastig om een toy te ontwerpen die voor alle lichaamstypes geschikt is. Het hangt echt af van wat voor vorm je vulva heeft.

Maar dat hij niet supergoed vanzelf bleef zitten, maakte niet dat ik geen plezier had van deze plug. Want dat had ik zeker wel! Ik vond het best wel spannend om de Skwee te dragen, zeker als dat in opdracht van mijn BDSM-partner was. Op die manier vond ik het echt heel leuk om met de Skwee te spelen. Deze plug is geschikt om langere tijd te dragen en voelt lekker stimulerend, maar niet tΓ©.

In het begin voelde ik de plug echt heel goed zitten. Zeker als ik de grote versie droeg. Dat voelt gewoon best wel vol. Maar na een tijdje wende ik aan het gevoel en dan zakte die sensatie een beetje weg. Maar bij elke beweging die ik maakte, werd ik me toch steeds weer bewust van de Skwee.

Het gevoel wat de Skwee geeft, vind ik ook echt fijn. Ik vind het fijn en lekker om β€˜m te dragen. Het materiaal is lekker zacht en daardoor voelt het niet vervelend. Het beweegt mee en deukt makkelijk in.

Het voetje deed voor mij niet zoveel. Ik kan me echt voorstellen dat als je van grinden houdt, dit heel fijn kan zijn. Maar voor mij is dat niet iets wat ik heel graag doe. Dus voor mij had het voetje wel korter mogen zijn, zodat dat juist wat minder aanwezig zou zijn tijdens het dragen. Als het nou heel lekker stimulerend had gevoeld voor mijn clitoris, dan had ik er waarschijnlijk wel anders over gedacht. Maar daarvoor ligt mijn clitoris teveel verstopt tussen mijn vulvalippen. Ook dit is dus echt weer helemaal afhankelijk van de vorm van je vulva.

Conclusie

Ik vind de Tentickle Skwee echt heel leuk om mee te spelen. Het voelt fijn en stimulerend om β€˜m te dragen. Wel vind ik het jammer dat de vorm voor mijn vulva niet ideaal is en dat β€˜ie uit zichzelf niet zo goed blijft zitten. Ook heb ik niet zoveel met grinden en had ik dus liever een kleiner voetje gezien. Maar zelfs met deze minpunten vind ik dit nog steeds een superleuk toy die ik zeker vaker zal gebruiken.

Je kan de Tentickle Skwee hier bestellen bij Tentickle, vanaf 55,95 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.