Tennis Girl | Onahole Review

09-03-2022

Met de Tennis Girl is dit mijn review van een Japantoy voor de maand maart. En deze onahole is weer eens voor een hele specifieke fetish, namelijk die van zwetende “tennismeisjes”. Of dat een fetish is die ik ook heb lees je natuurlijk in mijn review.

SPECS

  • Materiaal: TPR
  • Bodysafe? Nee, je weet tog?
  • Gewicht: 455 gram
  • Lengte: 15 cm
  • Breedte: 9 cm
  • Tunnel lengte: 11.5 cm
  • Merk: XTC Toys Japan
  • Prijs: € 39,95 bij Motsutoys.com


Tennis girl

De Tennis Girl is van het merk XTC, dat merk ken je wellicht al, want zowel in mijn review over de Panzer girls Kay en review over de Panzer girls Yukari gingen over onaholes van dit merk.

XTC toys is ook wel echt een beroemd merk als het gaat om Japantoys, vooral ook omdat het merk zich niet schuwt van toys voor mensen met hele specifieke voorkeuren, en dat vind ik persoonlijk alleen maar bewonderenswaardig.

De tennisgirl is zoals ik in de intro van deze review al schreef vrij specifiek ingespeeld op mensen die een voorkeur hebben voor “zweterige tennismeisjes”, hoe je van echte zweterige tennismeisjes naar een TPE onahole komt is mij niet helemaal duidelijk, maar goed, stretch the imagination zullen we maar denken.

Wat je krijgt is een onahole van solide TPR, met natuurlijk een tunnel, maar ook een topje (dat vastzit) van tpe waar de borsten van dit “tennismeisje” onder vandaan proberen te komen.

Dit allemaal bij een masturbator die nog geen 15 cm groot is. Kortom, zet je fantasie echt aan, want dat zal je nodig hebben.

Tennis girl voorzijde

Tennis girl in de doos

Zoals ik inmiddels gewend ben van XTC toys is er vooral aandacht voor de fetish en de masturbator. De doos is dus zoals je zou verwachten voorzien van een tennismeisje dat zich op meerdere manieren op de doos aan je tentoonspreidt. En natuurlijk is het ruim voorzien van de nodige Japanse uitroepen en kreten.

In de doos vind je simpelweg de onahole in een biologisch afbreekbare. plastic zak, en daar zal je het deze keer mee moeten doen.

En laten we eerlijk zijn, als je een merk als XTC bent dan hoef je niet heel moeilijk te doen met veel extra’s. Hoewel ik een opbergzakje voor deze onahole wel op prijs had kunnen stellen.

Tennis girl achterzijde

Tennis Girl getest

Tijd voor de test, want anders hadden jullie geen review om te lezen.

Mijn glijmiddel, een onehole warmer en ik kon aan de gang met de de Tennis Girl.

Ik vind hem wel heel erg klein als ik heel eerlijk ben, en ik maakte mij dan ook zorgen dat dit de zoveelste net ff te strakke masturbator ging zijn

Op de website van Motsutoys kan je lezen dat de Tennis Girl wel klein is, maar dat deze onahole door de rekbaarheid niet per se heel strak is.

Ik citeer: 

“Hoewel de tunnel er op de foto’s ontzettend strak uitziet, rekt hij dankzij het rekbare en duurzame materiaal behoorlijk uit, zowel in de lengte als in de breedte. De nauwheid van de tunnel zorgt ervoor dat je bij elke stoot de talloze kleine ribbels langs je heen voelt glijden, waardoor je steeds dichter bij je hoogtepunt komt.”

Dat gaf wel een beetje hoop.

Hoop die na een aantal seconden alweer vervloog, niet omdat de Tennis Girl nu wel zo enorm strak was, maar de textuur aan de binnenkant was mij te simpel, althans ik ervoor geen bijzondere stimulatie. Gewoon recht toe, recht aan, en soms is dat ook wel goed genoeg. Maar ja, als je zoveel toys test als ik, dan ligt je smaak misschien wat anders dan “rechttoe, rechtaan” ofzo.

Ik was niet heel enthousiast, en dat is ook prima, want ik geloof wel dat deze onahole voor sommige die wel van simpel houden erg lekker kan zijn.

Kwalitatief is er in ieder geval helemaal niets mis mee, het is zoals je zou verwachten van een XTC toy, of dat nou de Yandere of de Panzer girls is, een hele goede toy en in dit geval niet eens zo heel duur. Dus ik zou hem graag classificeren als ideaal voor de beginner.

Ik kan mij op zich ook heel erg voorstellen dat als deze toy inspeelt op je zwetende sportpersonen fetish dat je niet meer heel veel stimulatie nodig heeft.

Schoonmaak

De Tennis girl is stevig genoeg, wat dus inhoudt dat je hem niet binnenstebuiten kan draaien om hem goed te reinigen.

Reiniging met een Onahole Shower en drogen met de nodige accessoires is dus zeker aan te raden als je klaar bent met het gebruiken van deze masturbator.

Conclusie

De Tennis Girl is in mijn optiek duidelijk een onahole die inspeelt op een hele specifieke fetish. Een fetish die ik niet heb, en daarom denk ik net even het mental aspect mis dat deze masturbator enorm lekker kan maken.

Dat gezegd hebbende is dit een kwalitatief hoogwaardige masturbator waar je, als je die fetish wel hebt, lange tijd van kan genieten, mits je natuurlijk de juiste reiniging en vooral ook droging in acht neemt.

Kortom, niet mijn ding, wel erg goed.

Je koopt de Tennis Girl bij Motsutoys voor € 39,95

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.