Tenga Rainbow pride cup

27-07-2017

Tenga, een merk dat mij met hun cups zeer blij maakt, iets minder met hun eieren, ik moet de Fliphole nog testen, maar Tenga, jullie zijn awesome.

En deze panseksuele meneer wordt dan extra blij als er twee dingen gecombineerd worden die na aan zijn hart liggen. Namelijk LGBTQ pride en lekkere geile masturbatie. En dus de Tenga Rainbow Pride cup.

Want, samen met de mensen van bed-habits.nl en ter gelegenheid van de gaypride 2017 doen wij een uiterst coole give-away. Ik kreeg deze Tenga rainbow pride cup namelijk van hen ter review, en ik mag er dus ook 1 weggeven!

Tenga Rainbow Pride Cup review

Ja, leuk Jay, ga je dit natuurlijk in de hemel zitten schrijven, want zo werkt dat, dat is commercie, zo scoor je punten?! Ja, dat klopt, evengoed wil het toeval dat deze cup, die overigens gewoon een mooi nieuw jasje heeft gehad, mijn op één na favorietste cup uit de cupseries is. Namelijk “good old” TC-101 oftewel de originele vacuüm cup. Is dat speciaal dan? Are you kidding me? Mits een beetje opgewarmd voelt het net of je je penis in een echte vagina stopt.

Tenga is namelijk niet voor niets een geniaal bedrijf dat masturberen of beter gezegd het beter masturberen tot een kunstvorm heeft verheven. Ik bedoel het kan je smaak niet zijn qua gevoel of ervaring, maar je kan niet ontkennen dat hun spullen altijd awesome zijn, eigenlijk zo awesome dat het echt zonde is dat je die cups naar één keer gebruiken al weg moet gooien.

Maar goed, ik heb de cup dus getest en niet voor de eerste keer bleek al snel, want ik herkende de fijne binnen structuur van de cup

Tenga rainbow pride cup eigenlijk meteen, mag ook wel, want voor dat ik een van testen mijn “werk” maakte heb ik al aardig wat centjes aan deze cup besteed, niet dat hij zo duur is, maar als iets lekker is wil je er veel van en dan…nou ja, je snapt het.

Review dus, in mijn vorige Tenga review over de deepthroat cup zei ik al hoe geniaal het is dat je eigenlijk alleen maar hoeft uit te pakken en weg te wezen, je kan meteen aan de gang. Dat is uitermate handig en fijn. De TPE-binnenkant is zacht en als je voor verwarmt met een hole warmer niet te onderscheiden van de binnenkant van een echt lichaam. Mocht je van een iets koudere sensatie houden kan je eigenlijk nog sneller aan de gang, want nou ja, je kan je pik meteen er in stoppen, hoewel je natuurlijk wel even het stickertje aan de bovenkant moet verwijderen anders moet je wel heel hard duwen.

Ik ken deze cup dus, maar hij gaat eigenlijk nooit vervelen, en dus nu ook niet. Het is gewoon lekker, ik ben inmiddels zo doorgewinterd en verwend dat het voor mij niet super speciaal is, maar als jij nog niet zoveel masturbatie seks speeltjes hebt, dan WIL je dit hebben. En je kan het nu dus gewoon winnen bij bed-habits.nl.

Https://www. Tenga-global. Com/

Het is overigens WEL een limited edition, en ik moet zeggen KIJK NAAR DIE VERPAKKING die is gewoon echt heel erg mooi, als die cup niet zo lekker was zou je hem gewoon kunnen dicht laten in je kast zetten, lampje er op et voila, rainbows and unicorns and what not. Zoals je merkt, ik heb meer verstand van seks speeltjes en ben geen stylist, evengoed, it’s soooo pretty!

Conclusie

Dat je deze cup moet kopen, al is het alleen maar omdat je net zoals Tenga, bed-habits.nl en Tesstesst.nl trots bent op onze LGBTQ-gemeenschap, spreekt voor zich. Maar buiten #pride en goede doelen is het belangrijkste goede doel natuurlijk je eigen seksuele bevrediging, en ook daar voorziet deze cup je prima in. Kortom, win deze cup, of als je hem nog ergens op de kop kan tikken, KOOP HEM. Want het is het meer dan waard!

Give it away now!

Of je kan natuurlijk ook gewoon meedoen met onze Gay Pride Giveaway de trekking is op 5 augustus tijdens de Canal Parade!
Je kan niet meer meedoen, de wedstrijd is voorbij.

De Tenga Rainbow Pride Cup is gewonnen door Maaike! Zij heeft hier inmiddels bericht over ontvangen.

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.