Tenga Pocket Stroker | Masturbator review

05-01-2022

Met de Tenga Pocket Stroker masturbators mag ik in mijn eerste post van 2022 meteen beginnen met een review van toch wel een van mijn favoriete merken als het gaat om seksspeeltjes. Nu ben ik altijd al meer van de kwaliteit dan van een specifiek merk geweest, maar Tenga weet die twee dingen toch wel heel vaak te combineren.

SPECS

  • Materiaal: TPE
  • Bodysafe? Nee, want TPE
  • Gebruikersniveau: Beginner tot vergevorderd
  • Prijs: € 4,99 bij EasyToys

Tenga Pocket Stroker

De Tenga Pocket stroker lijn, waarvan er nu een zestal in Nederland te krijgen zijn, zijn net zoals de Tenga EGG en de Tenga EGG strong serie gemaakt voor eenmalig gebruik. Het zijn net zoals de EGGS masturbators die je over je penis heen en weer beweegt omdat ze extreem rekbaar zijn. Ben je eenmaal klaar met masturberen dan gooi je de Tenga Pocket Stroker weer weg.

Zoals ik net al schreef zijn er dus 6 varianten te koop van de Tenga Pocket Stroker, deze hebben allemaal een andere textuur, waarbij er ook nog eens variatie is in de stevigheid van het materiaal zodat je een subtielere of minder subtiele stimulatie krijgt van je penis en je eikel. Je kan op de verpakkingen zien hoe dat per stroker in elkaar zit.

De strokers hebben een indicatie op het gebied van stevigheid (Firmness), stimulatie (Stimulation) en detail van de structuur (Detail).

De beschikbare variaties zijn:

  • Tenga Pocket Stroker – Crystal Mist
  • Tenga Pocket Stroker – Wave Line
  • Tenga Pocket Stroker – Click Ball
  • Tenga Pocket Stroker – Hexa-Brick
  • Tenga Pocket Stroker – Spark Beads
  • Tenga Pocket Stroker – Block Edge

Deze zijn dus allemaal anders, de variaties daarin zijn het best af te lezen op de verpakkingen zelf.

In tegenstelling tot de EGG masturbators zijn deze masturbators plat verpakt, wat het dus nog makkelijker maakt deze discreet mee te nemen als je bijvoorbeeld op (zaken)reis gaat.

Tenga Pocket Stroker in de doos

Zoals je net al gelezen zult hebben krijg je dus geen doos bij de Tenga Pocket Stroker, maar zit je masturbator plat in een plastic sachet met een klein sachet glijmiddel. Dat is simpelweg alles, en dat is natuurlijk ook genoeg. Grappig genoeg is het grote sachet hersluitbaar.

Dit heeft Tenga gedaan zodat je je Tenga Pocket Stroker kan gebruiken en daarna weer terug kan stoppen in de verpakking, samen met je verbruikte sachet glijmiddel en het dan in een keer zo weg kan gooien. Wat natuurlijk uitermate handig is als je niet zomaar even snel iets kan weggooien en je geen rommel in bijvoorbeeld je koffer hebt.

Tenga pocket stroker uit zijn verpakking

Tenga Pocket Stroker getest

Om de Tenga Pocket Stroker serie goed te kunnen testen stuurde Tenga mij een drietal strokers op. Ik ontving de Wave Line, Crystal Mist en Block Edge.

Nu moet ik zeggen, ik ben eigenlijk niet zo een fan van wegwerp masturbators, het is best wat afval en dat is, ondanks dat alles in deze verpakkingen bij het plastic mag, niet zo heel best voor het milieu.

Evengoed denk ik dat de Tenga Pocket Stroker serie wel een heel goed instap idee is voor mensen die voor het eerst met “iets meer” willen masturberen dan alleen hun linker- of rechterhand en is het, zeker gezien het feit dat je zo voor net iets minder dan 5 euro kan kopen niet meteen een extreem grote aanschaf.

Ook als je op reis gaat en je niet zeker weet of je masturbator wel door de douane komt is het een leuk alternatief, zo wordt niet meteen 70 euro in beslag genomen, en kan je ze ook prima in je toilettas bijvoorbeeld stoppen, zonder dat ze heel erg gaan opvallen. Discreet en makkelijk dus, dat is wel fijn.

Maar goed, dat is allemaal goed en wel, maar zijn ze nou de moeite waard? Het antwoord is, in mijn geval, denk ik toch wel echt ja.

Zoals je misschien wel weet heb ik een persoonlijke voorkeur voor stevige stimulatie, en vond ik de Wave Line en Crystal Mist een beetje te zacht naar mijn smaak. Maar gelukkig maakte de Tenga Pocket Stroker – Block Edge dat meer dan goed.

Was het het de meest geweldige sensatie? Nee, ik hou namelijk niet zo van dit soort “trek het over je pik” masturbators, maar de strevigheid en stimulatie van de Block Edge is zeker heel lekker en heeft mij ook echt wel een lekker orgasme gegeven.

Ik werd ook wel blij van het feit dat ik na het klaarkomen gewoon alles zo in het zakje kon doen en kon weggooien. Wat zoveel inhoud als dat je dus gewoon lekker in je bed kan blijven liggen, en niet meteen dingen hoeft schoon te maken, of in ieder geval moet zorgen dat er niet overal glijmiddel komt te liggen of andere dingen die misschien uit je masturbator lopen. Dat is dus wel echt superfijn.

Al met als is de Tenga Pocket Stroker weer een serie van Tenga waar heel goed over is nagedacht, met genoeg variatie voor ieders smaak, en het gemak dat je zou verwachten bij een wegwerpmasturbator.

Wel jammer dat de hole lotion (het glijmiddel) nog steeds niet echt is veranderd qua ingrediënten, niet erg voor een keertje, maar echt lekker is het niet helemaal. Maar goed, voor je eerste try-outs of een keertje onderweg kan het natuurlijk helemaal geen kwaad.

Schoonmaak

Een vast onderdeel in al mijn reviews, het kopje schoonmaak. Er is natuurlijk helemaal niets schoon te maken aan de Tenga Pocket Stroker. Maar nu hoor ik regelmatig van mensen die hun wegwerp masturbators toch meer dan eens gebruiken.

Nu vind ik dit een kans om daar eens wat over te zeggen, en hoewel ik iedereen natuurlijk de vrijheid geef en wil geven om te doen wat jij goed vindt. Wil ik je toch met klem aanraden om deze masturbators (en alle andere single use masturbators) echt maar 1x te gebruiken. Je denkt vast dat het best kan om ze schoon te maken en nog een keer te gebruiken, maar daar zijn ze simpelweg niet voor gemaakt.

Dat houdt dus simpelweg in dat je ze nooit goed genoeg schoon krijgt en er van alles en nog wat aan bacteriën en schimmels in die masturbators gaat groeien, wat op de korte termijn misschien niet oké is, maar op lange termijn echt heel schadelijk kan zijn voor je gezondheid.

Gebruik je wegwerp masturbator dus echt maar één keer en gooi ze daarna weg.

Conclusie

Natuurlijk ben ik blij te mogen rapporteren dat het product dat ik als eerste voor het nieuwe jaar mag reviewen een succes is. Leuk begin van 2022 en de hoop dat ik dit jaar nog meer leuks mag gaan reviewen.

Ben jij iemand die wil beginnen met masturberen of wil je je partner eens verrassen en samen ontdekken wat er allemaal lekker is aan masturberen met een seksspeeltje, dan raad ik je de Tenga Pocket Stroker serie van harte aan. Weet je nog niet zo goed wat je lekker vindt, koop een paar verschillende en kijk welke structuur en stevigheid jou aanspreekt. Voor het geld hoef je het echt niet te laten. Voor 30 euro heb je 6 variaties waar je mee kan ontdekken.

En doe het, maak 2022 het jaar waarin jij jouw seksuele vrijheid en behoeftes ontdekt! Je verdient die blijdschap wat mij betreft.

Je koopt de Tenga Pocket Stroker serie bij EasyToys voor € 4,99 per stuk.

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.