Tenga Geo | Masturbator Review

14-10-2020

Je weet inmiddels wel dat ik fan ben van het merk Tenga. Het Japanse bedrijf dat al jaren โ€œneutraleโ€ masturbators maakt en mij elke keer blijft verbazen als ze het allemaal weer net even beter maken. Met de Tenga Geo, die ik van ze kreeg in ruil voor een eerlijke review, proberen ze dat weer.

SPECS

  • Materiaal: Elastomeer
  • Bodysafe: Nee, want Elastomeer (is een soort TPE) en nou ja poreus, maar piemel, ladida
  • Totale grootte: 87 x 87 x 86 mm
  • Insteeklengte: ongeveer 170 mm (rekt)
  • Insteekbreedte: ongeveer 50 mm (rekt)
  • Gewicht: 210 gram
  • Prijs: โ‚ฌ 49,95 bij Eastoys

Kunstig

Tenga lijkt een weg ingeslagen waar een hoop van hun masturbators niet alleen lekker moet voelen, maar er ook nog eens mooi uit moeten zijn. De Tenga Geo is daar geen uitzondering op. Het is dan ook niet voor niets dat je deze binnenstebuiten in zijn opberg case/ doosje kan zetten en je dan best een gespreksonderwerp hebt, zelfs met die mensen die zich โ€œart savvyโ€ achten.

Tenga GEO

Tenga geo coral op zijn sokkel waar je goed de textuur kan zien

Tenga GEO is net zoals bijvoorbeeld Crysta of Spinner een serie masturbators, in mijn geval kreeg ik de Tenga GEO Coral. Want die leek mij het mooiste.

Het GEO-concept is mijns inziens een voortzetting (en verbetering) van de Tenga Eggs, met dien verstande dat de GEO natuurlijk wel herbruikbaar is. Maar het is net zoals een EGG de bedoeling dat de GEO over je penis rekt en zo met het rekken en de druk van je hand je penis te stimuleren. Klassiek concept, maar dan beter dus.

Tenga GEO Coral in de doos

Net zoals bij De Tenga Crysta Leaf krijg je geen omverpakking bij de Tenga GEO Coral, de displaycase (ja het is echt een displaycase) is meteen ook het opruimvakje, en het doosje waarin je deze Tenga GEO gaat ontvangen. Zo merk je, Tenga is ook enorm betrokken bij duurzaamheid en probeert daar duidelijk een balans in te vullen. Ik vind dat echt een heel positief iets.

De zwarte display case heeft een sokkel en een doorzichtige koepel, de koepel kan je afnemen en dan kan je bij de Tenga GEO. Onder op de sokkel zit een vakje waar je een sachet Tenga Lotion vindt en een kleine handleiding.

In de Tenga GEO zelf zit een blok, dat je niet moet weggooien want daarmee kan je hem weer op de sokkel bevestigen. Onderop zit ook een luchtrooster zodat je de Tenga GEO in de case kan laten drogen. Allemaal heel ingenieus dus. En dat zijn we van Tenga dan ook wel gewend.

Tenga GEO Coral getest

Het testen van een Tenga product is zeer zelden een straf, eigenlijk helemaal niet, en dus keek ik ook oprecht wel weer uit naar het gebruik van deze Tenga Geo Coral.

Het uitpakken van de sokkel was best nog een kunstje want met stevig tape en wat labels zit de GEO echt heel erg goed ingepakt, wat natuurlijk ook wel moet als je geen doos eromheen doet. Maar na wat geklooi met van die stickers die nooit los willen en extra tapejes hier en daar was ik dan zover dat ik de Tenga GEO kon gaan gebruiken.

Het is de bedoeling dat je de GEO eerst binnenste buiten draait voordat je hem gebruikt. Of zoals je wil dat je accepteert dat je hem binnenstebuiten op de sokkel zet om zo te drogen, en hem dus eigenlijk eerst โ€œgoedโ€ moet doen voordat je hem kan gebruiken. Dat is een klein, maar bijzonder belangrijk detail.

Ik heb dit natuurlijk gedaan, en heb ook gezorgd het blokje dat in de Tenga GEO zit niet kwijtraakte. Wat met een zwart blokje in een zwart bakje in het donker best nog wel een opgave is. Maar goed, kleine ongemakken, die heb je altijd.

Na mijn eigen glijmiddel toe te passen en aan de gang te zijn gegaan is het masturberen met de Tenga GEO niet moeilijk, maar in alle eerlijkheid, niet echt mijn ding. Ik hou sowieso niet zo van โ€œniet stevigeโ€ masturbators, en dit deed mij toch echt heel erg denken aan een Tenga Egg, en daar ben ik ook gewoon niet zoโ€™n fan van.

Dat gezegd hebbende merk je wel dat Tenga weer goed heeft nagedacht over de structuur die je goed voelt, maar het hele rek en strek gebeuren is gewoon niet voor mij. Jammer, maar helaas. Maar ik durf gewoon hardop te zeggen dat voor de liefhebbers van het meer softere masturbatiewerk deze GEO echt een must is om te hebben in je collectie.

Al is het alleen al vanwege het esthetische aspect, want met een beetje leuke belichting kan je hele leuke dingen doen met deze Tenga GEO.

Tenga geo coral naast de sokkel

Schoonmaak

Ik heb natuurlijk al een en ander onthuld over de slimmigheid van de sokkel en de case waar de Tenga Coral GEO in zit. Het zal je dan ook niet verbazen dat je na gebruik de Tenga GEO Coral weer binnenstebuiten moet draaien en schoonmaken met water en zeep, of natuurlijk toycleaner, waarna je hem binnenstebuiten laat zitten, het staafje er weer in schuift en hem zo op de sokkel klikt om hem te laten drogen aan de lucht. Doe dat wel in een stofarme ruimte want het elastomeer trekt stof aan zoals een lamp een motje aantrekt, en op dat wit zie je elk stofje, haartje, korreltje, alles. Nou ja je snapt het al. Je kan ook de case eroverheen doen, maar dan duurt het drogen wellicht wat langer. Maar als je geen haast hebt is dat een prima alternatief.

Conclusie

De Tenga GEO Coral is voor mensen die van stevig masturberen houden misschien niet optimaal. Dat gezegd hebben, is stevig voor jouw plezier geen must dan is het net zoals alle andere masturbators van Tenga iets dat absoluut niet uit jouw masturbator collectie mag ontbreken.

Je koopt de Tenga Corla bij Easytoys voor โ‚ฌ 49,95

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.