TENGA Flip Orb Sunset Orange en Flip Orb Ocean Blue review

19-06-2024

Met de TENGA Flip Orb Sunset Orange en Flip Orb Ocean Blue krijgen jullie vandaag een review over niet een maar twee Tenga toys te lezen.

Heel even dacht ik nog om deze twee nieuwe masturbators van een van mijn favoriete merken, TENGA, apart te reviewen, maar wellicht is het ook gewoon leuk om beide tegelijkertijd te testen en jullie te voorzien van de resultaten.

SPECS

  • Materiaal: TPE en ABS
  • Bodysafe? Nee, TPE is niet bodysafe, maar kan voor de penis gewoon gebruikt worden
  • Aangeraden glijmiddel: Glijmiddel op waterbasis
  • Hoogte: 178 mm
  • Breedte: 86 mm
  • Diepte: 71 mm
  • Diepte tunnel: 140 mm
  • Breedte tunnel: 35 mm
  • Gewicht: 439 gram (Sunset orange) / 436 gram (ocean blue)
  • Prijs: € 65 bij TENGA Europe, Ocean Blue of Sunset Orange

TENGA Flip

Als je hier vaker leest dan ben je al vaker een TENGA flip tegengekomen, de Flip serie bestaat ook al best lang en heeft inmiddels al vele vormen, formaten en texturen gehad.

Een van mijn allerfavorietste masturbators is de TENGA Flip Orb Strong Blue Rush, die inmiddels helaas overleden is (omdat scherpe dingen en masturbators nu eenmaal niet samengaan, don’t ask), maar mij heel lang heel gelukkig maakte met zijn stevige structuur en fijne mogelijkheid tot extra druk.

De TENGA Flip Orb Sunset Orange en Flip Orb Ocean Blue borduren fijn verder op dit thema maar zijn, zoals we gewend zijn van TENGA weer echt heel anders.

Tenga flip orb sunset orange en flip orb ocean blue

TENGA Flip Orb Sunset Orange en Flip Orb Ocean Blue

Hoewel beide nieuwe TENGA Flip Orb masturbators heel anders zijn dan hun voorgangers, zijn ze qua gevoel, vergeleken elkaar met subtiel anders.

Zo is de TENGA Flip Orb Sunset Orange de steviger van de twee, en door de plaatsing van de kralen aan de onderkant voel je deze stevigheid zowel boven als onder.

Tenga flip orb sunset orange interne textuur
De textuur en configuratie van de Sunset Orange (image by TENGA)

De TENGA Flip Orb Ocean Blue is iets zachter en heeft ook andere configuratie van kralen en voel daarmee heel anders.

Tenga ocean blue
De textuur en configuratie van de Ocean Blue
(image by TENGA)

Ondanks deze verschillen zijn er ook veel dingen hetzelfde. Zo zijn beide masturbators natuurlijk van de hoogste kwaliteit en zijn ze voorzien van het vernuft dat ik inmiddels gewend ben van eigenlijk alle seksspeeltjes voor de penis die ik van dit merk gewend ben.

TENGA Flip Orb Sunset Orange en Flip Orb Ocean Blue in doos

Als je de TENGA Flip Orb Sunset Orange of Flip Orb Ocean Blue koopt krijg je ze in een doos geleverd. TENGA is meegegaan in de tijd en heeft voor de beide Flip Orbs gekozen voor een zonnige uitstraling die aansluiten bij de masturbators.

In de verpakking vind je natuurlijk de masturbator, een handleiding en ditmaal zelfs twee zakjes glijmiddel (TENGA hole lotion) dus mocht je na de eerste keer proberen meteen nog een keer willen (nadat je alles schoongemaakt hebt) dan kan dat, hoewel ik nog steeds geen groot fan ben van de HOLE Lotion.

TENGA Flip Orb Sunset Orange en Flip Orb Ocean Blue getest

Eerlijk gezegd ben ik nooit zo’n fan van het vergelijken van twee seksspeeltjes, ook al zijn het er twee van hetzelfde (echt geweldige) merk. Ik had ook eerlijkheidshalve verwacht dat ik maar een van de twee toys zou ontvangen voor een review. Maar TENGA was zo vrijgevig mij ze allebei te sturen. So here we are.

Tijdens de testsessies werd mij al snel duidelijk dat de verschillen tussen de TENGA Flip Orb Sunset Orange en Flip Orb Ocean Blue subtiel waren, maar wel duidelijk voelbaar. De twee verschillende texturen en configuraties van de kralen in zowel de oranje als blauwe versie van deze TENGA Flip Orbs liggen duidelijk uit elkaar.

Waarbij de TENGA Flip Orb Ocean Blue duidelijk de zachtere meer subtiele stimulatie geeft en de TENGA Flip Orb Sunset Orange steviger is.

Beide masturbators zijn geweldig, maar mijn voorkeur gaat, zoals jullie wellicht wel zouden verwachten uit naar de TENGA Flip Orb Sunset Orange.

Die door de positie van de kralen boven en onder echt dat stevige deepthroat gevoel geven waar ik echt fan van ben.

De Ocean Blue is in al zijn zachte subtiliteit ook niet te versmaden overigens. Het voelt in beide gevallen allemaal echt hemels en waar ik normaal zou zeggen, kies er een, durf ik nu bijna wel te zeggen: Koop ze gewoon allebei.

De afwisseling tussen de twee is heel lekker, maar ook al gebruik je er maar een per sessie, dan nog is de variatie en vooral ook de sensatie niet te versmaden.

Wederom geweldige masturbators dus.

Tenga flip orb sunset orange en flip orb ocean blue in hun droogstand

TENGA Flip Orb Sunset Orange en Flip Orb Ocean Blue schoonmaken

De Flip serie van TENGA staat bekend om zijn geweldige systeem voor het reinigen van de masturbator.

Je kan ze namelijk openklappen (vanaf de bovenkant waar de tunnel niet zit) om ze zo helemaal goed schoon te kunnen spoelen.

De dop die bij de TENGA Flip Orb Sunset Orange en Flip Orb Ocean Blue zit is niet alleen om de masturbator bij het opbergen af te sluiten, je kan hem ook gebruiken als droogstandaard.

Je laat je masturbator dus opengeklapt op de dop staan en zo staat hij stevig terwijl de binnenkant aan de lucht kan drogen.

Dat is echt ideaal.

Conclusie

De TENGA Flip Orb Sunset Orange en Flip Orb Ocean Blue zijn echt stuk voor stuk geweldige masturbators. Ze zijn niet bepaald goedkoop, hoewel de huidige prijs zeker voor een masturbator die gemiddeld wat langer zal meegaan dan een andere echt wel heel goed is.

Ze zijn zo goed dat ik je zou aanraden om beide aan te schaffen, gewoon omdat je dan twee hele lekkere masturbators hebt die verschillend zijn en je eindeloos veel geile masturbatiesessies gaan geven.

Echt weer helemaal top deze twee masturbators van TENGA.

Je koopt de TENGA Flip Orb Sunset Orange en Flip Orb Ocean Blue bij TENGA Europe voor € 65,-

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.