Tenga Flip Hole White

22-04-2018

De Tenga Flip Hole is een herbruikbare masturbator die veel wegheeft van de geniale Deep-throat CUPS die Tenga ook maakt. Het grote nadeel van een Deep-throat CUP is dat je hem maar 1x kan gebruiken, en dat is eigenlijk heel erg zonde wat het zijn masturbator die echt heel erg lekker is.

Tenga bedacht zich dit waarschijnlijk ook en bracht de Tenga Flip Hole op de markt. Ik ontving de Flip Hole via Stephanie van Willie.nl in ruil voor een eerlijke review.

Flip Hole in One?

Als je op zoek gaat naar een Flip Hole kom je er achter dat deze in 4 kleuren beschikbaar zijn, en in tegenstelling tot sommige andere sextoys hebben deze kleuren wel degelijk invloed op wat de Flip Hole kan, ja, natuurlijk is de Flip Hole een masturbator waar je je pik in moet stoppen, maar de intensiteit van de toy is anders, White is zacht en verleidelijk, Black is intenser, Zilver heeft een hele aparte structuur en Rood schijnt ook super intens te zijn.

Ik kreeg dus de Flip Hole White, de “zachte” uitvoering van de flip hole dus.
Het kenmerkende aan de Flip Hole is dat je hem kan open klappen om hem schoon te maken en hem te laten drogen, doormiddel van een schuif (voorzien van een groef) kan je de fliphole “dicht” maken en hem gebruiken, of als je de schuif andersom doet kan je de Flip Hole afsluiten als je hem opruimt, zo blijft je Flip Hole na het reinigen ook schoon als je hem opruimt, da’s best handig.

Oh ja, voor ik het vergeet, goed reinigen is natuurlijk een must, evengoed is de Flip Hole Sleeve gemaakt van TPE, en zoals je wellicht wel weet is TPE een poreus materiaal, wat wel als materiaal als body safe beschouwd, maar door zijn poreuze eigenschappen dus wel wat bacteriën kan gaan huisvesten.

Oh ja, je krijgt dus bij de Flip Hole ook drie samples met “Hole Lotion”, wat ik persoonlijk echt een heel erg vieze naam vind voor glijmiddel, maar ik ben soms een beetje raar dus misschien vind jij het wel een loedergeil marketingconcept. Ik in ieder geval niet. Wat wel grappig is aan deze lotions is dat ze alle drie toch net een andere sensatie geven tijdens het masturberen.

Tenga flip hole white

Flip Hole in gebruik

De Flip Hole is in gebruik wel fijn, zoals jullie wellicht weten ben ik tegenwoordig niet meer zo van het zachte en subtiele, daarom werken de masturbatie eitjes van Tenga voor mij ook niet heel erg, ze zijn te subtiel.

Deze toy is zeker wel fijner en intenser dan zo’n eitjes, maar deze versie is naar mijn smaak iets te zacht, zelfs als ik de knoppen stevig indruk om zo een intens mogelijke sensatie te krijgen is het zeker wel lekker, maar niet “Oh God meeeeerrr”.

Ondanks mijn reserveringen moet ik wel zeggen dat de structuur van de binnenkant van de Flip Hole echt goed doordacht is. Zoals je het ziet als de toy opengeklapt is ziet het er vrij spaceage uit, je kan je afvragen of dat nou echt lekker voelt, het antwoord is ja.

Maar dat is natuurlijk voornamelijk een kwestie van smaak. Ik kan mij namelijk oprecht voorstellen dat de rest van de wereld deze masturbator echt heel lekker gaan vinden.

Wat ik wel heel knap vind aan de Flip Hole is dat je hem inderdaad makkelijk kan openklappen en dus makkelijk kan schoonmaken en ook laten drogen. Hij gaat daarna relatief makkelijk weer in elkaar, hoewel het tongetje in het groefje krijgen is best pielen de eerste paar keer (ja dat zei mijn buurvrouw gisteravond ook, ja), maar practice makes perfect.

De  6 knoppen die er op zitten zouden zijn gemaakt zodat je de druk op je pik kan verhogen door ze in te drukken, ik vond dat niet echt heel erg goed werken, voornamelijk omdat de Flip Hole eigenlijk best wel groot is, misschien snap ik gewoon niet hoe ik hem moet vasthouden ofzo, maar echt een toevoeging vond ik het in ieder geval niet.

Tenga flip hole white schuif

Wat ook wel echt heel erg awesome is, is dat de Flip Hole na het sluiten ook weer echt aanvoelt als een “massieve” sleeve, dus je merkt niets van het feit dat je hem kan open en dichtklappen.

Al met al is deze masturbator voor iemand die zich niet groen en geel wil betalen aan goede “wegwerp” masturbators een goed alternatief. Zeker omdat hij echt heel makkelijk schoon te maken en te houden is.

Tenga flip hole white ingang

Conclusie

Wellicht dat je denkt: “Is dit het nu al? Je schrijft over het algemeen toch een stuk langere reviews?”

En daar heb je dan wellicht wel gelijk in, maar soms is er ook niet bijster veel meer te schrijven over een product.

Dus nu al de conclusie, en die conclusie is eigenlijk gewoon dat Tenga met deze toy een goede masturbator op de markt heeft gezet, die een echte aanrader is, zeker voor zijn prijs. Zoals je al eerder kon lezen is het voor mij niet per se super lekker, maar zeker geen afknapper.

Ik zou je dus aanraden hem te kopen en te proberen, tenzij je natuurlijk net als ik meer voor het stevigere werk gaat.

Dan zou ik eens kijken of de Black of Red versie iets voor jou zij, hoewel ik die zelf nog niet getest heb, maar ik wel weet dat de Black versies van Tenga oprecht lekkerder zijn en meer naar mijn smaak.

Je kan de Tenga Flip Hole White kopen bij willie.nl voor € 83,99

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Sextoyreview by Jay: Tenga Flex Rocky Black | Tess Tesst - […] Motsutoys in ruil voor een eerlijke review, is een herbruikbare masturbator van de makers van de Flip Hole, de…
  2. Sextoy review by Jay: Tenga Flip 0 White (Flip Zero White) | Tess Tesst - […] mijn review van de Flip Hole (white) mag ik jullie, met dank aan Motsutoys, mijn eerlijke review over de…
  3. Tenga Flip 0 EV Black | Masturbator review by Jay | Tess Tesst - […] lezers hebben inmiddels al aardig wat telgen uit de Tenga Flip familie voorbij zien komen. Zoals de Flip Hole…
  4. Sextoy review by Jay: Tenga deepthroat CUP - […] Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen0Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen  Reageren2 jaren geledenTenga Flip…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.