Tenga Flex Rocky Black

06-05-2018

De Tenga Flex, ik kreeg hem van Motsutoys in ruil voor een eerlijke review, is een herbruikbare masturbator van de makers van de Flip Hole, de Deepthroat Cup en De EGG series: Tenga.

Tenga Flex

De Tenga Flex is de zoveelste telg in een familie van toys voor de penis die Tenga uitbrengt, tot nu toe blijkt dat Tenga heel goed weet wat een mens wil, zelfs op het gebied van ontwerp want de Tenga Flex heeft een Red-dot Award gewonnen.

Overigens, deze review gaat over de Tenga Flex Rocky Black, je hebt hem ook in White, maar die is wat softer, en u, mijn trouwe lezer weet inmiddels denk ik wel dat ik meer van het wat niet zo softe ben.

Tenga flex rocky black

Tenga Flex Rocky Black spinning stimulation

Spinning Stimulation? Whut?

Ja ik heb het ook niet bedacht hoor, maar Tenga benoemt het zo in hun promo praatje voor de Flex. Wat je namelijk ziet aan de buitenkant is een erg mooie spiraalvormige houder, die dus een Red-dot heeft gewonnen, echter, de binnenkant heeft een “gewone” stevige TPE sleeve aan de binnenkant.

De sleeve is dus ook voorzien van een goed doordachte textuur want, eerlijk is eerlijk, ik ben best wel fan van deze masturbator.

Maar ja, draaien? Nee, hoewel de sleeve je wel die sensatie geeft, echt draaien doet het niet, totdat je hem zelf draait, en geloof mij, dat wil je ook wel proberen!

Mijn geloof in masturbators hersteld

Ik was een beetje uitgekeken op masturbators, buiten natuurlijk de Fleshlight en de Deepthroat CUP zijn er nog niet echt mind-blowing masturbators voorbij gekomen, ik weet ook wel dat mijn pik een beetje een diva is, en niet zomaar tevreden is met wat er allemaal om zijn koninklijke stijfheid heen gaat, maar evengoed wist de Flex mij te verassen, en belangrijker, te verblijden.

Er is eigenlijk niet veel high tech (behalve dan het ontwerp) aan de Flex, je stopt je pik er in en je gebruikt hem om te masturberen, oh ja, er zit wel een vacuüm gaatje boven op, dus je kan zelf de druk “regelen”.

Met regelen bedoelen ze natuurlijk dat je of het gaatje dicht houdt, of een beetje of niet. Evengoed is deze toevoeging wel echt heel fijn en maakt ook dat je kan variëren in hoe de Flex zijn werk doet.

Wat ik ook fijn vind aan de Flex Rocky Black is dat je je niet helemaal groen en geel hoeft te betalen aan deze toy, ik vind hem, zeker gezien het feit dat je hem kan hergebruiken en dus schoonmaken, heel redelijk geprijsd.

Schoonmaak

Ik noemde het al, je kan deze toy dus hergebruiken, dat betekent dus dat je hem ook wel moet schoonmaken, niet dat hij zelfreinigend is.

Gelukkig is schoonmaken echt heel simpel, en heeft Tenga in al zijn genialiteit zelfs gezorgd dat het, wat normaal gesproken terug proppen van de sleeve in de toy wordt, heel makkelijk gaat door een soort stampertje dat ze in de “dop” hebben verwerkt.

Tenga flex rocky black

Eerlijk gezegd vind ik het meer op een flessenlikker lijken, maar ja, een flessenlikker voor je sperma, nee.

Je haalt dus simpelweg de sleeve uit zijn houder en haalt hem binnenste buiten, dan kan je met toy cleaner, of milde doch goed hygiënische zeep alles netjes schoonmaken, en aan de lucht laten drogen, of natuurlijk met een oud schoon t-shirt alles even afdrogen (geen pluisjes, geen frutsel, alleen maar droog), een Hydrofiel luier werkt trouwens ook echt heel goed.

Glijmiddel

Sinds het schrijven van de glijmiddelgids let ik wat beter op welk glijmiddel ik gebruik, ik kreeg van Motsutoys dan ook een fles Kyo Glijmiddel bij en dit vind ik persoonlijk fijn, dik glijmiddel en het is ook echt prettig in gebruik, je hebt er ook niet heel veel voor nodig om toch goed te kunnen glijden.

Ik heb het dus ook gebruikt in combinatie met de Tenga Flex, want ja, glijmiddel moet nou eenmaal als je een seksspeeltje gebruikt.

Conclusie

Ik ben persoonlijk van mening dat de Tenga Flex, of je hem nu in “Silky White” of “Rocky Black” koopt niet mag ontberen uit je verzameling seksspeeltjes, fijn en simpel genoeg in gebruik, makkelijk en goed schoon te maken, simpel weer in elkaar te zetten, en ook nog eens niet onprettig voor het oog.

Je koopt de Tenga Flex Rocky Black of Silky White bij Motsutoys voor  € 39,95

Helaas is dit seksspeeltje niet meer te koop bij Motsutoys

Wil je de geweldige Tenga Flex Rocky Black wel kopen? Dat kan bij Easytoys voor € 42,99

Een fles KYO glijmiddel koop je voor € 18,95 maar daar doe je dan ook echt wel heel lang mee.

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.