TENGA FLEX Bubbly Blue | Masturbator review

26-10-2022

Ik kreeg de TENGA FLEX Bubbly Blue van Tenga, en daarmee komt er na 10 maanden -eindelijk- weer een review van mijn toch wel favoriete merk Tenga op deze website.

Hoewel ik ook weer een heel nieuw speeltje heb ontvangen wilde ik toch eerst de TENGA FLEX Bubbly Blue reviewen omdat mijn ervaringen met de vorige Tenga Flex zo goed waren.

SPECS

  • Materiaal: TPE en PP (Polypropyleen)
  • Bodysafe? Denk niet dat ik dat nog hoef uit te leggen?
  • Geschikt glijmiddel: Waterbasis
  • In te brengen lengte: 15,5 cm
  • Diameter tunnel: 4,5 cm (maar rekbaar)
  • Prijs: € 39,99 bij Erotouch

Tenga Flex

De eerste serie van de Tenga Flex, de Tenga Flex Silky White en Tenga Flex Rocky Black kwamen zo’n vier jaar geleden op de markt in 2018.

Een ontwerp dat voor masturbators toen revolutionair was vanwege de spinning stimulation, wat inmiddels ook bij de Tenga Spinner en andere Tenga seksspeeltjes terug te vinden.

En nu 4 jaar later komen er twee nieuwe Tenga Flex telgen op de markt. Te weten de TENGA FLEX Bubbly Blue en de TENGA FLEX Fizzy Green. Twee hele nieuwe (en meer kleurrijke) varianten.

TENGA FLEX Bubbly Blue

Tenga borduurt dus verder op een product waarvan ik enige tijd hoopte dat er meer zou komen. En blijkbaar moet je daar soms wat langer op wachten.

De TENGA FLEX Bubbly Blue is dan in die zin ook niet nieuw of revolutionair, maar een opvolging en verbetering.

Het principe is dan ook niet veranderd, het ontwerp (met uitzondering van de textuur) ook niet.

Een flexibele plastic (ja okee polypropyleen) case met daarin een TPE-sleeve. De sleeve heeft wel een heel nieuwe structuur en textuur. Zoals Tenga het zelf omschrijft:

“The TENGA FLEX spins, sucks and embraces with its unique spiral-ribbed casing.
There are two varieties to enjoy, each with different internal details and material strength! Gentle spiralling ribs embrace with delightful suction.

The TENGA FLEX Bubbly Blue has Dynamic internal details envelop with spiraling stimulation!”

TENGA FLEX Bubbly Blue in de doos

Geen doos deze keer, maar een plastic blister waar je deze TENGA FLEX Bubbly Blue in ontvangt, daarin zit natuurlijk het seksspeeltje, en natuurlijk ook een zakje Tenga Hole Lotion, want dat krijg je standaard bij elke Tenga toy. In de Tenga CUP serie hebben ze het zelfs al helemaal voor je in het speeltje gedaan.

En natuurlijk ook een klein info boekje, met waarschuwingen en informatie over het product.

TENGA FLEX Bubbly Blue getest

Ik had al gezegd dat ik op Erofame 2022 een hoop nieuwe dingen had gezien van Tenga. Nu had ik de TENGA FLEX Bubbly Blue al eerder gehad van Tenga (lees echt 3 dagen voor Erofame) en dus simpelweg nog niet kunnen testen.

Toch was deze test iets waar ik naar uit keek, ook al wist ik dat deze bruisende groene Tenga FLEX niet zo stevig was als dat ik echt lekker zou vinden.

Maar op Erofame zeiden de mensen van Tenga mij dat ze met hun nieuwe toys steeds meer een soort tussenbalans proberen te vinden tussen zacht en hard, zodat hij eigenlijk voor (bijna) iedereen wel erg lekker is.

En dus, tijd voor de test:

Na mijn eigen glijmiddel (mijn pik wordt echt niet blij van Tenga Hole Lotion (sorry Tenga!)) in de TENGA FLEX Bubbly Blue gedaan te hebben, hem even opgewarmd te hebben met een holewarmer, mocht ik gaan testen.

En net zoals met de Rocky Black merkte ik meteen dat dit seksspeeltje (wederom) geweldig is. De variatie die je voelt aan de textuur, maar ook als je de toy heen en weer beweegt is echt hemels te noemen.

Niet allen stimulatie van je eikel en frenulum, maar ook stimulatie van je hele schacht (voor zover die er helemaal in past natuurlijk) het is geweldig.

Zo geweldig dat ik al snel van “denken en reviewen” naar “bewegen en van de sensatie genieten” ging, en dat gebeurt tegenwoordig niet zo snel meer.

Voor ik het weet lag ik daar ouderwets lekker te masturberen met de TENGA FLEX Bubbly Blue, edgend, stoppend, omdat het gewoon heel snel heel lekker werd en ik niet wilde dat het ophield.

Na een heel inspannend half uur, want edgen kosten echt veel energie als je hele lijf gilt “KOM KLAAR DAN DUDE!”, kwam ik klaar en het orgasme was echt heerlijk.

Het was dan ook geen straf om dit meerdere malen, verdeeld over een aantal dagen) te mogen en kunnen herhalen.

Echt, simpelweg hemels deze TENGA FLEX Bubbly Blue.

Schoonmaak

Net zoals zijn vier jaar oudere naamgenoot kan je de sleeve uit de TENGA FLEX Bubbly Blue halen en deze met water en toycleaner (of zeep) reinigen. We hebben het hier natuurlijk wel over TPE, dus echt 100% hygienisch schoon gaat het niet worden.

Wat wel fijn is, is dat je de dop van de TENGA FLEX Bubbly Blue ook kan gebruiken als “droogrekje” omdat je de dop binnenste buiten kan doen en zo het rekje rechtop kan laten staan.

Conclusie

Deze TENGA FLEX Bubbly Blue is echt heerlijk, net zoals zijn voorganger overigens. Maar is het nou een hele verbetering? Dat zou ik niet per se durven zeggen. Het is wel volledig anders en net zo verschrikkelijk lekker. Dus wil je weer eens iets nieuws proberen op het gebied van de Tenga Flex? Koop dan zeker deze TENGA FLEX Bubbly Blue of de Tenga Flex Fizzy green. Voor deze prijs kan je je er echt geen buil aan vallen.

Je koopt de TENGA FLEX Bubbly Blue bij Erotouch voor € 39,99

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.