TENGA EGG Variety Pack – Hard Boiled II review

17-04-2024

De TENGA EGG Variety Pack – Hard Boiled II komt je misschien een beetje bekend voor. En dat klopt, want het is na de eerste Egg Variety Pack en de Hard Boiled Variety pack de 3de (of misschien wel 4de) versie van de inmiddels toch wel beroemde TENGA EGG serie. Lees in deze review alles over deze nieuwe set aan hardere, wegwerp masturbators.

SPECS

 • Materiaal: TPE (masturbator), PP (case), PET (verpakking)
 • Bodysafe? TPE is niet bodysafe voor intern gebruik, wel voor gebruik bij de penis
 • Diepte: 53 mm (1 EGG)
 • Breedte: 53 mm (1 EGG)
 • Hoogte: 70 mm (1 EGG)
 • Gewicht: 55 gram (per EGG)
 • Prijs: € 29,99 bij Sinful.nl of € 36 bij TENGA

TENGA EGG Variety Pack – Hard Boiled II

Het is misschien een beetje raar om steeds TENGA EGG Variety Pack – Hard Boiled II te zeggen in deze review, maar dat is nu eenmaal de naam van deze set seksspeeltjes. Dus hou mij ten goede.

Deze set van 6 individuele, wegwerp masturbators is een voortzetting van de eerste TENGA EGG Variety Pack – Hard Boiled (ook al zo’n lange naam) en zoals we inmiddels van TENGA gewend zijn, is het een nieuwe serie met nieuwe sensaties voor mensen die houden van stretchy β€œover de eikel” masturbators in combinatie met wat stevigere sensaties. In de variety pack zitten 6 Hard Boiled II EGGs, te weten:

Tenga egg variety pack - hard boiled ii review
De 6 verschillende EGGs in de variety pack (image courtesy of TENGA Global)
 • De TENGA Hard Boiled Spiral
 • De TENGA Hard Boiled Shiny II
 • De TENGA Hard Boiled Combo
 • De TENGA Hard Boiled Cone
 • De TENGA Hard Boiled Misty II
 • De TENGA Hard Boiled Gear

De zes verschillende EGGS hebben allemaal een uniek textuur die in geval van de Shiny en Misty II een aanpassing (en ongetwijfeld verbetering) zijn van de eerdere versies, waar ik in 2017 (holy shit) al eerder een review over schreef.

Buiten het feit dat je de 6 EGGs in de TENGA EGG Variety Pack – Hard Boiled II kan kopen, zijn deze EGGs ook individueel los te koop.

Tenga egg variety pack - hard boiled ii de texturen
Een overzicht van de verschillende texturen (image courtesy of TENGA Global)

TENGA EGG Variety Pack – Hard Boiled II in de verpakking

Het is daarom ook dat elke EGG zijn eigen wrapper heeft met daarin een case van plastic, daarin vind je dan de EGG-masturbator en een sachet glijmiddel zodat je in een keer aan de gang kan. Wat ideaal is voor als je op reis bent en snel iets wil gebruiken (anders dan natuurlijk je hand of de hand van iemand anders).

De kleine formfactor maakt de TENGA HARDBOILED EGG II dus ideaal om discreet mee op reis te nemen.

Koop je de gehele TENGA EGG Variety Pack – Hard Boiled II dan zijn de EGGs ook nog verpakt in een plastic Eierdoos gemaakt van PET.

TENGA EGG Variety Pack – Hard Boiled II getest

Wegwerp Masturbators

Ik begin een beetje in herhaling te vervallen, maar ik ben eigenlijk niet zo’n enorm voorstander van wegwerp masturbators. Dingen met het milieu en zo, maken deze seksspeeltjes wat mij betreft lastiger om te verantwoorden.

Tegelijkertijd zijn het wel ideale masturbators om mee te beginnen, of als je een keer, zonder al te veel geld uit te geven, wil kijken of dit soort masturbator (of masturbators in zijn algemeen, hoewel een grote masturbator echt anders voelt) wat voor je is. Wil je dus masturberen met een (beperkt) budget, of wil je het gewoon eens proberen, dan is een EGG wellicht the way to go.

Tenga egg variety pack - hard boiled ii

TENGA EGG Variety Pack – Hard Boiled II review

Toen ik in 2017, wat echt heel lang geleden is mijn review over de Tenga EGG Hardboiled serie schreef, was ik niet zo heel enthousiast. Dat enthousiasme is inmiddels wel iets toegenomen, vooral omdat ik nu ook probeer te kijken vanuit het perspectief van mensen die misschien iets minder vaak masturberen dan ik, en wel blij worden van dit soort masturbators.

En zoals ik inmiddels wel gewend ben van TENGA is de TENGA EGG Variety Pack – Hard Boiled II zeker weer een verbetering en vond ik de sensaties ook gewoon nog lekker.

Vooral de TENGA EGG Hardboiled SHINY II en de TENGA EGG Hardboiled vielen bij mij, met hun grovere structuur erg in de smaak. Hoewel ik toch nog steeds liever een grote masturbator heb dan een ei dat ik over mijn eikel heen moet rekken.

Ik ben nog steeds geen groot fan van de Hole Lotion, dus heb ze getest met een van mijn eigen favoriete glijmiddelen zodat ik nog meer van de structuur kon voelen. Wat ik echt wel een aanrader vind.

Al met al stelt TENGA mij dus wederom niet teleur en val je je geen buil als je deze variety pack of een enkele EGG gaat proberen.

TENGA EGG Variety Pack – Hard Boiled II – De schoonmaak

Net zoals bij mijn review van de TENGA UNI, is er geen sprake van schoonmaak. Het zijn wegwerp masturbators. Gooi ze dus ook gewoon weg als je klaar bent. Mocht je denken, ja maar, met condoom, dan mis je denk ik een hoop van de sensaties, en doe je jezelf geen plezier.

Kortom, uitpakken, gebruiken, genieten, weggooien.

Conclusie

TENGA doet het gewoon weer en brengt wederom een heel fijne set nieuwe masturbators op de markt die voor de beginner, instapper en iemand met een krappe beurs veel mogelijkheden biedt.

De β€œover de eikel” masturbator is nog steeds persoonlijk niet mijn ding. Maar de TENGA EGG Variety Pack – Hard Boiled II geeft je voor op reis of even tussendoor genoeg plezier en lekkers om de moeite waard te zijn.

Je koopt de TENGA EGG Variety Pack – Hard Boiled II bij Sinful.nl voor € 29,99

Koop je liever bij TENGA direct, dan kost de TENGA EGG Variety Pack – Hard Boiled II € 36

Wil je ze toch liever eens per stuk kopen, dan kan dat ook bij Sinful.nl voor € 7,99

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.